Pienryhmävalmennus

Tehoa treenaamiseen

Pienryhmävalmennus yhdistää Personal Trainingin sekä ryhmäharjoittelun parhaat puolet. Hyvä ryhmä ja vertaistuki sekä ammattitaitoinen valmentaja motivoivat sitoutumaan liikuntaan ja harjoitteluun.  Henkilökohtaiset ohjeet ja vinkit tekevät omasta treenistä tuloksellista ja mielekästä. 

Lisäksi myös valmennuksen kustannukset jakautuvat ryhmän sisällä ja madaltaa yksilön valmennuksesta maksamaa hintaa!

Kevään 2019 pienryhmävalmennus alkaa torstaina 31.1.2019. Ilmoittaudu mukaan! 

Kehon muokkaus

Kehon muokkaus -valmennuksessa opit parhaat kehonmuokkaustekniikat, joilla saa tuloksia! Valmennuksen aikana käytössäsi on Syke-valmennuspalvelu, jonne ohjelmat ja ohjeet tulevat asiakkaalle talteen.  Jokaisella tapaamiskerralla asiakas saa tavoitteidensa mukaiset harjoitus- ja ravinto-ohjeet seuraavalle kahdelle viikolle. Lisäksi jokaisella syklillä on omat tehtävänsä, joita asiakas toteuttaa itsenäisesti.

Ryhmäläisillä on mahdollisuus liittyä omaan facebook-ryhmään, jossa valmentaja ohjeistaa etänä tapaamisten välillä ja voidaan keskustella matkan varrella tulevista haasteista.  Sähköpostituki on myös käytettävissä koko valmennuksen ajan. Valmennus sopii parhaiten aloittelijoille tai jo hieman harjoituskokemusta omaaville.

 • Kesto n. 3kk
 • Torstaisin klo 19-20 31.1 alkaen.
 • 6 tapaamista (2krt/kk)
 • 79€/kk
 • 5 henk. minimi
 • Syke -valmennuspalvelu
 • Ohjeet omatoimiseen harjoitteluun
 • Ruokavaliohjeet
 • Tanita -kehonkoostumusmittaus
 • Suljettu facebook-ryhmä
 • Pt:n tuki koko valmennuksen ajan (s-posti)

Functional -valmennus

Functional  yksilöllinen valmennus

Vireuksen Functional yksilöllisessä valmennuksessa opetellaan tunneillamme käytettävät perustekniikat. Valmennus sisältää tekniikkaharjoittelua ja jokaisen perusliikkeen yksityiskohtaista opetusta asiakkaan osaamisen mukaan. Osa-alueet ovat kehonpaino -ja voimaharjoittelu sekä liikkuvuusharjoittelu.  Valmennus antaa valmiudet turvalliseen ja oikeaoppiseen harjoitteluun.

Yksilöllinen valmennus on pakollinen, jos haluaa osallistua jatkossa tunneille. Saat valmennuksen jälkeen oikeudet Functional-tuntien varaukseen. Valmennuskertoja on 1-5 riippuen asiakkaan aikaisempi kokemus.

Jos olet suorittanut vastaavan kurssin muualla, haluamme turvallisuutesi vuoksi varmistaa, että osaat kyseiset tekniikat, joten varauduthan näyttämään ne. Varaa  aika vastaanotosta ohjaajallemme.  

Functional -pienryhmätunnit

Functional tunti on toiminnallista harjoittelua, jossa tähdätään eri fyysisten osa-alueiden kehittämiseen. Harjoituksissa tehdään mm.  liikkuvuutta, painonnosto-, voima- ja voimisteluliikkeitä sekä kuntoa kehittäviä harjoitteita. Harjoitusvälineinä toimivat mm. levytangot, kahvakuulat, voimistelurenkaat ja kehonpaino. 

Functional-tunnit ovat pienryhmävalmennusta, jossa saat varmasti henkilökohtaista ohjausta. Tunti sopii kaikille, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä ja haluavat monipuolistaa omaa harjoittelua.

Tunnit vaativat Functional  yksilöllisen valmennuksen suorittamisen.