Tukipohjalliset

Kevyempi askel

Hyvinvointi alkaa jaloista

Jokaisella on käyttöä paremmille jaloille! Tiesitkö, että niska- ja hartiaseudun ongelmiin voi löytyä syy alaraajojen virheellisestä toiminnasta? Jalkojen virheasento voi muuttaa koko selkärangan toimintaa. Myös alaraajojen pituusero voi aiheuttaa lonkkiin ja alaselkään nivelperäisiä ongelmia. Syy polvien kiputiloihin voi löytyä jalkojen virheellisestä kuormituksesta jalkaterien virheasennon seurauksena. Jalkaterien virheasennot voivat puolestaan olla seurausta jalkaterän kaarirakenteiden muutoksista.

FootBalance Medicalin 100 % yksilölliset pohjalliset ovat oiva tapa lisätä jalkojen terveyttä.  Ne parantavat iskunvaimennuskykyä sekä auttavat ennaltaehkäisemään jalkojen virheasennosta johtuvia kipuja ja vaivoja. Kengistä tulee mukavammat ja jaksaminen paranee. FootBalance-pohjalliset ovat sijoitus terveelliseen tulevaisuuteen.

FootBalancen Medical-pohjalliset vähentävät jalkaterän yleisintä virheasentoa ylipronaatiota sekä siitä johtuvia kiputiloja ja vammoja niin kävelyssä kuin juoksussa.

Vireuksen ammattihenkilökunta muotoilee sinulle yksilölliset pohjalliset ja saat ne heti mukaan. 

Footbalancen Medical pohjalliset nyt vain 89€ hintaan! Pohjallisilla on myös 30 päivän tyytyväisyystakuu.
 

Varaa aika