Hyvä hieronta.

Mikä ihana tunne.

Kun lihaksesi kaipaavat palautumista ja kun haluat rentoutua, on Vireus Hieronnan aika.

Hyvä hieronta on lihasten hemmottelua.

Vireus Hieronta tuntuu ja vaikuttaa:

  • lihashuolto
  • palautuminen urheilusuorituksesta
  • kiputilojen lievitys
  • nivelten liikkuvuuden parantuminen
  • rentoutuminen

Vireuksen erikoishieronnat:

Vireus SPA-hetki. Silkkaa nautintoa.

Spahieronnat ovat omaa aikaa kiireen keskellä. Rentouttavan vaikutuksen lisäksi ne toimivat tehokkaina hierontamenetelminä; itsellesi tai lahjaksi.

Stressiniskahieronta – jännityksen laukaisija

Auttaa lievittämään lihasjännityksiä ja stressiä rentouttamalla kokonaisvaltaisesti niska-hartiaseutua. Hoito sisältää myös pään hieronnan. Käytössämme on erityinen rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva hierontaöljy.

Intialainen päänhieronta – uusi ilme kasvoillesi?

Pään- ja kasvojen hieronta rentouttaa tehokkaasti pään ja kasvojen alueen jännitystä. Se vaikuttaa myös purentaongelmiin sekä erilaisiin kasvojen kiputiloihin. Samalla hieronnan rentouttava vaikutus silottaa kasvojen ilmettä. Hieronta sisältää myös niska-hartiaseudun hieronnan.

Kuumakivihieronta eli Hot Stone -hieronta – luonnon lämmöllä

Kivihieronta rentouttaa lihaksiasi ja lisää sidekudoksen elastisuutta. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat klassista syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kivestä tuleva lämpö syrjäyttää kivun tunteen. Hoito soveltuu sinulle varsinkin, jos kärsit stressistä, uupumuksesta, päänsärystä, migreenistä tai niska-hartiaseudun ongelmista.

Muistathan, että aikojen peruutus on tapahduttava edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Peruuttamattomista käynneistä laskutamme 50% käynnin hinnasta.

LPG Sport -hieronta

LPG Sport -hoitojen avulla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä, lihakset saavat lisää elastisuutta ja rentoutta. LPG Sport alipainehieronta on tehokkaampi kuin käsin tehty hieronta. Suorituksen jälkeen palautuminen saadaan nopeutumaan jopa 30%!

Urheiluvamman paraneminen nopeutuu huomattavasti, kun paikallishoito vamma-alueelle aloitetaan mahdollisimman nopeasti vamman syntymisen jälkeen. Turvotus vähenee, kipu lievittyy ja arpikudoksen syntymistä ehkäistään. Revähdysvamman on todettu parantuneen jopa 9 vuorokauden kuluessa LPG-hoitojen avulla.

LPG-hoitoa käytetään myös valmistavana hoitona ennen suoritusta, esim. vanhalle arpikudosalueelle muutaman minuutin hoito ennen suoritusta valmistaa lihaksia ja ennaltaehkäisee uuden vamman syntyä. LPG-hoitoja käyttävät MM-tason urheilijat eripuolilla maailmaa.

LPG Sport -hoidot:

  • hoitaa lihaskipuja, jotka ilmaantuvat useita päiviä rasituksen jälkeen
  • vähentää lihasten jäykkyyttä, joka voi olla seurauksena liikunnasta ja nivelongelmista
  • lämmittää lihakset ennen liikuntasuoritusta
  • palauttaa lihakset liikuntasuorituksen jälkeen
  • nopeuttaa revähtäneen, krampanneen ja myös muulla tavoin vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen näin arpikudoksen syntymistä