Ole kuin ninja tai gladiaattori

Lasten ja nuorten ryhmät

Liikunta on paitsi terveellistä, myös lapsen normaalin fyysisen kasvun ja kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta välttämätöntä. Lapsen tulee saada liikkua eri ympäristöissä, koska liikkuminen on tärkeää lapsen motoristen taitojen ja hermoston kehittymisen kannalta. Liikkumalla lapsi hahmottaa omaa kehoaan ja suhdettaan ympäröivään maailmaan. Lisäksi liikuntataidot tukevat lapsen minäkuvan ja itseluottamuksen kehitystä. 

Lapsiryhmät

Vauvavelmut 6kk-1v

Vauvavelmuissa liikutaan ja touhutaan vauvojen ehdoilla. Ryhmän harjoitukset sopivat hyvin raskauden ja synnytyksestä palautumisen tueksi mutta ryhmään voi toki osallistua vauvan kanssa muukin aikuinen kuin äiti. Toimimme vuorovaikutuksessa vauvan kanssa mutta mikäli vauva viihtyy välillä paremmin tunnin aikana omilla leluilla leikkien tai torkkuen, ei tämäkään haittaa.


Lapsivelmut 1-2v (aikuinen mukana) 

Pikkuvelmujen kanssa harjoitellaan perusliikkumistaitoja sekä tutustutaan erilaisiin välineisiin ja materiaaleihin yhdessä aikuisen kanssa. Tunti koostuu leikeistä ja yhdessä toimimisesta sekä lapsille annetaan myös mahdollisuus kokeilla vapaammin uusia asioita.


Perhevelmut  (1-5v)

Perhevelmuissa on mahdollisuus tulla liikkumaan yhdessä perheen alle 6- vuotiaiden lasten kanssa. Tunneilla leikitään, pelataan sekä harjoitellaan myös helppoja taito- ja motoriikkaharjoitteita yhdessä.
 

Ninja -ryhmät

Ninjaryhmissä liikutaan ja opitaan leikkien avulla. Liikkumisessa ilo ja yhdessä tekeminen on pääosassa ja siinä samalla harjoitetaan motorisia perustaitoja.

Ninjat 3-4v (aikuinen mukana) 
Ninjat 5-6v

Gladiaattori -ryhmät

Gladiaattoriryhmissä tunti alkaa alkuleikeillä/ lämmittelyllä ja päättyy loppurauhoittumiseen/ venyttelyyn ikäryhmän mukaan soveltaen. Myös tunnin pääharjoitteet rakentuvat ikäkauden sekä ryhmän taitojen ja toiveiden mukaan. Liikkumisen yksi pääteema on harjoitella gladiaattoriradalla etenemistä.


Gladiaattorit 7-8v, 9-10v, 11-12v, 13-15v ja 16v-Aikuiset

Parkour -ryhmät

Parkour on liikuntalaji, jossa pyritään siirtymään mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa pyritään hyödyntämään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen. Parkouraaja voi liikkumisessaan hyödyntää esimerkiksi kaiteita, kattoja ja parvekkeita ”ponnahduslautoinaan”. 

Tunneilla käydään läpi liikkumisen perustaa, unohtamatta haasteita.

Parkour 7-10v
Parkour 11-15v

Liity mukaan!

ENNAKKOVARAAJAN ETU: Ilmoittaudu nyt ja saat kaupan päälle Fun Velmumesta T-paidan!

Ilmoittautuminen on sitova. Saat laskun sähköpostiisi.
 Kurssit