Vireus Personal Training. 

Ikioma kunto-ohjelmasi.

Personal Trainer sitouttaa liikunnan harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Vireuksesta löydät monipuoliset Personal Training -paketit aloittelijasta tavoitteelliseen treenaamiseen. 

Vireus Personal Training alkaa tapaamiskäynnistä, jossa pohditaan yhdessä kuntoilun yksilöllistä toteuttamista: henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet ratkaisevat.

Valmennus yleensä aloitetaan kuntotestauksella ja ravintoanalyysillä. Testien perusteella laaditaan yksilöllinen liikunta- ja ruokavalio-ohjelman sekä henkilökohtaiset valmennuspalvelut.  PT:n avulla opit sinulle sopivat kuntoliikkeet, jotta osaat tehdä ne oikein itsenäisesti. Näin vähennät loukkaantumisriskiä treenatessasi.

Vireus Personal Trainerit ovat koulutettuja ammattilaisia, siksi se toimii. Nosta harjoittelusi uudelle tasolle PT:n avulla! Yksilölliset vinkit ja ohjeet nostavat treenisi tehokkuutta ja saavutat tuloksia nopeasti.

Voit valita 3, 7 tai 14 krt paketeista itsellesi sopivan. Nämä paketit voidaan myös toteuttaa parin kanssa.

Paketit sisältävät mm:

  • Tapaamiskerrat
  • Treeniohjelman teon
  • Ravintoneuvonnan ja ruokavalion
  • Kuntotestauksen
  • Kehonkoostumusmittaukset

Pt-paketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteesi määrittelevät paketin sisällön. 

Katso pakettikohtaiset hinnat hinnastostamme.

Muistathan, että aikojen peruutus on tapahduttava edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Peruuttamattomista käynneistä laskutamme 50% käynnin hinnasta.