Kehonpainoharjoittelun Workshop by Jori

8.3.2018

KEHONPAINOHARJOITTELUN WORKSHOP BY JORI

Tule oppimaan monipuolisen kehonpainoharjoittelun salat!

Kehonpainoharjoittelu on monipuolinen ja kokonaisvaltainen laji. Sen tavoitteena on useiden fyysisten ominaisuuksien kehittäminen (voima, kestävyys, nopeus, liikkuvuus). Näiden lisäksi kehonhallinta paranee, josta on hyötyä mm. kaikissa urheilulajeissa, kuten myös arkielämässä. Harjoittelu on hauskaa ja antoisaa, sillä uuden oppimisen ilo on suunnatonta. Kehonpainolla suoritettavat liikkeet ovat kokonaisvaltaisia, joten useampi lihasryhmä pääsee työskentelemään kerralla. 

Suurin osa kehonpainolla suoritettavista liikkeistä vaatii liikkuvuutta, joten sen kehittäminen kuuluu osana kehonpainoharjoittelua. Liikelaajuuksien kasvaessa myös arkiaskareet helpottuvat, ja mahdollisista kivuista voi päästä eroon.

Kehonpainoharjoittelun suurena etuna on se, ettei välineitä tarvita välttämättä lainkaan. Omalla keholla ja hyvällä mielikuvituksella pääsee jo pitkälle (y)

Workshopin ohjaaja Jori on vetänyt jo useamman vuoden kehonpainoharjoittelutunteja ja hän on mm. voittanut SM-kultaa StreetWorkoutissa. 

KEHONPAINOHARJOITTELUN WORKSHOP TO 22.3 KLO 18-19.30. 

Workshopin hinta 20€.
Ilmoittaudu nyt! 

PS. Käy lukemassa lisää kehonpainoharjoittelusta blogissamme:
Kehonpainoharjoittelu