Alaraajojen erikoisosaamista 

Vireus Jalkaterapia

 

 

 

Varaa aika

Jalkaterapia keskittyy

  • alaraajojen kiputilojen
  • tuki- ja liikuntaelinvaivojen
  • urheilu- ja rasitusvammojen
  • iho- ja kynsimuutosten
  • jalkaterän ja varpaiden kuormitus- sekä asentomuutosten hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Jalkaterapiatarpeen ja alaraajojen toimintakyvyn arvioinnin tarkoituksena on löytää asiakkaalle yksilöllisesti sopivat jalkaterapiamenetelmät, mitkä perustuvat alkututkimukseen.

Vireus Perusjalkahoito sisältää alkututkimuksen, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja tarvittavan ohennuksen sekä kovettumien ja känsien poiston tarpeen mukaan. Lisäksi jalkaterapeutti antaa yksilölliset ohjeet jalkojen kunnon edistämiseksi.

Vireus Erikoisjalkahoitoihin kuuluvat mm. vaikeat kynsiongelmat ja syylähoidot. 
Jalkaterapeutti tekee hoitosuunnitelman erikoisjalkahoidollisista toimenpiteistä.  Syylähoidon tarkoituksena on poistaa syyläkudosta mekaanisesti mahdollisimman syvältä, jotta paikallishoitoaineet pääsevät tehoamaan. Paikallishoitoaineet syylän hoitoon on asiakkaan hankittava itse. 

Tukipohjalliset

Kevyempi askel

Hyvinvointi alkaa jaloista

Jokaisella on käyttöä paremmille jaloille! Tiesitkö, että niska- ja hartiaseudun ongelmiin voi löytyä syy alaraajojen virheellisestä toiminnasta? Jalkojen virheasento voi muuttaa koko selkärangan toimintaa. Myös alaraajojen pituusero voi aiheuttaa lonkkiin ja alaselkään nivelperäisiä ongelmia. Syy polvien kiputiloihin voi löytyä jalkojen virheellisestä kuormituksesta jalkaterien virheasennon seurauksena. Jalkaterien virheasennot voivat puolestaan olla seurausta jalkaterän kaarirakenteiden muutoksista.

FootBalance Medicalin 100 % yksilölliset pohjalliset ovat oiva tapa lisätä jalkojen terveyttä.  Ne parantavat iskunvaimennuskykyä sekä auttavat ennaltaehkäisemään jalkojen virheasennosta johtuvia kipuja ja vaivoja. Kengistä tulee mukavammat ja jaksaminen paranee. FootBalance-pohjalliset ovat sijoitus terveelliseen tulevaisuuteen.

FootBalancen Medical-pohjalliset vähentävät jalkaterän yleisintä virheasentoa ylipronaatiota sekä siitä johtuvia kiputiloja ja vammoja niin kävelyssä kuin juoksussa.

Vireuksen ammattihenkilökunta muotoilee sinulle yksilölliset pohjalliset ja saat ne heti mukaan. Pohjallisilla on myös 30 päivän tyytyväisyystakuu.

Varaa aika