Studio Flow.

Kun keho ja mieli kohtaavat.

 Studio Flow on ihana kehon ja mielen Studio. Kuuntele oman kehosi ja mielesi tuntoja.

Saavuta harmonia kokonaisvaltaisen terveytesi edistämiseksi.

Kehonhuoltotunnit

Fuusio

Lempeä sekoitus joogaa, pilatesta sekä syvävenyttelyä. Helppoa ja mukavaa.

UUTUUS! Fysioterapia-asiakkaiden Pilatesryhmä

Tämä ryhmä on Vireuksen aktiivisille fysioterapia-hoitojakson omaaville asiakkaille tarkoitettu. Yhden tunnin hinta on 7€. Muiden asiakkaiden on mahdollista tulla tunnille 20€ kertamaksulla. Varaa paikkasi vastaanotostamme. 

Ilmajooga

Ilmajooga on perustunti, jossa haetaan tunnelmaa niin lattia-asanoista kuin helpoista liinalla tehtävistä asanoista. Harjoitus vahvistaa koko kehoa ja pääset kokemaan uusia elämyksiä omassa kehossasi. Tunti edellyttää peruskurssin käymistä.

SEURAAVA ILMAJOOGAKURSSI LA 9.9 KLO 11-13.

Keho

Keho-tunti perustuu näkemykselle optimaalisesta kehon käytöstä. Kireitä lihaksia venytetään erilaisilla venytystekniikoilla ja heikkoja lihaksia aktivoidaan. Tunnin ohjaaja on fysioterapeutti ja tunneilla käytetään uutta tietämystä kehon toiminnasta omaa kehoa ja pienapuvälineitä apuna käyttäen. Tunti on erinomainen kaikille urheilijoista liikunnan aloittelijoihin.

Laitepilates

Peak-Pilates laitteet ovat kokemisen arvoisia. Jo ensimmäisen laiteharjoitustuntisi aikana huomaat ohjaajan opastamana laitteiden tarjoavan yksilöllisen ja tehokkaan tavan harjoittaa kehoasi kokonaisvaltaisesti. Laitteiden jousivastukset tarjoavat mahdollisuuden harjoitella tehokkaasti. Tarvittaessa jouset myös helpottavat liikkeiden suorittamista.

Pilates-harjoittelu toteutetaan yleensä yksilöllisesti, mutta se on mahdollista toteuttaa myös duo-tuntina.

Les Mills Body Balance

Joogan, Tai Chin ja Pilateksen sekoitus, joka auttaa rakentamaan liikkuvuutta ja voimaa. Tunnin jälkeen olosi on keskittynyt ja rauhallinen. Musiikin,  hengityksen hallinnan ja hallituiden liikkeiden avulla saavutetaan keholle hyvä balanssi ja harmonia. 

Lämpövenyttely

Lämpötunneilla studio on lämmitetty n. 25 °C asteeseen: harjoittelu on miellyttävää ja rentouttavaa. Lihakset ja nivelet lämpenevät, aineenvaihdunta tehostuu, keho ja mieli rentoutuvat. Tunti sopii kaikille, joilla ei ole vakavia sydänperäisiä sairauksia.

Lempeä Jooga

Lempeä tunti tarjoaa kevyen ja rentouttavan olon helpoilla pääsäätöisesti avaavilla asanoilla. Tunti sopii aloittelijoille ja niille, jotka haluavat saada itselleen miellyttävän olon ilman liiallista rasitusta.

Pilates alkeet

Aloita Pilates-harjoittelu täältä. Kiireetön tunti, jolla tehdään hallittuja, koko kehoa vahvistavia liikkeitä hengityksen rytmittämänä. Pilateksen avulla voi harjoittaa tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden.  

Pilates perus

Tämä tunti on seuraava taso alkeisryhmälle. Tunti sisältää pre-liikkeitä sekä klassisia pilatesliikkeitä. Tunneilla käytetään ajoittain pilates-pienvälineitä kuten rullia, renkaita, palloja ja kuminauhoja.

Spirals Pilates UUTUUS

Yhdistelmätunti, joka koostuu Spiral stabilization- ja pilatesliikkeistä. Spiral stabilization  -harjoitteiden tavoitteena on kehoa kiertävien spiraalimaisten lihasketjujen vahvistaminen ja suorien, usein kireiden ja yliaktiivisten lihasketjujen rentouttaminen. Pilatesliikkeitä toteutetaan vastuskuminauhan kanssa. Tunnin tavoitteena on vahva ja hyvin toimiva keho. Tunti toteutetaan Functional-alueella kuntosalin puolella.

Venyttely

Tunnelmallinen venyttelytunti, joka sisältää liikkuvuutta lisääviä ja rentouttavia liikkeitä. Venytykset ovat pitkäkestoisia ja tehokkaita venytyksiä koko keholle. Tunneilla joskus myös rentoutusharjoituksia. Lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja tunnin jälkeen on rentouttavan venynyt olo. Tunti sopii kaikille. 

Yin Yoga

Lempeä Yoga jossa tehdään pitkäkestoisia venytyksiä.

Yin & Yang Jooga UUTUUS

Yin & Yang joogatunti on yhdistelmä dynaamista liikettä sekä rauhallisia ja pitkäkestoisia venytyksiä. Tunti aloitetaan rauhallisella Yin osuudella, jonka jälkeen Yang osuudessa tehdään vahvistavaa dynaamista liikettä yhdistettynä hengitykseen. Lopuksi rauhoitutaan Yin osuuteen sekä loppurentoutukseen. Tunti sopii kaiken tasoisille joogaajille.