Silkkaa nautintoa

Spa-hoidot

Vireus SPA-hetki.

Spahieronnat ovat omaa aikaa kiireen keskellä. Rentouttavan vaikutuksen lisäksi ne toimivat tehokkaina hierontamenetelminä; itsellesi tai lahjaksi.

Vireuksen erikoishieronnat:

Stressiniskahieronta – jännityksen laukaisija

Auttaa lievittämään lihasjännityksiä ja stressiä rentouttamalla kokonaisvaltaisesti niska-hartiaseutua. Hoito sisältää myös pään hieronnan. Käytössämme on erityinen rentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva hierontaöljy.

Intialainen päänhieronta – uusi ilme kasvoillesi?

Pään- ja kasvojen hieronta rentouttaa tehokkaasti pään ja kasvojen alueen jännitystä. Se vaikuttaa myös purentaongelmiin sekä erilaisiin kasvojen kiputiloihin. Samalla hieronnan rentouttava vaikutus silottaa kasvojen ilmettä. Hieronta sisältää myös niska-hartiaseudun hieronnan.

Kuumakivihieronta eli Hot Stone -hieronta – luonnon lämmöllä

Kivihieronta rentouttaa lihaksiasi ja lisää sidekudoksen elastisuutta. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat klassista syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kivestä tuleva lämpö syrjäyttää kivun tunteen. Hoito soveltuu sinulle varsinkin, jos kärsit stressistä, uupumuksesta, päänsärystä, migreenistä tai niska-hartiaseudun ongelmista.

Muistathan, että aikojen peruutus on tapahduttava edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Peruuttamattomista käynneistä laskutamme 50% käynnin hinnasta.