Pilates-tunnit

Aktiivinen Pilates

Aktiivinen pilatestunti, jolla tehdään hallittuja, koko kehoa vahvistavia liikkeitä. Vahvistaa syviä vatsalihaksiasi ja keskivartaloasi tehokkaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Tulokset sekä tunnet kehosi hyvinvoinnissa että näet vartalosi ääriviivoissa. Pilates sopii kaikenikäisille- ja kuntoisille.

Pilates alkeet

Aloita Pilates-harjoittelu täältä. Kiireetön tunti, jolla tehdään hallittuja, koko kehoa vahvistavia liikkeitä hengityksen rytmittämänä. Pilateksen avulla voi harjoittaa tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden.  

Pilates perus

Tämä tunti on seuraava taso alkeisryhmälle. Tunti sisältää pre-liikkeitä sekä klassisia pilatesliikkeitä. Tunneilla käytetään ajoittain pilates-pienvälineitä kuten rullia, renkaita, palloja ja kuminauhoja.

Pilates Jatko

Jatkotason ryhmätunti sopii pitempään pilatestunneilla säännöllisesti käyneille. Tunti on nopeammin etenevä, sisältäen myös pilateksen klassisen repertuaarin liikkeitä. Tunnilla voidaan myös käyttää pienvälineitä kuten pilatesrullia, rengasta ja palloja.

Spirals Pilates

Yhdistelmätunti, joka koostuu Spiral stabilization- ja pilatesliikkeistä. Spiral stabilization  -harjoitteiden tavoitteena on kehoa kiertävien spiraalimaisten lihasketjujen vahvistaminen ja suorien, usein kireiden ja yliaktiivisten lihasketjujen rentouttaminen. Pilatesliikkeitä toteutetaan vastuskuminauhan kanssa. Tunnin tavoitteena on vahva ja hyvin toimiva keho. Tunti toteutetaan Functional-alueella kuntosalin puolella.