Yhdessä on paljon enemmän!

Vireus liikuttaa ryhmiä.

Yhdessä kuntoileminen on hauskan hengästyttävää ja innostavan tehokasta.

Vireus Ryhmäliikunnasta löydät haluamasi tunnin, olit sitten aloittelija tai kokenut liikkuja.

Hyvän kunnon osa-alueet ovat kestävyys, lihaskunto ja liikkuvuus. Ne kehittyvät Vireus Ryhmäliikunnassa.

Parhaat tulokset saat, kun käyt monipuolisesti erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla arkiliikunnan ja kuntosaliharjoittelun lisäksi.

Liikutaan värikoodein:

  • Punainen: Sisäpyöräily         
  • Vihreä: Liikettä ja lihaskuntoa                       
  • Musta: Functional -pienryhmävalmennus
  • Liila: Tanssilliset tunnit                 
  • Pinkki: Keho ja mieli

Core

Monipuolinen ja tehokas puolen tunnin keskikroppatreeni! Tunnilla saattaa olla käytössä myös välineitä.

Fitball

Fitball-jumpassa käytetään suurta jumppapalloa, jota hyödynnetään lähes jokaisessa liikkeessä. Tehokkaat lihaskuntoharjoitukset vahvistavat syviä vatsa- ja selkälihaksia. Pallolla tehtävät tasapainoharjoitukset parantavat koordinaatiota, kehon hallintaa ja tasapainoa. Tunnilla saatetaan käyttää muita välineitä hyödyksi. Fitball sopii monenikäisille ja -kokoisille liikkujille!

Kahvakuula

Huippusuosittu, tehokas lihaskuntotreeni, jossa välineenä monipuolinen kahvakuula.

Kiinteytys

Rytmikkäissä tunnelmissa koko kroppa töihin! Tehokas 45min lihaskuntotunti, jossa tehdään monipuolisesti koko kehon lihaskuntoliikkeitä. Tunneille  tuodaan lisämaustetta myös erilaisilla välineillä, kuten levypainoilla.

Lavis ® 

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.

Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.
Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Käy lukemassa lisää osoitteesta: http://www.lavis.fi/   

Les Mills Body Combat

Les Mills Body Combat on tunti jossa yhdistellään yksinkertaistettuja liikkeitä erilaisista itsepuolustuslajeista kuten karatesta, tai chi´stä, taekwondosta ja potkunyrkkeilystä. Kaikki liikkeet tehdään turvallisesti ”ilmaan” ja yksin.

Les Mills Body Pump

Tehokas lihaskuntotunti, jossa levytangon ja painojen avulla harjoitetaan kaikki tärkeimmät lihasryhmät mukavan musiikin tahdissa. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Kehittää lihasten voimaa ja kestävyyttä sekä kiinteyttää ja kohentaa ryhtiä. Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot, alkaen 1,5kg painoista. Helppoa ja sopii kaikenkuntoisille sekä miehille että naisille.

Les Mills Sh´bam

Les Mills SH’BAM-tunti koostuu kuumista liikkeistä, listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikkibiiseistä. Tällä tunnilla voit yksinkertaisesti treenata itsesi kuntoon, ja antaa samalla sisäisen tähtesi loistaa!

Reisi Vatsa Pakara eli RVP

Vatsa- ja pakaralihaksiin keskittyvä lihaskunto-tunti. Lopussa venyttely. Sopii kaikille.

Zumba

Zumba on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtaikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat! Tule nauttimaan tanssin ilosta, mukavasta menosta ja musiikin sykkeestä!

Näytä kalenteri