Apua kehon kiputiloihin

Osteopatia

Osteopatia on tehokas ja turvallinen manuaalinen eli käsin suoritettava hoito. Osteopaatti on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamiseen.

Osteopaatin työn perusta on tarkka haastattelu ja kliininen tutkiminen. Osteopaatti käyttää erilaisia pehmytkudostekniikoita, joita ovat muun muassa trigger-painanta, fascia- eli lihaskalvotekniikat sekä osteopaattinen hierontaa.

Nivelvaivoja hoidetaan pehmeillä ja rauhallisilla liikehoitotekniikoilla kivun lievittämiseksi ja/tai liikelaajuuden palauttamiseksi. Niveleen voidaan myös kohdistaa manipulaatio eli tarkkarajainen impulssi, jolloin nivelen pinnat erkanevat toisistaan, kuitenkin niin, että ne pysyvät nivelen normaalissa liikelaajuudessa.

Näillä saadaan lievitettyä kipuja sekä parannettua nivelen toimintaa, jolloin liikkumisesta tulee helpompaa. Kun tämä yhdistetään liikuntaan ja harjoitteluun saadaan erittäin tehokas kokonaisuus tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamisessa.

Yleisimmin osteopaatin vastaanotolle hakeutuu selkä-, niska-, ja hartiaperäisistä ongelmista kärsivät sekä erilaiset ylä - ja alaraajojen (olkapään, kyynärpään, ranteen, lonkan, polven tai nilkan) kiputiloista kärsivät. Myös henkilöt, jotka kärsivät päänsärystä ja migreenistä, lihaskireyksistä sekä erilaisista hermoston kiputiloista.

Varaa aika osteopaatille nettiajanvarauksesta tai soittamalla puh. 040 417 2117

Ajanvaraus