Lapset ja nuoret –

ja koko perhe mukaan!

Fun Velmumesta tarjoaa lähiliikuntapaikan Vireuksen uusien tilojen laajennuosassa 0-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille... ja miksei aikuisillekkin.

Fun Velmumestan avajaisia vietetään keskiviikkona 13.9 Vireuksen uudessa laajennusosassa. Laitathan päivän kalenteriisi! 

Jokainen aikuinen muistaa omasta lapsuudesta ja nuoruudesta sekä hyviä, että huonoja kokemuksia liikunnasta. Liikkuminen toteutui luonnollisena osana arkea. Nykyisin fyysinen toimettomuus on suuri uhka digitaalisen viihteen maailmassa. Liikkumattomien määrä kasvaa koko ajan ja tulevaisuudessa tullaan näkemään henkilöitä, jotka eivät koskaan ole liikkuneet.

Lapsuusaika on kriittistä aikaa liikuntatottumusten kannalta. Meidän kaikkien aikuisten ja erityisesti vanhempien tulee tehdä työtä, jotta lapselle muodostuisi myönteinen käsitys liikunnasta. Tiedetään, että lapsena saatu myönteinen kuva kantaa usein läpi elämän. Jotta myönteinen kuva saadaan muodostettua, tulee liikuntakokemuksista saada mahdollisimman hyviä ja onnistumisen edellytyksiä tulisi vahvistaa. Mitä enemmän onnistumisia vahvistetaan, sillä on myös myönteinen vaikutus lapsen minäkuvan ja itsetunnon kehittymiselle.

Koululiikunta ja yksittäinen lajiharrastus eivät useinkaan ole riittäviä. Rinnalle tarvitaan monipuolisia lapsen ja nuoren kehitystä tukevia kokeilevia ja monipuolisia liikuntakokemuksia, joiden avulla motorisia perustaitoja voidaan edistää. Vanhemmat ovat tärkeimmässä roolissa tarjota lapselle ja nuorelle kokemuksia ja mahdollisuuksia.

Fun- Velmumesta on lähiliikuntapaikka, jossa taustalla on ajatus tuoda lapsille ja nuorille ikäkauteen liittyviä monipuolisia ja iloisia kokemuksia liikkumisesta. Jokainen lapsi voi olla omana itsenään mukana ja vahvistaen omaa minäkuvaa sekä tukea muita ja oppia kannustavaan vuorovaikutukseen muiden kanssa. Halumme opettaa Fun –Velmumestan perusarvojamme: toimimme tasa-arvoisesti, kunnioitamme ja kannustamme toisiamme sekä autamme toisia tarvittaessa.

Seuraa facebooksivujamme Fun Velmumesta ja Instagramissa @funvelmumesta ja saat ajankohtaista tietoa uusista tiloista ja palveluista! 

Vireuksen tuntitarjonta on suunniteltu niin, että samanaikaisesti löytyy lapsille ja vanhemmille tunteja. Kun lapsi menee omalle tunnilleen niin vanhemmille löytyy vaihtoehtoja ryhmäliikuntatunneista ja tietysti kuntosalista. Halutessaan voi piipahtaa myös kauneushoitolan hemmottelevissa hoidoissa.

Liity mukaan!

ENNAKKOVARAAJAN ETU: Ilmoittaudu nyt ja saat kaupan päälle Fun Velmumesta T-paidan!

Ilmoittautuminen on sitova. Saat laskun sähköpostiisi.
 Kurssit