Pienryhmävalmennus

Tehoa treenaamiseen

Pienryhmävalmennus yhdistää Personal Trainingin sekä ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Hyvä ryhmä ja vertaistuki sekä ammattitaitoinen valmentaja motivoivat sitoutumaan liikuntaan ja harjoitteluun.  Henkilökohtaiset ohjeet ja vinkit tekevät omasta treenistä tuloksellista ja mielekästä. 
 

Functional -valmennus

Functional  yksilöllinen valmennus

Vireuksen Functional yksilöllisessä valmennuksessa opetellaan tunneillamme käytettävät perustekniikat. Valmennus sisältää tekniikkaharjoittelua ja jokaisen perusliikkeen yksityiskohtaista opetusta asiakkaan osaamisen mukaan. Osa-alueet ovat kehonpaino -ja voimaharjoittelu sekä liikkuvuusharjoittelu.  Valmennus antaa valmiudet turvalliseen ja oikeaoppiseen harjoitteluun.

Yksilöllinen valmennus on pakollinen, jos haluaa osallistua jatkossa tunneille. Saat valmennuksen jälkeen oikeudet Functional-tuntien varaukseen. Valmennuskertoja on 1-3 kertaa riippuen asiakkaan aikaisempi kokemus.

Jos olet suorittanut vastaavan kurssin muualla, haluamme turvallisuutesi vuoksi varmistaa, että osaat kyseiset tekniikat, joten varauduthan näyttämään ne. Varaa  aika vastaanotosta ohjaajallemme.  

Functional -pienryhmätunnit

Functional tunti on toiminnallista harjoittelua, jossa tähdätään eri fyysisten osa-alueiden kehittämiseen. Harjoituksissa tehdään mm.  liikkuvuutta, painonnosto-, voima- ja voimisteluliikkeitä sekä kuntoa kehittäviä harjoitteita. Harjoitusvälineinä toimivat mm. levytangot, kahvakuulat, voimistelurenkaat ja kehonpaino. 

Functional-tunnit ovat pienryhmävalmennusta, jossa saat varmasti henkilökohtaista ohjausta. Tunti sopii kaikille, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä ja haluavat monipuolistaa omaa harjoittelua.

Tunnit vaativat Functional  yksilöllisen valmennuksen suorittamisen.