Uusi ilme.

Vireus Ehostus.

Ripsienpidennykset

Lady Lash Extensions on laadukas ripsien tuuhennus- ja pidennyssarja.
Synteettiset, hyvin muotonsa säilyttävät ripset kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan ripseen. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset. Ripset kestävät 2-6 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta. Ripset säilyvät kauniina kun huolto tehdään 2-5 viikon välein. 

Volyymiripsienpidennykset

Suuren suosion saanut uusi tekniikka ja tuotteet löytyvät myös Vireuksesta. Volyymiripsissä erittäin ohuita kuituja (0,07-0,10) kiinnitetään asiakkaan omiin ripsiin viuhkamaisessa muodossa.Viuhkassa on 2-7 kuitua, kuidut ovat kuitenkin irrallisia ja viuhka luodaan asiakkaalle vasta laittovaiheessa. Kevyemmät volyymiripset eivät rasita omia ripsejä ja ne ovat luonnollisen ja mielyttävän tuntuiset.

Shellac-kestolakkaus

Shellac levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan viilaamista, eikä pois poraamista ja se ei vahingoita kynttä millään tavalla. Lakkaus kestää ja pysyy kauniina ja kiiltävänä kahdesta kolmeen viikkoa.
Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle.

Meikkauksesta

Tuotteet sopivat herkemmällekin iholle. Meikkejä suositellaan naisille, jotka arvostavat luonnollisuutta ja haluavat käyttää ihollaan korkealuokkaisia tuotteita.

Uuden sukupolven aktiiviaineet ja oikeat pitoisuudet tekevät meikeistä ihonhoitotuotteita.

UV-filtterit ja luonnolliset aktiiviaineiden filtterit suojaavat epidermistä ulkoisilta rasitteilta. Meikkien uudet koostumukset tarjoavat tuotteiden poikkeuksellisen käyttömukavuuden.

Optimaalinen tuotevalikoima ja kattava sävyvalikoima takaavat persoonallisen lopputuloksen. Tarkan tieteellisen tutkimustyön lisäksi tuotteet on testattu sekä dermatologisesti että oftalmologisesti. Meikeissä ei ole yleisesti tunnettuja ihoärsytyksiä aiheuttavia ainesosia.