Elvyttää, kosteuttaa, rentouttaa.

Vireus kasvohoidot.

Kasvohoidot

Escale Beaute

Kirkastava kauneustauko. Sisältää alkupuhdistuksen, Lucas sprayn, kevyen kuorinnan, kasvojen ja kaulan hieronnan, kosteuttavan naamion sekä kosteusvoiteen.

Le Grand Glassique

Syväpuhdistava, tasapainottava ja rentouttava kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Lucas sprayn, kaksoiskuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, hieronnan, silmänympärys- ja kasvonaamion sekä hoitovoiteen.

Hydralessence face

Syväkosteuttava kasvohoito. Kuivalle ja kiristävälle iholle suunnattu, täydellinen kosteuttava hemmotteluhoito, joka auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, lucas sprayn, kuorinnan, lyhyen höyrytyksen ja epäpuhtauksien poiston tarvittaessa, hieronnan, kosteuttavan naamion, käsien kuorinnan ja hoitovoiteen.

Soin purete teenager

Puhdistava, tasapainottava kasvohoito nuorille (alle 18-vuotiaat).
Sopii erityisen hyvin rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, naamion ja hoitovoiteen.

Erikoiskasvohoidot

Alpha vital

Kirkastava ja uudistava hedelmähappohoito. Ihoa tehokkaasti kosteuttava , kirkastava hoito rypyille, juonteille, kosteusköyhälle iholle sekä pigmenttimuutoksiin.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Lucas sprayn, kuorinnan, AHA-hedelmähappokuorinnan, hieronnan, silmänympärysnaamion, kosteuttavan erikoisnaamion, kulmien siistimisen sekä hoitovoiteen.

Optimizer

Kasvonpiirteitä kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito. Stimuloi ihon luonnollista uusiutumista, vähentää ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää, kosteuttaa ja elvyttää. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Lucas sprayn, kaksoiskuorinnan, ryppyjen ja juonteiden tehokäsittelyn tehoseerumin, hieronnan, kiinteyttävän erikoisnaamion ja hoitovoiteen.

Stimulastine

Tasoittava, korjaava, ryppyjä ja juonteita silottava kasvohoito. Elvyttää, kosteuttaa ja ravitsee. Tehokas ikääntymisen merkkejä vastaan, erinomainen hoito rypyille ja juonteille.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Lucas sprayn, kaksoiskuorinnan, ryppyjen ja juonteiden tehokäsittelyn, hieronnan, erikoisnaamion ja hoitovoiteen.

Excellence Code-kasvohoito

Kokonaisvaltainen Anti-ageing hoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoito kiinteyttää, kirkastaa ja uudistaa kasvosi.

Plasir D'aromes

Rentouttava, kosteuttava ja uudistava aromaattinen kasvohoito. Aromaattiset tuoksut rauhoittavat mieltä ja eteeriset öljyt tuovat pehmeyttä ja hehkua kasvoille.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kevyen hieronnan lämpimän höyryn alla, kuorinnan, lucas sprayn, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

Mikroneulaus 

Ammattimainen mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoitomuoto, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeämmän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon. Hoidolla saadaan kiihdytettyä ihon kollageenin ja elastiinin muodostumista, ihosolujen muodostumista ja ihon verenkierron paranemista.

Mikroneulaus sopii erityisen hyvin esim. ikääntyneelle ja auringon vahingoittamalle iholle, aknearpiin ja arpiin, ryppyihin ja juonteisiin ja arpijuoviin, veltostuneelle iholle ja kiinteyden puutteeseen.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mikroneulauksen kasvoille, kaulalle ja decolteelle, kaksi tehoseerumiampullia, erikoisnaamion ja hoitovoiteen.