Ole kuin velmu, ninja tai gladiaattori

Lasten ja nuorten ryhmät

Liikunta on paitsi terveellistä, myös lapsen normaalin fyysisen kasvun ja kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta välttämätöntä. Lapsen tulee saada liikkua eri ympäristöissä, koska liikkuminen on tärkeää lapsen motoristen taitojen ja hermoston kehittymisen kannalta. Liikkumalla lapsi hahmottaa omaa kehoaan ja suhdettaan ympäröivään maailmaan. Lisäksi liikuntataidot tukevat lapsen minäkuvan ja itseluottamuksen kehitystä. 

Mikäli haluat tulla kokeilemaan kurssia, ilmoitathan siitä vastaanottoomme. Kokeilukerran hinta on 15€ ja maksu hyvitetään mikäli jatkat kurssilla.

Velmut

Vauvavelmut 6kk-1v

Vauvavelmuissa liikutaan ja touhutaan vauvojen ehdoilla. Ryhmän harjoitukset sopivat hyvin raskauden ja synnytyksestä palautumisen tueksi mutta ryhmään voi toki osallistua vauvan kanssa muukin aikuinen kuin äiti. Toimimme vuorovaikutuksessa vauvan kanssa mutta mikäli vauva viihtyy välillä paremmin tunnin aikana omilla leluilla leikkien tai torkkuen, ei tämäkään haittaa. Ohjaajana toimii Kaisu Igonen.


Lapsivelmut 1-2v (Aikuinen mukana)

Pikkuvelmujen kanssa harjoitellaan perusliikkumistaitoja sekä tutustutaan erilaisiin välineisiin ja materiaaleihin yhdessä aikuisen kanssa. Tunti koostuu leikeistä ja yhdessä toimimisesta sekä lapsille annetaan myös mahdollisuus kokeilla vapaammin uusia asioita. Ohjaajana toimii Kaisu Igonen.


Perhevelmut  (1-5v)

Perhevelmuissa on mahdollisuus tulla liikkumaan yhdessä perheen alle 6- vuotiaiden lasten kanssa. Tunneilla leikitään, pelataan sekä harjoitellaan myös helppoja taito- ja motoriikkaharjoitteita yhdessä. Kurssille on mahdollista myös osallistua kertamaksulla. Ohjaajana toimii Kaisu Igonen sekä Piia Leppänen

Ninjat

Ninjaryhmissä liikutaan ja opitaan leikkien avulla. Liikkumisessa ilo ja yhdessä tekeminen on pääosassa ja siinä samalla harjoitetaan motorisia perustaitoja. 3-4-vuotiaiden Ninja ryhmässä aikuinen voi olla tarvittaessa mukana. 5-6 -vuotiaiden ryhmässä vanhempi saa olla mukana ensimmäisellä tunnilla, jos osallistuu mukaan toimintaan. 

Ninjat 3-4v, ohjaajana toimii Susanna Ekbom
Ninjat 5-6v, ohjaajana toimii Susanna Ekbom

Gladiaattorit

Gladiaattoriryhmissä harjoittelu tapahtuu gladiaattoriradalla. Tunnin harjoitteet rakentuvat radan esteiden tuki -ja taitoharjoittelusta. Gladiaattorit toimivat yhdessä toisia kannustaen.


7-8v, ohjaajana toimii Susanna Ekbom

9-10v, ohjaana toimii Susanna Ekbom

11-12v, ohjaajana toimii Jori Kota-aho

Parkour

Parkour on liikuntalaji, jossa pyritään siirtymään mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa hyödynnetään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen. Parkouraaja voi liikkumisessaan hyödyntää esimerkiksi kaiteita, kattoja ja parvekkeita ”ponnahduslautoinaan”. 

Tunneilla käydään läpi liikkumisen perustaa, unohtamatta haasteita.

Parkour 7-10v ohjaajana toimii Jori Kota-aho
Parkour 11-15v ohjaana toimii Jori Kota-aho

HUOM! Mikäli lapsellesi tulee poissaoloja kurssilta, ne voidaan korvata vapaaharjoittelulipuilla.  Ilmoitathan siitä vastaanottoomme.

Liity mukaan!

Ilmoittaudu mukaan kevään kursseille! Huom! Tarkistathan vastaanotostamme, että kurssilla on vielä tilaa. 

Tarkemmat aikataulut näet kalenteri -kohdasta.

Ilmoittautuminen on sitova. Saat laskun sähköpostiisi.
 Kurssit