Asiakastiedote Korona-virukseen liittyen

16.3.2020

Jäsentiedote corona-virukseen liittyen 16.3.2020 kuntoklubin asiakkaille

ARVOISA VIREUKSEN ASIAKAS,

Olemme päivittäneet tänään 16.3 toimintaohjeita viranomaisten määräysten mukaisesti. Tässä sinulle vielä tiedoksi muutama lisätieto toimintamme muutoksista. Ohjeita päivitetään viranomaismääräysten mukaiseksi sitä mukaa kun uusia määräyksiä tulee. Tässä yhteenveto muutoksista. Kiitos!

Tärkein tavoite muutoksille on riskiryhmien suojelu, mutta myös terveydenhuoltoalan resurssien riittävyyden turvaaminen hallitulla taudin leviämisellä. Meidän tehtävänä on taata ihmisten terveyden ylläpitäminen ja täten parantaa fyysistä kuntoa, ennaltaehkäistä elintapasairauksia, jotka altistavat riskiryhmiin joutumista. Muutosten osalta olemme laatineet sinulle korvaavia toimenpiteitä, joita voit toteuttaa myös kotona ja näin välttää ylimääräistä kanssakäymistä toisten kanssa.

 1. Vastaanottotoimintaa Vireuksen tiloissa supistetaan eli vastaanotto on pääsääntöisesti suljettu. Haluamme näin suojella myös vastaanotossa olevaa henkilöä päivittäisten asiakaskontaktien osalta. Soita aina ensin, jos asian voisi ratkaista puhelimitse. Palvelemme puhelimitse normaalisti klo 10-19 välisenä aikana. Jos asiasi ei ratkea soittamalla, sinulle järjestyy henkilökohtainen vastaanottoaika. Tämä päätös on voimassa päivä kerrallaan.
 1. Kuntosali on avoinna normaalisti klo 04.30-23.30. Suosituksena on välttää käyntiä ruuhkaisimpina aikoina eli klo 17-19 välillä. Suosittelemme sinua pitämään kevennettyjä -ja lepoviikkoja harjoittelussa eli vähentämään käyntejäsi kuntosalilla. Sähköpostilla saat myös halutessasi kotitreeniohjeet koko kehon lihakuntoharjoituksen ylläpitämiseksi ja kehonhuoltoon. Pyydä ohjelma halutessasi sähköpostilla mantsala@vireus.fi
 1. Ryhmäliikuntatuntien asiakasmäärä on max. 9 hlöä. Lisäksi tuntikalenteria muutetaan väljemmäksi, jolloin vältetään tunnilta lähtijöiden ja tulijoiden kohtaamisia ja saamme siivottua tiloja tuntien välissä. Osa tunneista siirtyy ulkoliikuntatunneiksi ja ennen maksullinen juoksukoulu on nyt maksuton kaikille kuntoklubin jäsenille. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden muutamiin virtuaalitunteihin, joita voit tehdä kotoa käsin sekä livetreenejä. Ryhmäliikuntakalenterista näet tuttuun tapaan, mitä on milloinkin ohjelmassa. Tuntikuvauksesta löydät ohjeet ja muun tarvittavan tiedon.
 1. Senioritunnit tauotetaan 13.4. asti  
 1. Velmumestan toiminta, poislukien ip-kerho, on tauotettu 13.4. asti. Velmumestan asioista voit lukea enemmän www.velmumesta.fi

Yleistä meille kaikille:

 • Käsienpesu huolellisesti ennen ja jälkeen tuntien. Tilojen ulkopuolella huolehdi myös käsihygieniasta.
 • Vain terveenä treenaamaan.
 • Mikäli olet ollut ulkomaan matkalla, noudatathan viranomaisten suositusta ja valitset etäharjoittelun ohjeidemme mukaan seuraavaksi kahdeksi viikoksi.
 • Emme kättele, vaan hymyillään, kun tavataan.
 • Olemme tehostaneet siivousta ja pintojen desinfiointia.

Ryhmäliikunta:

 • Ryhmäliikuntatunnit, jotka voidaan ohjata ilman lisävälineitä, ovat nyt ilman välineitä toistaiseksi. Tyynyt ja fleeceviltit on poistettu käytöstä saleista toistaiseksi.
 • Suosittelemme oman patjan käyttöä, jos sinulla on sellainen. Mikäli ei ole, otahan reippaankokoisen pyyhkeen mukaan patjasi päälle.
 • Sisäpyöräilyssä hikipyyhe tangolle.
 • Olemme pienentäneet tuntiemme ryhmäkokoja, jotta kaikilla on riittävästi omaa tilaa suhteessa muihin liikkujiin.
 • Kaikki käytetyt välineet putsataan desinfiointiaineella käytön jälkeen.
 • Järjestämme myös tästä viikosta eteenpäin ohjattuja ulkoliikuntoja.

Harjoittelu kuntosalilla:

 • Oma pyyhe tai patja mukaan sekä salihanskat suositeltavia.
 • Olemme lisänneet desinfiointiaineita/pulloja tiloissamme, jotta välineiden putsaus olisi helpompaa.  

Asiakastapaamiset:

 • Pese kädet ennen asiakastapaamiseen tuloa.
 • Kaikki asiakkaat, jotka ovat tulleet matkalta suositus, että 2 viikkoon ei tavata vaan tapaamiset siirtyvät eteenpäin.  

Tarjoamme palveluitamme sinulle myös sähköisesti:

Annamme sinulle mahdollisuuden myös kotona liikkumiseen, jos itse niin päätät. Lähetämme kaikille vip-asiakkaillemme sähköpostitse muutamien virtuaalivideoiden linkit. Lisäksi saat halutessasi Les millsin virtuaaliohjelmat kotiin toteutettavaksi. Voit olla yhteydessä Kaisuun (kaisu.igonen@vireus.fi) mikäli haluat nämä käyttöösi. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua livetunneille kotoa käsin. Tiedotamme livetuntien aikatauluista ja osallistumisohjeista lisää erikseen ennen tuntien ajankohtaa.

Päivitämme säännöllisesti tietoja. Tiedotteet tulevat sinulle sähköpostiin, löytyvät Vireuksen seiniltä sekä facesta. Kiitos että luet tiedotteet huolella!

Heli Kallio ja muut vireuslaiset