VIREUKSEN BLACK WEEK TARJOUS!

Kaikki Vireuksen kuukausikortit ja jäsenyydet nyt -60% ensimmäinen kuukausi!

 

Lisäksi, kun liityt VIP 12kk jäseneksi, saat 1 kuukauden jäsenyyden kaupan päälle!

Aikuinen VIP 12kk jäsenyys kuntosali

52,90€/kk

Ensimmäinen kuukausi 21,16€

+ kaupan päälle 1kk maksutonta treeniaikaa!
Osta tästä

Aikuinen VIP 12kk jäsenyys kuntosali ja ryhmäliikunta

62,90€/kk

Ensimmäinen kuukausi 25,16€

+ kaupan päälle 1kk maksutonta treeniaikaa!
Osta tästä

Aikuinen kuukausikortti kuntosali

72€

28,80€

Osta tästä

Aikuinen kuukausikortti kuntosali ja ryhmäliikunta

82€

32,80€

Osta tästä

Opiskelija/Eläkeläinen kuukausikortti kuntosali

46€

18,40€

Osta tästä

Opiskelija/Eläkeläinen kuukausikortti kuntosali ja ryhmäliikunta

56€

22,40€

Osta tästä

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

HUOM! Tarjoukset ovat vain uusille asiakkaille. Black Week -tarjous koskee kaikkia Vireuksen jäsenyysvaihtoehtoja. Tarjous on voimassa 20.-26.11.2023 verkkokaupassa sekä vastaanotossamme.

 

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred -liikuntaedut.

Voit lunastaa tarjouksen myös Vireuksen vastaanotosta ma & ti klo 14-18 ja to klo 11-18.

 

Oletko jo Vireuksen jäsen?


Katso jäsenten Black Week tarjoukset tästä.

Tutustu kuntosaliin tästä
Tutustu ryhmäliikuntaan tästä

Monipuolinen kokonaisuus tukemaan vaativampaakin salitreeniä

 

Saliltamme löydät kaiken tarvittavan kokonaisvaltaista salitreeniä varten.

 • Monipuolinen laitevalikoima vipuvarsi- sekä painopakallisia laitteita, joilla on turvallista treenata.
 • Kattava vapaiden painojen alue, jossa rautaa riittää.
 • Uudistettu käsipainoalue, jossa useita säädettäviä penkkejä
 • Useita eri taljoja, joissa lukematon määrä kahva- ja tankovaihtoehtoja
 • Laadukkaat aerobiset laitteet alku- ja loppuverryttelyyn sekä aerobiseen harjoitteluun
 • Lisäksi paljon muuta välineistöä toiminnalliseen harjoitteluun

Vapaiden painojen alue ja painonnostopuoli

Meiltä löytyy myös rautaa!

Kattavalta vapaiden painojen alueelta löydät mm. käsipainoja aina 60kg asti, joten puntit eivät lopu kesken! Säätöpenkit ja peilit helpottavat erilaisten liikkeiden toteuttamisessa. Voimannostoa varten salilta löytyy kaikki, mitä tarvitset treeniä varten.

Toiminnallinen alue

Saliltamme löydät myös toiminnallisen alueen, joista löydät kaiken tarvittavan tehokkaaseen toiminnalliseen harjoitteluun!

Pääset heiluttamaan kahvakuulaa, vetämään leukoja, soutamaan renkailla ja hyppimään boxeille. Tässä tilassa treenaat tehokkaasti ja toiminnallisesti välineiden kanssa tai kehonpainolla. Tila toimii erinomaisesti myös vaikkapa alkulämmittelyn tekemiseen. Toiminnallinen tila sijaitsee Fun Velmumestan puolella.

Järjestämme myös Functional –pienryhmävalmennustunteja Mikäli olet kiinnostunut tehokkaasta ja toiminnallisesta pienryhmävalmennuksesta, tule mukaan Functional-tiimiin! Lue lisää TÄÄLTÄ.

Jäsenille maksuton lapsiparkki ja perhevuoro

 

Velmumestan puoli tarjoaa viihtyisää toimintaa ja tekemistä lapsille!

Vireuksen jäsenyyteen kuuluu varausoikeus lapsiparkkiin, jota pidetään keskiviikkoisin Velmumestassa klo 18-20.15 välisenä aikana. Eli voit viedä lapsesi viihtyisään liikunnalliseen parkkiin, jossa lapsi pääsee touhuamaan ja voit itse samalla mennä nauttimaan treenistä! Lapsiparkki on tarkoitettu 2-6 -vuotiaille lapsille.

Lisäksi Vireuksen jäsenillä on mahdollisuus käyttää Velmumestan perhevuoroa, jossa jäsen pääsee yhdessä lapsen kanssa leikkimään ja liikkumaan Velmumestan puolella. Perhevuoroa pidetään Velmumestassa sunnuntaisin klo 17-21. 

Mitä asiakkaamme kertovat kuntosalipalveluistamme:

Timo 49v

”Vireuksen kuntosali on tosi monipuolinen ja laitevalikoimaa löytyy eri lihasryhmille. On myös kiva, kun ilmanvaihto pelaa treenatessa”

Jussi 28v

”Salilta löytyy kaikki tarvittava laitteista vapaisiin painoihin, kyllä kelpaa treenata!”

Satu 55v

"On mukava tulla treenaamaan, kun Vireuksen henkilökunta on aina iloisella tuulella”

Kuvia kuntosalista

Kun hankit nyt minkä tahansa kuukausikortin, saat ensimmäisen kuukauden -60% alennuksella!

 

Mikäli liityt VIP 12kk jäseneksi, saat vielä 1 kuukauden kaupan päälle!

 

Liity nyt ja aloita harjoittelu kohti parempaa hyvinvointia.

 

Voit lunastaa tarjouksen myös Vireuksen vastaanotosta ma & ti klo 14-18, to klo 11-18. Maksuvälineenä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred -liikuntaedut.

Lunasta Black Week -tarjous tästä

Vireus VIP-jäsenyys

Ensimmäinen kk vain 21,16€!

Jatko 52,90€/kk

 

 • Lisäksi 1kk maksutonta treeniaikaa kaupan päälle! (uusi asiakas)
 • kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 4.00 - 24.00 vuoden jokaisena päivänä
 • ulkokuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 4.00 - 24.00 keväästä pitkälle syksyyn
 • Maksuton lapsiparkki ja perhevuoro Velmumestassa
 • Muita alennuksia mm. Personal Trainer kertavalmennus -30% , Harmonia joogastudion sarjakortit -35%
 • Ryhmäliikunta +10€/kk, rajaton käyttö- ja varausoikeus ryhmäliikuntatunneille ja virtuaalitunneille
 • 12kk sopimus, jatkuu toistaiseksi voimassa olevana

Tarjous on voimassa

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK

Yhdessä on paljon enemmän!

Vireus liikuttaa ryhmiä.

 

Yhdessä kuntoileminen on hauskan hengästyttävää ja innostavan tehokasta. Vireus Ryhmäliikunnasta löydät haluamasi tunnin, olit sitten aloittelija tai kokenut liikkuja. 

 

 

Mäntsälän monipuolisin ja kattavin tuntitarjonta!


Ryhmiskalenterista löydät laajan valikoiman mukaansa tempaavia tunteja aina rauhallisesta kehonhuollosta kovempaan hikijumppaan!

Lähes joka päivälle valittavana useita tunteja, joista voit yhdistellä itsellesi sopivan viikkokalenterin.

Tule mukaan liikkumaan hyvällä fiiliksellä hyvässä seurassa yhdessä tsemppaavien ohjaajien kanssa. Huomaat, kuinka hyvä olo valtaa kehon ja mielen, kuntosi kohenee, liikkuvuutesi paranee ja kehosi vahvistuu.

Syksyn kalenteri päättyy 21.12.2023. Tämä ryhmiskalenteri pysyy myös runkona tulevalle kevään 2024 kalenterille. HUOM! Harmonian joogatunnit sekä Functional eivät kuulu ryhmäliikuntajäsenyyteen.

SisäpyöräilytunnitSisäpyöräily PK eli peruskestävyystunti
Tehokasta sisäpyöräilyä mukaansa tempaavan musiikin siivittämänä. Sisäpyöräily on kestävyysharjoittelua parhaimmillaan, mikä vahvistaa ja kiinteyttää erityisesti pakaroita ja reisiä. Loistava harjoitusmuoto niin miehille kuin naisillekin! Peruskestävyysharjoitus tasaisella, kevyellä rasituksella. Sopii erityisen hyvin kiinteytykseen ja painonpudotukseen.


Sisäpyöräily Mix
Tehokasta sisäpyöräilyä mukaansa tempaavan musiikin siivittämänä. Sisäpyöräily on kestävyysharjoittelua parhaimmillaan, mikä vahvistaa ja kiinteyttää erityisesti pakaroita ja reisiä. Loistava harjoitusmuoto niin miehille kuin naisillekin! Peruskestävyysharjoitus tasaisella, kevyellä rasituksella. Sopii erityisen hyvin kiinteytykseen ja painonpudotukseen.


Sisäpyöräily VK eli vauhtikestävyystunti
Tehokasta sisäpyöräilyä mukaansa tempaavan musiikin siivittämänä. Sisäpyöräilyn voima tunneilla vahvistetaan ja kiinteytetään erityisesti pakaroita ja reisiä. Loistava harjoitusmuoto, sopii haasteita kaipaaville!


Lihaskuntotunnit

 

RVP (reisi-vatsa-pakara)
Lihaskuntotunti, jossa keskitytään reisien, vatsan ja pakaroiden alueelle. Alussa lämmitellään hyvin ja itse lihaskunto-osiot tehdään sekä rytmisissä sarjoissa että omalla paikalla circuit harjoitteluna. Sopii kaikille.


Toiminnallinen treeni
Tunnilla treenataan monipuolisesti mm. kehonhallintaa, liikkuvuutta, voimaharjoittelua ja kaikkea siltä väliltä. Tunnit pidetään Functional-alueella (Velmumestan puolella).


Body
Body on tehokas lihaskuntotunti, jossa kuormitetaan koko kehoa. Lihaskuntoliikkeet tehdään kolmen liikkeen pattereissa reippaasti liikkeestä toiseen siirtyen. Lihaskuntopattereiden välissä tehdään lyhyt sykkeenkohotus.


Spine Metodi Ryhti&Voima
Spine Ryhti&Voima tunti kehittää perusvoimaa ja tunnilla käytetään erilaisia välineitä. Tunnilla tehdään myös ryhtiä ylläpitäviä ja kehittäviä lihaskuntoharjoitteita. Spine ryhmäliikuntatunneilla otetaan tunnin temmossa ja liikkeissä huomioon myös tuki- ja liikuntaelinvaivoja omaavat liikkujat. Voit osallistua tunneilla, vaikka sinulla olisi haasteita selän kanssa tai niska-hartiaseudun ongelmia.


Fit&Abs
Monipuolinen lihaskuntoa ja liikehallintaa parantava harjoitus, jossa erityisesti keskivartalo vahvistuu ja kiinteytyy. Tämä harjoitus tuo olemukseesi sporttisuutta ja tehostaa keskivartalon käyttöä. Tämä tunti on hauska ja innostava ja samalla saat tehokkaan harjoituksen.


Pumppi
Tehokas lihaskuntotunti, jossa levytangon ja painojen avulla harjoitetaan kaikki tärkeimmät lihasryhmät mukavan musiikin tahdissa. Kehittää lihasten voimaa ja kestävyyttä sekä kiinteyttää ja kohentaa ryhtiä. Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot, alkaen 1,5kg painoista. Helppoa ja sopii kaiken kuntoisille, sekä miehille että naisille.


Zumba-Step
Step and shake it! Zumba step on reisiä ja pakaroita vahvistava tunti, jossa soundit antaa erilaiset lattarimusiikin sävelet. Koreografioita ei tarvitse pelätä, pysyt varmasti matkassa mukana. Haluatko viikkoosi tanssin hurmaa, jalkojen poltetta ja iloista lattarimenoa? STEP ON!
UUTUUS! Energiaa aamuun
Virkistävä yhdistemätunti koko keholle, jolla buustaat päivääsi. Tunnilla yhdistellään aerobista lihaskuntoa ja liikkuvuutta, jolla käynnistät päiväsi tehokkaasti.


Tanssitunnit

 

PartyDance
Tervetuloa Klubille! PartyDance tunti tarjoaa tanssiklubin parhaat palat ilman tönimisiä ja tungosta. Mukaansa tempaavat kipaleet saavat virneen kasvoille ja hien otsalle. Nyt on aika päästää tanssipeto irti. Pistetään porukalla bileet pystyyn ja aletaan reivaamaan!


DanceWorkout (kuntotanssi)
Monipuolinen ja hyvän fiiliksen ryhmäliikuntatunti, jossa yhdistyy lihaskunto sekä tanssi. Tunnilla tanssitaan helppoja ja innostavia koreografioita musiikin tahtiin. Tunti sopii sekä aloittelijoille, että enemmänkin tanssineille. Tervetuloa mukaan!


Zumba
Zumba on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtaikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat! Tule nauttimaan tanssin ilosta, mukavasta menosta ja musiikin sykkeestä!


Kehonhuoltotunnit

 

Liikkuvuus ja keho
Liikkuvuus ja keho tunnilla tehdään monipuolisia harjoitteita kehon liikkuvuuden parantamiseksi. Tunnilla voidaan käyttää erilaisia pienapuvälineitä.


Syvävenyttely
Kehoa ja mieltä rauhoittava tunti. Tällä tunnilla ehdit pysähtyä kuuntelemaan kehoasi ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Syvävenyttely tunnilla asennoissa viipyillään monesti useampikin minuutti, jolloin kehon syvemmätkin kudoskerrokset rentoutuvat ja venyvät. Tämä on loistava harjoitus tulla palauttelemaan kehoa.

Ryhmäliikunta on mahtava tapa parantaa omaa terveyskuntoa yhdessä kanssatreenajien kanssa.  Hyvä musiikki ja porukka sekä tehokkaat tunnit tempaavat sinut mukaan.  Huomaamatta saat erilaisia terveyshyötyjä mm. luustosi vahvistuu, verenpaine alenee ja nivelet pysyvät kunnossa paremmin. Ryhmiksen hyvän fiiliksen ansiosta unohdat kiireet ja stressin edes hetkeksi. Monipuolinen harjoittelu auttaa painonhallinnassa ja parantaa fyysistä kuntoa, kuten kestävyyttä sekä lihasvoimaa. 

Voit tulla tutustumaan ryhmäliikuntatunnille soittamalla vastaanottoomme puh. 040 417 2117.

Tunneille on helppo tulla, sillä kaikki on valmiiksi suunniteltua ja asiakas voi vain valita itselleen sillä hetkellä parhaimman tunnin tai vaikka rakentaa tuntikokonaisuuden valitsemalla useamman tunnin peräkkäin. Ryhmäliikunnalla on monia merkittäviä terveydellisiä hyötyjä (mm. kolesterolin hallinta, tules vaivojen ehkäisy ja hallinta sekä stressinhallinta). Hyvä ryhmähenki edesauttaa treenin tehokkuutta ja jaksamista. Tsemppaava ohjaaja auttaa tekemään liikkeet oikein sekä motivoi ja innostaa tulemaan myös uudelleen. Tämän kaiken lisäksi tunneilla voi tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja saada treenikaverin tai vaikka ystävän iäksi!

Silloin, kun sinä haluat

Virtuaalitunnit

Oletko aina halunnut käydä ryhmäliikuntatunneilla, mutta aikataulut eivät ikinä sovi?

Ei hätää, nyt sinulla on mahdollisuus jumpata juuri silloin, kun sinä haluat!

Virtuaalitunnit antavat mahdollisuuden valita sinulle sopivan treenin sinulle sopivaan aikaan.  Meiltä löydät monipuoliset ohjelmat, haluat sitten treenata lihaskuntoa, tanssia tai huoltaa kehoasi. Valikoima koostuu mm. Les Mills -konseptin tunneista sekä suomenkielisistä tunneista. Kalenteristamme löytyy myös valmiiksi aikataulutettuja virtuaalitunteja. 

Joten valitse lempiohjelmasi laitteelta ja aloita jumppaaminen, se on niin helppoa!

 

Mitä asiakkaamme kertovat ryhmäliikuntapalveluistamme:

Riitta 45v

"Vireuksen ryhmiskalenterista tunnin pystyy valitsemaan omien tavoitteiden mukaisesti, haluaako kunnon hikijumpan vai rauhallisemman kehonhallintatunnin." 

Mia 30v

"Ryhmistunneilla ei tarvitse itse miettiä minkälaisen treenin tekee, voi vaan heittää aivot narikkaan ja nauttia tehokkaasta treenistä." 

Jarmo 52v

"Ohjaaja kannustaa jaksamaan paremmin, kun itse luovuttaisin varmaan aiemmin. Ryhmässä liikkuminen motivoi jaksamaan." 

Kun hankit nyt minkä tahansa kuukausikortin, saat ensimmäisen kuukauden -60% alennuksella!

 

Mikäli liityt VIP 12kk jäseneksi, saat vielä 1 kuukauden kaupan päälle!

 

Liity nyt ja aloita harjoittelu kohti parempaa hyvinvointia.

 

Voit lunastaa tarjouksen myös Vireuksen vastaanotosta ma & ti klo 14-18, to klo 11-18. Maksuvälineenä käyvät myös Smartum, ePassi ja Edenred -liikuntaedut.

Lunasta Black Week -tarjous tästä

Vireus VIP-jäsenyys

Ensimmäinen kk vain 21,16€!

Jatko 52,90€/kk

 

 • Lisäksi 1kk maksutonta treeniaikaa kaupan päälle! (uusi asiakas)
 • kuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 4.00 - 24.00 vuoden jokaisena päivänä
 • ulkokuntosalin rajaton käyttöoikeus klo 4.00 - 24.00 keväästä pitkälle syksyyn
 • Maksuton lapsiparkki ja perhvuoro Velmumestassa
 • Muita alennuksia mm. Personal Trainer kertavalmennus -30% , -35% alennus Harmonia -joogastudion sarjakorteista
 • VIP-tapahtumat
 • Ryhmäliikunta +10€/kk, rajaton käyttö- ja varausoikeus ryhmäliikuntatunneille ja virtuaalitunneille
 • 12kk sopimus, jatkuu toistaiseksi voimassa olevana

Tarjous on voimassa

00

PÄIVÄÄ

00

TUNTIA

00

MIN

00

SEK