Hyvä hieronta.

Mikä ihana tunne.

Kun lihaksesi kaipaavat palautumista ja kun haluat rentoutua, on Vireus Hieronnan aika.

Hyvä hieronta on lihasten hemmottelua.

Vireus Hieronta tuntuu ja vaikuttaa:

  • lihashuolto
  • palautuminen urheilusuorituksesta
  • kiputilojen lievitys
  • nivelten liikkuvuuden parantuminen
  • rentoutuminen

Meiltä saat myös urheiluhierontaa! Urheiluhierojana toimii Toni Enqvist.

Ajanvaraus

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta helpottaa kireyksiä ja kiputiloja, jotka aiheutuvat kireästä purentalihaksistosta. Purentalihaksistoon kuuluvat poskien, suun, ohimoiden ja alaleuan alueen lihaksisto. Yleinen purentalihasten kireyden aiheuttama oire on päänsärky ja kivut sekä jäykkyydet leuan ja niska-hartia seudun alueella. Hoitomuotoa kannattaa kokeilla, mikäli vaivana on ollut migreeniä eikä siihen ole löytynyt apua.  Kireyksistä voi aiheutua myös korvakipua, tinnitystä, huimausta ja monia muita erinäisiä oireita.  

Kireyttä voi aiheuttaa esimerkiksi hampaiden narskuttelu öisin, stressi tai muu päivittäinen purentalihasten jännittäminen. Myös purentaan liittyvät virheasennot voivat altistaa lihasten kiputiloille.

Purentalihashieronnassa käsitellään niskan ja hartian alue, kallonpohja perusteellisesti huomioiden. Tarvittaessa käsitellään myös rintarangan aluetta.  Kasvojen alueelta purentalihaksistoa käsitellään aluksi suun ulkopuolisesti ja lopuksi kumihanskan kanssa suun sisäpuolelta. Hoito tehdään asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.  

Vireuksessa purentalihasten hierontaa tekee hieroja Suvi Vaittinen

Hyvinvointietu

Meillä voit maksaa mm. hierontakäynnit Smartumin, Eazybreakin ja ePassin hyvinvointiedulla! Hyödynnä etusi ja varaa aika hierontaan.

LPG Sport -hieronta

LPG Sport -hoitojen avulla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä, lihakset saavat lisää elastisuutta ja rentoutta. LPG Sport alipainehieronta on tehokkaampi kuin käsin tehty hieronta. Suorituksen jälkeen palautuminen saadaan nopeutumaan jopa 30%!

Urheiluvamman paraneminen nopeutuu huomattavasti, kun paikallishoito vamma-alueelle aloitetaan mahdollisimman nopeasti vamman syntymisen jälkeen. Turvotus vähenee, kipu lievittyy ja arpikudoksen syntymistä ehkäistään. Revähdysvamman on todettu parantuneen jopa 9 vuorokauden kuluessa LPG-hoitojen avulla.

LPG-hoitoa käytetään myös valmistavana hoitona ennen suoritusta, esim. vanhalle arpikudosalueelle muutaman minuutin hoito ennen suoritusta valmistaa lihaksia ja ennaltaehkäisee uuden vamman syntyä. LPG-hoitoja käyttävät MM-tason urheilijat eripuolilla maailmaa.

LPG Sport -hoidot:

  • hoitaa lihaskipuja, jotka ilmaantuvat useita päiviä rasituksen jälkeen
  • vähentää lihasten jäykkyyttä, joka voi olla seurauksena liikunnasta ja nivelongelmista
  • lämmittää lihakset ennen liikuntasuoritusta
  • palauttaa lihakset liikuntasuorituksen jälkeen
  • nopeuttaa revähtäneen, krampanneen ja myös muulla tavoin vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen näin arpikudoksen syntymistä