Yhdessä on paljon enemmän!

Vireus liikuttaa ryhmiä.

Yhdessä kuntoileminen on hauskan hengästyttävää ja innostavan tehokasta.

Vireus Ryhmäliikunnasta löydät haluamasi tunnin, olit sitten aloittelija tai kokenut liikkuja.

Hyvän kunnon osa-alueet ovat kestävyys, lihaskunto ja liikkuvuus. Ne kehittyvät Vireus Ryhmäliikunnassa.

Parhaat tulokset saat, kun käyt monipuolisesti erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla arkiliikunnan ja kuntosaliharjoittelun lisäksi.

Liikutaan värikoodein:

  • Punainen: Sisäpyöräily         
  • Vihreä: Liikettä ja lihaskuntoa                       
  • Musta: Cross Training/Kehonpainoharjoittelu
  • Liila: Tanssilliset tunnit                 
  • Pinkki: Keho ja mieli

Bosu 

Lihaskuntoa ja kestävyysliikuntaa parhaimmillaam. Teemat vaihtelevat tunnin keston ja ohjaajan mukaan. Bosu on puolipallo ja kehittää keskivartaloa sekä tasapainoa.

Burleski

Burleski on tanssillinen teematunti, joka koostuu show-teemaisista kappaleista. Koreografiassa korostuu naisellinen liikekieli ja rento meininki. Pilkettä silmäkulmaan ja lantio liikkeelle!

Dancemix

Tanssillinen tunti, jossa sekoitus eri tanssityylejä lattarista popmusiikkiin. Sopii kaiken tasoisille tanssijoille. Tule laittamaan jalalla koreaksi!

Kahvakuula HIIT

Tunti koostuu kovatehoisista intervalliosuuksista, joiden vaikutuksesta kalorikulutus ja aineenvaihdunta ovat huipussaan vielä useita tunteja harjoituksen jälkeen. Sopii erityisesti Sinulle, joka haluat tehokkaan harjoittelukerran lyhyessä ajassa. Taatusti tiukkaa menoa!

Lavis ® UUTUUS

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.

Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.
Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Käy lukemassa lisää osoitteesta: http://www.lavis.fi/   

Les Mills Body Attack

BodyAttack on korkea energinen intervalli tunti. Se kehittää kestävyyttä ja voimaa todenteolla. Tunnilla yhdistyy perinteinen aerobic, juoksu, ala- ja ylävartalon voimaharjoitukset sekä nopeusharjoitukset.

Les Mills Body Combat

Les Mills Body Combat on tunti jossa yhdistellään yksinkertaistettuja liikkeitä erilaisista itsepuolustuslajeista kuten karatesta, tai chi´stä, taekwondosta ja potkunyrkkeilystä. Kaikki liikkeet tehdään turvallisesti ”ilmaan” ja yksin.

Les Mills BodyJam 

Les Mills BodyJam on vauhdikas tanssitunti, jossa opit koreografiat vaiheittain. Tunnin aikana saat varmasti hien pintaan ja hymyn huulille, kun voit tanssia upeita koreografioita innostavan musiikin siivittämänä. 

Les Mills Body Pump

Tehokas lihaskuntotunti, jossa levytangon ja painojen avulla harjoitetaan kaikki tärkeimmät lihasryhmät mukavan musiikin tahdissa. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Kehittää lihasten voimaa ja kestävyyttä sekä kiinteyttää ja kohentaa ryhtiä. Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot, alkaen 1,5kg painoista. Helppoa ja sopii kaikenkuntoisille sekä miehille että naisille.

Les Mills Grit

GRIT on kokonaisvaltainen kehon muokkaaja ja HIIT kuntoharjoitus, joka pistää kalorit palamaan erittäin tehokkaasti. GRIT keskittyy äärimmäisen nopeaan ja tehokkaaseen toimintaan, jotta sinun voimasi, nopeutesi, ketteryytesi ja atleettisuutesi nousisi aivan uudelle tasolle. Treenit kulkevat ohjaajan johdolla uusimpien hittikappaleiden tahdissa.

GRIT STRENGTH on intensiivinen tehotreeni, jossa yhdistetään käsipainot, tanko ja penkki huippumusiikin kanssa. Täydellinen treeni vartalon lihasmassan kasvattamiseen ja kehon kunnossapitoon. Huippukuntoinen keho nopeasti.

GRIT PLYO on plyometrinen tehotreeni (kimmoisuusharjoitus), joka panee lihakset koetukselle hyppyjen, punnerruksien ja kyykkäysten voimalla. PLYOssa yhdistyy voima ja ketteryys urheilulliseen suoritukseen. Täydellinen treeni lihasmassan kasvattamiseen.

GRIT CARDIO on kehitetty polttamaan kaloreita sekä tehostamaan urheilullista kyvykkyyttä ja tehokkuutta hyvin nopeasti. Siinä yhdistyy tehokkaat cardio-liikkeet toiminnallisiin ylä- ja alakropan liikkeisiin. Ylivoimainen tehotreeni yleiskunnolle.

Les Mills Sh´bam

Les Mills SH’BAM-tunti koostuu kuumista liikkeistä, listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikkibiiseistä. Tällä tunnilla voit yksinkertaisesti treenata itsesi kuntoon, ja antaa samalla sisäisen tähtesi loistaa!

Reisi Vatsa Pakara eli RVP

Vatsa- ja pakaralihaksiin keskittyvä lihaskunto-tunti. Lopussa venyttely. Sopii kaikille.

Step

Steppi tunnilla yhdistetään sekä helppoja että haastavia askelkuvioita menevän musiikin tahtiin. Steppi kehittää koordinaatiota, kehon hahmottamiskykyä sekä parantaa kestävyyttä. 

Zumba

Zumba on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtaikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat! Tule nauttimaan tanssin ilosta, mukavasta menosta ja musiikin sykkeestä!

Näytä kalenteri