Hyvä olo hyvässä hoidossa.

Vireus Beauty & Wellness

MIKÄ LPG?

LPG Systems:n alipainerullaus tekniikka patentoitiin v. 1986 Ranskassa. Ainutlaatuinen ROLL- tekniikka perustuu motorisoitujen rullien ja alipaineen yhteisvaikutukseen. Kauneushoidoissa hoitomahdollisuudet ovat laajat kasvohoidoista vartalohoitoihin.  Laitteet ovat luokiteltu lääketieteellisiksi hoitolaitteiksi ja niillä on FDA:n hyväksyntä.

LPG Beauty Lipomassage

Lipomassage on luonnollinen kivuton ja riskitön vaihtoehto rasvaimulle. Lipomassagen alipainetekniikka stimuloi kudosta luonnollisesti ja näin tehostaa rasvan hajoamista ja ihon kimmoisuutta. Hoidetun alueen rasvasolut vähenevät paikallisesti ja vapautunut rasva-aines vapauttaa energiaa pääosin kehon lihasten käytettäväksi. Erityisesti kehon ongelma-alueet, joihin liikunta ja ruokavalio eivät auta saadaan vaikuttavia hoitotuloksia sarjahoidoilla. Myös selluliitti-iho tasoittuu ja veltostunut iho kiinteytyy. Nykyisin rasvaimun jälkeen lipomassagehoitoa suositellaan hoitotuloksen tehostamiseksi.

LPG Beauty Liftmassage

Liftmassage tekniikka on kehitetty erityisesti kasvojen, kaulan ja dekoltee alueen herkälle iholle vaikuttaen syvälle kasvojen kudoksiin. Hoitopään läpät aktivoivat ihon soluja, jolloin kollageeni- ja sidekudossäikeet vahvistuvat. Iho kiinteytyy ja tasoittuu, ihosta tulee kimmoisa ja vahva, turvotus vähenee ja rypyt ja juonteet madaltuvat. Hoidon jälkeen tulos on nähtävissä välittömästi ja siksi se sopiikin pikaliftinghoidoksi, mutta sarjahoidon avulla saat parhaimmat ja pidempikestoiset tulokset.

LPG Wellness

LPG kokovartalohoito sopii hyvin hemmottelevaksi ja terveyttä edistäväksi yhdistelmähoidoksi. Wellness hoidossa käsitellään koko vartalo kasvoja lukuun ottamatta. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin se poistaa tehokkaasti kuona-aineita. Hoito parantaa verenkiertoa ja nestekiertoa, hidastaa ihon, nivelten ja lihasten vanhenemista. Rentouttavaa käsittelyä seuraa välittömästi hyvä olo, stressi vähenee, uni syvenee ja yleisvointi paranee.

LPG + Shockwave - Sokkihoitoa selluliitille

Shockwave on kliinisen tutkimuksen mukaan tehokas hoito selluliitille. Se auttaa vähentämään ja tasoittamaan selluliittia. Paineaaltohoito on miellyttävä, nopea, helppo ei-kirurginen toimenpide. Tuloksia saadaan aikaiseksi jo muutamalla hoitokerralla.

LPG ja Shockwave -paineaaltohoito yhdessä täydentävät toisiaan ja tuloksia saadaan nopeasti aikaiseksi. Suosittelemme sarjahoitoa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.