Haemme energistä ja reipasta asiakaspalvelijaa /Velmumestan valvojaa huipputiimiimme!

4.3.2020

Oletko luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät kommunikointitaidot? Haluatko työn, jossa pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä? Onko myös lasten ohjaaminen lähellä sydäntäsi?

Työtehtävän kuvaus:

Asiakaspalvelijan tehtävässä vastaat Vireuksen vastaanoton asiakaspalvelusta. Työ pitää sisällään puhelimeen ja sähköpostiin vastaamista, asiakaspalvelua vastaanotossa sekä jäsenyyksien myyntiä.

Kuntosalin siisteyden ylläpito kuuluu myös keskeisenä osana työnkuvaan.

Fun Velmumestan valvojana huolehdit itsenäisesti vapaaharjoitteluvuorojen toimivuudesta. Ohjaat ja opastat lapsia sekä valvot, että vuoro toimii normaalisti. Vastaat tilojen siivouksesta sekä maksujen vastaanottamisesta. Tehtäviin kuuluu myös lapsiparkkiohjaajan työ.

Arvostamme ahkeruutta, innokkuutta ja ennen kaikkea halua oppia uutta. Olet tarkka ja vastuuntuntoinen. Tehtävä vaatii myös voimassaolevan ensiapukortin.

Työ on kokopäivätyö 40h/vko tai sovittaessa 80%-100% kokopäiväisestä työajasta. Työ sisältää myös ilta-ja viikonloppuvuoroja.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta sekä lasten ohjauksesta.

Tarjoamme sinulle:

  • kattavan perehdytyksen tehtäviisi
  • kokeneiden ja osaavien työkavereiden tuen
  • kuntosaliedun sekä alennukset muista palveluista

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 15.3.2020 osoitteeseen heli.kallio@vireus.fi. Kutsumme hakemuksien perusteella ryhmähaastatteluun. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.