Kohti tasapainoisempaa hyvinvointia

Palautumisvalmennus

Olisiko sinulla hetki aikaa pysähtyä?

Aika usein vastaus voisi äkkiseltään ainakin tuntua siltä, että ”ei nyt”. Kuitenkin tämän kysymyksen äärelle kannattaa pysähtyä ja varsinkin silloin, kun haluaisit vastata ei. Nykypäivän ihmisellä on ympärillään valtava määrä virikkeitä, toiminnanmahdollisuuksia, kiireen tunnetta ja suorituspaineita. Yhä useampi kertoo kärsivänsä stressin tunteesta. On toki hyvääkin stressiä, mutta yhä useampi ummistaa silmänsä itselleen, kun päässä takoo ajatuksia, että ”kyllä minä vielä jaksan” ja ”kun minä tämän homman saan hoidettua” ja ”otan sitten lomalla itselleni aikaa” jne.

Stressi imaisee helposti mukaansa ja seurauksena voi olla ahdistuneisuutta, keskittymisongelmia, päänsärkyä, selkäkipuja, työtehon laskua, univaikeuksia, verenpaineen nousua, ärtyneisyyttä tai muita kehon sekä mielen oireita. Tähän kannattaa pysähtyä! Stressiä voi ja kannattaa ennaltaehkäistä.

Palautumisvalmennus tukee jokaista nimenomaan pysähtymään itsensä äärelle. Kun annat itsellesi hetken aikaa, voit jäsennellä ajatuksia, tulla kuulluksi ja saada rohkaisua omiin elämänmuutoksiin kohti tasapainoisempaa hyvinvointia. Palautumisvalmennus tarjoaa työkaluja stressinhallintaan erilaisten hengitys-, tarkkaavaisuus- ja kehonhuoltoharjoitusten kautta sekä antaa tilaa myös keskustelulle.

Mikäli huomaat, että arjessasi olisi tarve rauhoittumiselle, tämä valmennus on sinulle. Palautumisvalmennuksen tavoitteena on voimavarojen kasvattaminen sekä uusien näkökulmien löytäminen urautuneen ajattelun tilalle, jolloin lopputuloksena on lisää iloa ja energiaa arkeesi.
 

Mikään muutos ei tapahdu eikä pysy itsestään, mutta jokainen voi itse vaikuttaa toiminta- ja ajatustapoihinsa sekä tunnistaa omia tunteitaan. Valmennuksen avulla voit löytää oivalluksia pienten tekojen ja ajatusten kautta ja löytää kehon ja mielen tasapainotilan.

Palautumisvalmennuksen sisältö:

  • 4x 60-90min henkilökohtainen tapaaminen
  • Tapaamisten sisältö suunnitellaan jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan
  • Mahdollisuus osallistua pienryhmä-tunnille
  • Hinta 299e

Mikäli pysähdyit ja kiinnostuit, voit tiedustella lisää tai varata ajan Kaisulle: kaisu.igonen@gmail.com Voit tiedustella aikoja myös Vireuksen vastaanotosta (p.0404172117).