Vireuksen kuntosali sulkeutuu AVIN:n päätöksellä 1.4-14.4.2021 väliseksi ajaksi.

31.3.2021

Hyvät asiakkaat.

Suomen aluehallintavirasto on tehnyt väliaikaisen sulkupäätöksen koskien Etelä-Suomen yksityisiä liikuntatiloja. Tämä tarkoittaa, että joudumme valitettavasti sulkemaan Vireuksen kuntosalin 1.4 - 14.4.2021 väliseksi ajaksi. 

Kuitenkin Vireuksen hyvinvointipalvelut eli fysioterapia-, jalkaterapia- ja hierontapalvelut ovat asiakkaiden käytettävissä sekä Velmumestassa lasten kurssit ja iltapäiväkerho jatkuvat normaalisti.

Tässä vielä tärkeimmät tiedotukset kuntosalin sulun ajalta:

 • Kuntosalin sulun kesto on kaksi viikkoa eli 1 - 14.4.2021

 • Sulun ajalta salitilojen käyttö Vireuksen jäsenille ei ole mahdollista AVI:n päätöksen mukaan.

 • Jatkamme liikuntapalveluiden tarjoamista kaikille Vireuksen aktiivisille jäsenille etänä Facebookin kautta Vireus Virtuaaliryhmässä.

 • Vireus Virtuaaliryhmään pääset tästä: https://www.facebook.com/groups/1205554866239787  HUOM! Sinulla täytyy olla Facebook-tili, jotta pystyt ilmoittautumaan ryhmään.

 • Virtuaaliryhmä tarjoaa ohjattua palvelua kaikille jäsenille. Kuntosalijäsenille on mm. kotona tehtävää lihaskuntotreeniä ja venyttelyä sekä muuta liikkuvuusharjoittelua. Ryhmäliikkujille on tarjolla tuttuun tapaan monipuolisia tunteja, kuten mm. kuntopiiriä, pilatesta, coretreeniä ja kehonhuoltoa.

 • Mikäli jatkat jäsenyyttäsi normaalisti kahden viikon sulun ajalta, jäsenyyshintasi puolittuu tältä ajalta ja saat virtuaaliryhmään oikeudet. Esimerkiksi, jos jäsenhintasi on 49€, kahden viikon maksusi on silloin 24,50€. Tästä summasta hyvitämme sinulle puolet eli 12,25€.

 • Jäsenyyden jatkamisesta ei tarvitse ilmoittaa erikseen, vaan se jatkuu automaattisesti.

 • Kaikki sulun ajalta ennakkoon maksetut jäsenmaksut hyvitetään yllä olevan tiedon mukaisesti kesäkuun jäsenmaksuissa palveluntarjoajan suosituksesta.

 • Sinulla on myös mahdollisuus sulun ajaksi laittaa jäsenyys tauolle ilman kustannuksia, jos et koe tarpeelliseksi käyttää etäpalveluita. Mikäli haluat tauottaa jäsenyytesi, toivomme, että ilmoitat tästä meille sähköpostitse tai tekstiviestillä. Toivomme, että vältät suoria puhelinyhteydenottoja ruuhkautuneen tilanteen vuoksi. Tässä tapauksessa hyvitämme sulun ajalta kaikki ennakkoon maksetut jäsenmaksut tulevissa jäsenlaskuissa.

 • Kaikkien aktiivisten jäsenten on mahdollista lainata maksuttomasti välineitä Vireukselta kotiin. Lainattavana on mm. pienvälineitä (kahvakuulat, kuminauhat, pump-välineet) sekä isompia välineitä mm. voimatangot + levypainoja, käsipainoja sekä sisäpyöriä. Lainavälineitä on mahdollista tulla lainaamaan to 1.4. alkaen ja välineiden palautus on tehtävä viimeistään 14.4. ellei toisin ilmoiteta. HUOM! Lainavälineitä on rajallinen määrä. Huomioithan, että vastaanottomme on suljettuna pääsiäisenä pe 2.4 - ma 5.4.

 • Tarjoamme Personal Trainer -palveluita etänä kaikille asiakkaille. Nyt kaikille aktiivisille jäsenille ensikäynti -30%! Tarjous voimassa 1 - 14.4.

 • Sinulla on myös mahdollisuus tulla fysioterapian kautta kuntoutukseen sekä ohjaukseen.

 • Jatkamme aktiivisille jäsenille hierontarjousta ensikäynnistä eli mikäli et ole vielä hyödyntänyt -30% alennusta ensimmäisestä hierontakäynnistä, voit varata itsellesi ajan 1 - 14.4. väliselle ajalle. Tästä pääset nettiajanvaraukseen:  https://www.nettiajat.fi/1751/nettiajanvaraus/index/vaihe:2/corporate_id:1

Tsemppiä kaikille ja pysytään terveinä! 

Vireuksen yhteystiedot:
s-posti: mantsala@vireus.fi
puh:  040 417 2117