Lapset ja nuoret –

ja koko perhe mukaan!

Ilmoittautuminen kevään kursseille on alkanut! Varmista paikkasi ilmoittautumalla nopeasti. Tarkemmat aikataulut näet kalenteri -kohdasta.

Huom! Nyt voit ostaa myös kertalipun viikonloppuna! Valvojamme paikalla pe klo 16-20, la klo 12-18 ja su klo 12-18. 

Olemme avoinna myös itsenäisyyspäivänä ke 6.12 klo 12-17! Kertalipun/perhelipun voit ostaa valvojalta pankkikortilla tai käteisellä.

Fun Velmumesta tarjoaa lähiliikuntapaikan Vireuksen uusien tilojen laajennuosassa 0-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille... ja miksei aikuisillekkin.

Lapsena opittu myönteinen kuva liikunnasta kantaa usein läpi elämän. Mitä enemmän onnistuneita liikuntakokemuksia on, sitä paremmin se vaikuttaa myönteisesti myös lapsen minäkuvan ja itsetunnon kehittymiselle.  Monipuoliset liikuntakokemukset auttavat myös kehittämään motorisia perustaitoja. Vanhemmat ovat tärkeimmässä roolissa tarjoamassa lapselle ja nuorelle näitä kokemuksia ja mahdollisuuksia.

Fun Velmumesta ja Vireus tarjoavat yhdessä liikuntaelämyksiä lapsille ja aikuisille.

Fun- Velmumesta on lähiliikuntapaikka, jossa taustalla on ajatus tuoda lapsille ja nuorille ikäkauteen liittyviä monipuolisia ja iloisia kokemuksia liikkumisesta. Jokainen lapsi voi olla omana itsenään mukana ja vahvistaen omaa minäkuvaa sekä tukea muita ja oppia kannustavaan vuorovaikutukseen muiden kanssa.

Haluamme opettaa Fun –Velmumestan perusarvojamme: toimimme tasa-arvoisesti, kunnioitamme ja kannustamme toisiamme sekä autamme toisia tarvittaessa.

Liikuntatilamme on kaksikerroksinen, joka jakautuu 0-6 -vuotiaille touhu- ja temppupaikaksi yläkertaan ja gladiaattoriradaksi yli 7-vuotiaille alakertaan. Yläkerta sisältää mm. puolapuuseinän, boulderointiseinän, permannon, eri muotoisia pehmopaloja, hyppylaudan, liukumäen, sekä synttäritilan juhlien viettoon.

Alakerran gladiaattorirata on esterata, joka koostuu erilaisista pisteistä. Radalle tulee mm. haastava kalteva seinä, renkaat, lohinousu, boulderointiseinä, pitkä air track -ilmapatja ja estehyppely. Pelitila on alakerrassa erillisenä, josta löytyy T-Wall 64 -peli. Parkourtila tulee alakertaan gladiaattoriradan yhteyteen ja on myös yksi gladiaattoriradan esteistä.

Tervetuloa liikkumaan koko perheen voimin saman katon alle!

Huom! Kaikkien aktiivisten Vireuksen kuukausijäsenten lapset pääsevät tutustumaan Fun Velmumestaan veloituksetta yhdessä huoltajan kanssa vastaanoton aukioloaikoina. Ilmoittauduthan Vireuksen vastaanottoon.

Seuraa facebooksivujamme Fun Velmumesta ja Instagramissa @funvelmumesta ja saat ajankohtaista tietoa uusista tiloista ja palveluista! 

Liity mukaan!

Ilmoittautuminen kevään kursseille on alkanut! Varmista paikkasi ilmoittautumalla nopeasti.

Tarkemmat aikataulut näet kalenteri -kohdasta.

Ilmoittautuminen on sitova. Saat laskun sähköpostiisi.
 Kurssit