Harmonia Joogastudion

1-vuotissynttärit!

 

 

 

PALJON ONNEA HARMONIA 1-VUOTTA! 

 

Nyt on aika juhlistaa Harmonian ensimmäistä toimintavuotta. Pian on siis joogattu ympäri vuodenpäivät ihanassa ja tunnelmallisessa studiossamme.

 

Synttäripäivänä voit tulla juhlistamaan yhdessä kuljettua matkaa, mutta on myös mahtava hetki tulla tutustumaan tiloihimme ja tunteihimme, mikäli et ole aiemmin Harmoniassa vieraillut.

 

Kaikki tunnit ovat maksuttomia.

Näin varaat paikan maksuttomille tunneille:

Paikan voi varata sähköpostitse [email protected], soittamalla Vireuksen vastaanottoon puh. 040 417 2117 tai myös laittamalla viestiä harmonian Facebook-messengerin kautta.

 

Ilmoitathan paikkaa varatessasi nimesi ja puhelinnumeron sekä mille tunnille haluat osallistua.

 

HUOM! Paikkoja tunneille on rajoitetusti.

Lempeä Hathajooga

Lempeä hathajooga on rauhallisesti ja pehmeästi etenevä tunti, jossa liikkeet herättelevät kehon eri liikeratoja, voit kokea hengityksen itsessäsi ja sinulla on aikaa löytää sisäinen harmonia. Isompi osa tunnista tapahtuu lähellä lattianpintaa ja tunnin alku ja loppu antavat tilaa hengähtää ja rauhoittua. Tunti sopii kaikille, tähän harjoitukseen on helppo osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta

 

Näytetunti klo 10-10.45

Kundaliinijooga

Kundaliinijooga on tuhansia vuosia vanha joogaperinne, mikä poikkeaa monilta osin muista joogamuodoista. Sitä kutsutaan yleisesti myös tietoisuuden joogaksi. Kundaliinijoogatunnit sisältävät fyysisen asanaharjoituksen lisäksi pranayama- eli hengitysharjoituksia sekä loppurentoutuksen/meditaation. Harjoituksiin yhdistetään mudria (eli sormijoogaa)ja bandhoja (kehon energialukkoja) sekä musiikkia. Harjoitukset virkistävät, vahvistavat, rentouttavat ja puhdistavat kehoa sekä parantavat aineenvaihduntaa. Kundaliinijooga myös tasapainottaa kehoa, mieltä ja sielua sekä tuo lisää onnellisuutta elämäämme. Kundaliinijooga sopii kaikille ja erityisen hyvin sinulle, joka haluat yhdistää fyysiseen harjoitukseen henkisempiä elementtejä. Asanoihin haemme itselle sopivan rytmin, liikelaajuuden ja liikeradan. Suurin osa harjoituksista tehdään mattotasossa, jonkin verran teemme harjoituksia myös seisten.

 

Näytetunti klo 11-11.45

Yin Jooga

Yin Jooga toimii arjen vastapainona. Pysähtymisen, tyyneyden ja levon mahdollisuus antavat tilaa keholle ja mielelle, voit kohdata itsesi kiireettä. Yin Joogan rauhoittavat asennot antavat luvan hellittää, apuvälineiden avulla voit laskea kehosi kannateltavaksi ja pehmeällä tavalla voit löytää kehoosi lisää joustavuutta ja rentoutta. Myös kuunnellen itseäsi, hengittäen lempeyttä, hyväksyen tämän hetken, harjoitus voi antaa ihanan meditatiivisen kokemuksen.

 

Näytetunti klo 12-12.45

Ilmajooga

Harmonian ilmajooga tunti on hyvänolon ja hyvän mielen tunti. Kyseessä rento joogaharjoitus jossa apuna käytetään katosta riippuvaa silkkiliinaa. Silkki tukee lempeästi kehoa ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden teossa. Perusajatuksena on rentouttaa ja avata kehoa lempeästi. Ilmajoogassa tehdyt liikkeet herättelevät lisäksi keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantavat venyvyyttä. Tunnilla yhdistellään liikkeitä matolla, kankaan sisässä ja ilmassa  Tunnille voi tulla vaikkei ilmajoogasta olisi kokemusta.

 

Näytetunti klo 13.15-14.

Ohjattujen tuntien lisäksi voit klo 10-14 välisenä aikana valmistaa itsellesi luonnonmateriaalisen voimakorun tuomaan luonnonviisautta ja vahvistavaa energiaa syksyysi.

 

Lisäksi luvassa synttäritarjouksia, joten kannattaa tulla piipahtamaan juhlistamaan Harmoniaa.  

Harmonian ohjaajat

Kaisu


Olen Kaisu, pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2009 ja jooga on ollut mukanani vuosia, ensin hyvin fyysisenä ja vahvana kehollisena harjoituksena mutta ehkäpä kolmen lapsen äitinä, huomasin vähitellen kaipaavani enemmän pysähtymistä ja rauhoittumista omaan arkeeni.


Jooga on luonut itselleni polkua, jossa olen voinut pohtia kuka minä olen. Oma oppipolkuni Shantin joogaopettajakoulutuksessa avasi viimeistään silmäni sekä mieleni sille, että joogasta löytyy luovuutta ja vapautta sekä ehtymätön mahdollisuus toteuttaa itseään. Opettajani Kylli Kukk ja Meri Mort ovat herätelleet itsestäni vahvuutta ja luottamusta, mutta myös äärimmäistä antautumista ja irtipäästämistä.


Jooga on minulle harjoitus, jossa yhdistyy itsetuntemus, kehon ja mielen tasapaino, hengitys, hyväksyminen ja läsnäolo. Minua kiehtoo liikkeen luovuus ja vapaus, ei niinkään asanoiden haasteellisuus tai näyttävyys. Itselleni tärkeä yhteys on myös luontoon ja ympäristömme vaikutus ja energia ovat läsnä ohjauksessani.


Haluan opetuksessani luoda sallivan ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea oman kehon kautta syntyvä liike, aistia ja kokeilla, oivaltaa ja ymmärtää

Hanna


Olen Hanna, aikuiseen ikään ehtinyt liikuttaja Mäntsälästä. Liikunta- alalla olen toiminut vuodesta 2010 lähtien ja joogaa olen ohjannut yli kymmenen vuotta.

 

Olen Rekisteröitynyt Joogaopettaja (RYT 500) ja erikoistunut muunmuassa Vinyasa Flow-,YIN- ja Hatha Joogaan.

 

Minun opetukseni ydinsanoma on, että jooga kuuluu kaikille. Haluan, että voit tulla tunneilleni juuri sellaisena kuin olet. Autan sinua löytämään kehollesi sopivan tavan tehdä asanaharjoittelua ja opetan lempeyttä itseäsi kohtaan.

Tarjoukset ovat voimassa 10.-11.9.2022 paikan päällä sekä verkkokaupassa.

 

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme Harmonian 1-vuotistaivalta sekä tutustumaan joogatarjontaamme!