Unohtumaton päivä

Liikunnalliset synttärit

Haluatko järjestää  lapsellesi ikimuistoiset synttärit? 

FUN Velmumestan kaverisynttärit tarjoavat juhlijoille unohtumattoman päivän Velmumestassa! Eikö kuulosta siistiltä? 

Synttäripaketit:

Ilman ohjaajaa: 1h 30min koko tila käytössä ikä huomioiden + synttäritila

Ohjaajan kanssa: ohjattu osuus 60min + tarjoiluaika 30min synttäritilassa

Miten varaan synttärit?

Lasten synttäreitä on mahdollista varata  vastaanotostamme numerosta 040 417 2117 tai s-postitse mantsala@vireus.fi. Ilmoita varauksessa synttärisankarin nimi ja ikä, juhlijoiden lukumäärä sekä varaajan nimi ja puhelinnumero. 

Kysythän erikseen ohjaajan saatavuuden. Mikäli haluat ohjattuihin synttäreihin jotain teemaa (parkour, gladiaattorirata, leikit ja pelit yms), ilmoitathan sen varauksen yhteydessä.

Kysy lisää vapaista ajoista vastaanotostamme!

Tärkeitä ohjeita vanhemmille:

Synttäreiden maksu hoidetaan etukäteen vastaanottoomme  ennen synttäreitä. Maksuvaihtoehtoina ovat pankkikortti tai käteinen. Kurssilaiset saavat -15% alennuksen synttäreistä. Esittelemme tilat ja kerromme käytännön asiat samalla. Saat mukaasi avainkortin, jolla pääsette sisään. Avainkortti palautetaan Velmumestan laatikkoon. 

Tila on varattu 15min ennen synttäreiden alkua valmistelulle ja 15min synttäreiden jälkeen siistimiselle. Liikuntaosuus on ohjatulla synttäreillä 60min ja tarjoiluaika 30min. Ilman ohjaajaa tila on käytettävissä 1h 30min. Liikuntatilat ovat käytettävissä lasten ikäkausi huomioiden (yläkerta 0-6v, alakerta yli 7v)

Asiakas järjestää tarjoilun itse. Synttäritilasta löydät jääkaapin, mikroaaltouunin ja kahvinkeittimen. Otathan mukaasi kaikki tarvitsemasi tarjoilu- ja ruokailuvälineet. 

 Synttäreiden varaaja on vastuussa synttäreistä, osallistujista ja yleisten sääntöjen noudattamisesta.

Synttärikutsussa kannattaa mainita, että lapsilla on sisäliikuntaan sopiva vaatetus. Ilman ohjaajaa olevassa paketissa aikuisen on oltava paikalla synttärien ajan.

Lataa valmiit synttärikutsut tästä: 

Synttärikutsu

Liity mukaan!

Ilmoittautuminen kevään kursseille on alkanut! Varmista paikkasi ilmoittautumalla nopeasti.

Tarkemmat aikataulut näet kalenteri -kohdasta.

Ilmoittautuminen on sitova. Saat laskun sähköpostiisi.
 Kurssit