Kovaa treeniä ja innostava ilmapiiri

Functional-pienryhmävalmennus

Tehokasta ja monipuolista treeniä kannustavassa porukassa! Valmentaja, joka puskee sinua pois mukavuusalueeltasi!

Functional -pienryhmätunnit

Functional-tunnit ovat toiminnallista harjoittelua, joissa tähdätään eri fyysisten osa-alueiden kehittämiseen. Harjoituksissa tehdään mm.  liikkuvuutta, painonnosto-, voima- ja voimisteluliikkeitä sekä kuntoa kehittäviä harjoitteita. Harjoitusvälineinä toimivat mm. levytangot, kahvakuulat, voimistelurenkaat ja kehonpaino. 

Functional-tunnit ovat pienryhmävalmennusta, jossa saat varmasti henkilökohtaista ohjausta. Tunti sopii kaikille, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä ja haluavat monipuolistaa omaa harjoittelua.

Tunnit vaativat Functional-kurssin tai yksilöllisen valmennuksen suorittamisen.

Aloituskurssilla pääset helposti ja turvallisesti mukaan Functional -toiminnallisen harjoittelun pariin. Kurssi sisältää tekniikkaharjoittelua ja jokaisen perusliikkeen yksityiskohtaista opetusta. Osa-alueet ovat kehonpaino -ja voimaharjoittelu sekä liikkuvuusharjoittelu. Aloituskurssi antaa sinulle valmiudet turvalliseen ja oikeaoppiseen harjoitteluun Functional-tunneilla. 

Ilmoitamme tällä sivulla seuraavan aloituskurssin ajankohdan.

Functional  yksilöllinen valmennus

Voit saada itsellesi Functional-tuntien oikeudet myös yksilöllisen valmennuksen kautta. Vireuksen Functional yksilöllisessä valmennuksessa opetellaan tunneillamme käytettävät perustekniikat. Valmennus sisältää tekniikkaharjoittelua ja jokaisen perusliikkeen yksityiskohtaista opetusta asiakkaan osaamisen mukaan. Osa-alueet ovat kehonpaino -ja voimaharjoittelu sekä liikkuvuusharjoittelu.  Valmennus antaa valmiudet turvalliseen ja oikeaoppiseen harjoitteluun.

Yksilöllinen valmennus on pakollinen, jos haluaa osallistua jatkossa tunneille. Saat valmennuksen jälkeen oikeudet Functional-tuntien varaukseen. Valmennuskertoja on 1-3 kertaa riippuen asiakkaan aikaisempi kokemus.

Jos olet suorittanut vastaavan kurssin muualla, haluamme turvallisuutesi vuoksi varmistaa, että osaat kyseiset tekniikat, joten varauduthan näyttämään ne. Varaa  aika vastaanotosta ohjaajallemme.  

Functional-alueen käyttöajat kuntosaliasiakkaille:

  • Maanantai: klo 4.30-12, klo 16-17 ja klo 20-23.30
  • Tiistai: klo 4.30-12, klo 16-17 ja klo 20-23.30
  • Keskiviikko: klo 4.30-12, klo 16-17 ja klo 20-23.30
  • Torstai: klo 4.30-12, klo 16-17 ja klo 20-23.30
  • Perjantai: klo 4.30-11.30, klo 16-23.30
  • Lauantaina: klo 4.30-23.30
  • Sunnuntai: klo 4.30-10.30 ja klo 11.30-23.30