Hyvä hieronta.

Mikä ihana tunne.

Kun lihaksesi kaipaavat palautumista ja kun haluat rentoutua, on Vireus Hieronnan aika.

 

Varaa aika

Hyvä hieronta on lihasten hemmottelua.

Vireus Hieronta tuntuu ja vaikuttaa:

  • lihashuolto
  • palautuminen urheilusuorituksesta
  • kiputilojen lievitys
  • nivelten liikkuvuuden parantuminen
  • rentoutuminen

 Hemmotteleva kuumakivihieronta

Luonnon lämmollä.

Kivihieronta rentouttaa lihaksiasi ja lisää sidekudoksen elastisuutta. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat klassista syväkudoshierontaa tehokkaammat. Kivestä tuleva lämpö syrjäyttää kivun tunteen. Hoito soveltuu sinulle varsinkin, jos kärsit stressistä, uupumuksesta, päänsärystä, migreenistä tai niska-hartiaseudun ongelmista.

Kuumakivihierontaan voit valita 60min tai 90min hoitoajan.

Varaa aika

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta helpottaa kireyksiä ja kiputiloja, jotka aiheutuvat kireästä purentalihaksistossa. Purentalihaksistoon kuuluvat poskien, suun, ohimoiden ja alaleuan alueen lihaksisto. Yleinen purentalihasten kireyden aiheuttama oire on päänsärky ja kivut sekä jäykkyydet leuan ja niska-hartia seudun alueella. Hoitomuotoa kannattaa kokeilla, mikäli vaivana on ollut migreeniä eikä siihen ole löytynyt apua.  Kireyksistä voi aiheutua myös korvakipua, tinnitystä, huimausta ja monia muita erinäisiä oireita.  

Kireyttä voi aiheuttaa esimerkiksi hampaiden narskuttelu öisin, stressi tai muu päivittäinen purentalihasten jännittäminen. Myös purentaan liittyvät virheasennot voivat altistaa lihasten kiputiloille  

Purentalihashieronnassa käsitellään niskan ja hartian alue, kallonpohja perusteellisesti huomioiden. Tarvittaessa käsitellään myös rintarangan aluetta.  Kasvojen alueelta purentalihaksistoa käsitellään aluksi suun ulkopuolisesti ja lopuksi kumihanskan kanssa suun sisäpuolelta. Hoito tehdään asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.  

Vireuksessa purentalihasten hierontaa tekee fysioterapeutti Nea Vallenius.

 

Varaa aika

Hyvinvointietu

Meillä voit maksaa mm. hierontakäynnit Smartumin, Eazybreakin ja ePassin hyvinvointiedulla! Hyödynnä etusi ja varaa aika hierontaan.

Mikäli joudut peruuttamaan tai siirtämään hoitoaikasi, sinun tulee tehdä se viimeistään edellisenä päivänä klo 18 mennessä.

Peruuttamattomista käynneistä laskutamme 50% käynnin hinnasta.