Tule mukaan joogaamaan Harmonian lempeille tunneille!

Aloita tuleva syksy panostaen omaan hyvinvointiisi ja hyvään oloon. Pysähdy hetkeen, ole läsnä ja anna itsetuntemuksesi kasvaa. Vähennä stressiä ja kiireen tunnetta. Anna kehollesi lempeää liikettä.

Nyt ennakkotarjouksena syksyn tunneille kaikki Harmonian sarjakortit

-25% alennuksella!

5x sarjakortti -25%

 95€

71,25€

Oikeuttaa 5 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 3 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käynti käytettävä 6 kuukauden sisällä.

 

Osta tästä

10x sarjakortti -25%

170€

127,50€

Oikeuttaa 10 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 4 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käynti käytettävä 6 kuukauden sisällä.

 

Osta tästä

15x sarjakortti -25%

210€

157,50€

Oikeuttaa 15 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 5 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käynti käytettävä 6 kuukauden sisällä.

 

Osta tästä

HUOM! Mikäli olet Vireuksen aktiivinen kuukausijäsen, saat Harmonian sarjakortit -35% alennuksella. 

 

1 tarjous/asiakas. Voit lunastaa tarjouksen myös Vireuksen vastaanotosta ma & ti klo 15-17.30.

 

Oston jälkeen lataa puhelimeen maksuton OnTheMove -sovellus, jonka kautta pääset kulkemaan sisään ja leimaamaan tuntikäyntisi.

 

Mik√§li haluat avainkortin,¬†voit hankkia sen¬†erikseen vastaanotosta. Avainkortin hinta on 25‚ā¨

 

Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.


Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin, ePassin ja Edenredin liikuntaedut. 

 

Tarjous on voimassa

00

Päivää

00

Tuntia

00

Min

00

Sek

Haluatko helpotusta jatkuvaan stressiin? Tuntuuko lihakset kireiltä ja keho jäykältä? Onko arki kiireistä ja hektistä? Tuntuuko, että keho ei palaudu työn ja arjen kuormitukselta? Kaipaatko läsnäolon kokemusta? Haluatko syventää itsetuntemustasi? 

 

Mikäli vastasit kyllä, Harmonian lempeät joogatunnit ovat sinua varten.

 

Tunneiltamme saat:

 

ūüôŹ Rauhoittumista ja pysähtymistä hetkeen

ūüôŹ Helpotusta stressiin

ūüôŹ Lisää liikkuvuutta kehoon

ūüôŹ Parannusta kehon hallintaan

 

Harmonian joogatunnit pohjautuvat hathajoogaan ja tärkeimpinä ajatuksina opetuksessa on, että jooga on kokonaisvaltainen harjoitus ja jooga on kaikille. Keho, mieli ja tunteet rakentavat meistä kokonaisuuden ja niin harjoituskin rakentuu erilaisista elementeistä; liikkeistä, pysähtymisestä, hengityksestä, ajatuksista ja itsensä tunnistamisesta, heittäytymisestä, mutta niin että jokainen voi löytää oman tapansa toteuttaa harjoitusta.

Viikkotunnit alkavat pyörimään 5.8. alkaen, pl torstain tunnit, jotka alkavat 15.8.

Tuntivalikoima

Lempeä Hatha

Lempeä hathajooga on rauhallisesti ja pehmeästi etenevä tunti, jossa liikkeet herättelevät kehon eri liikeratoja, voit kokea hengityksen itsessäsi ja sinulla on aikaa löytää sisäinen harmonia. Isompi osa tunnista tapahtuu lähellä lattianpintaa ja tunnin alku ja loppu antavat tilaa hengähtää ja rauhoittua. Tunti sopii kaikille, tähän harjoitukseen on helppo osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta

Yin Jooga

Yin jooga toimii arjen vastapainona. Pysähtymisen, tyyneyden ja levon mahdollisuus antavat tilaa keholle ja mielelle, voit kohdata itsesi kiireettä. Yinjoogan rauhoittavat asennot antavat luvan hellittää, apuvälineiden avulla voit laskea kehosi kannateltavaksi ja pehmeällä tavalla voit löytää kehoosi lisää joustavuutta ja rentoutta. Myös kuunnellen itseäsi, hengittäen lempeyttä, hyväksyen tämän hetken, harjoitus voi antaa ihanan meditatiivisen kokemuksen.

Lempeä ilmajooga

Harmonian ilmajooga tunti on hyvänolon ja hyvän mielen tunti. Kyseessä rento joogaharjoitus jossa apuna käytetään katosta riippuvaa silkkiliinaa. Silkki tukee lempeästi kehoa ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden teossa. Perusajatuksena on rentouttaa ja avata kehoa lempeästi. Ilmajoogassa tehdyt liikkeet herättelevät lisäksi keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantavat venyvyyttä. Tunnilla yhdistellään liikkeitä matolla, kankaan sisässä ja ilmassa Tunnille voi tulla vaikkei ilmajoogasta olisi kokemusta.

Lempeä Flow Jooga

Lempeällä Flow-jooga tunnilla tehdään asanoita virtaavasti hengityksen tahtiin, kuitenkin rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Aurinkotervehdykset lämmittävät ja vahvistavat kehoa ja valmistavat kohti dynaamisempaa osiota. Tunti kehittä kehon ja mielen hallintaa sekä tasapainottaa olotilaamme kokonaisvaltaisesti.

Pilates

Harmonian pilatestunti on kokonaisvaltainen kehonhallintaa kehittävä harjoitus, jossa keskitymme etenkin keskivartalon voimaan, tukilihaksiston vahvistamiseen sekä tasapainon ylläpitämiseen. Pilateksessa keskitymme selvemmin linjaukseen ja tarkkuuteen, mutta annamme silti liikkeelle miellyttävän virtauksen ja yhdistämme hengityksen liikkeeseen, jolloin myös mieli asettuu harjoitukseen keskittyneemmin. Syvien lihasten harjoittaminen vaikuttaa asennon parantumiseen ja voi edesauttaa voiman ja liikkuvuuden kehittymisessä, kun saat hallintaa lihaksistoosi ja kehotietoisuutesi syvenee.

Voimajooga

Voimajoogassa on vaikutteita astangajoogasta sekä hathajoogan dynaamisesta puolesta. Tunti koostuu lämmittävistä liikkeistä sekä seisoma-asennoista, jotka vahvistavat niin kehon tasapainoa, keskittävät huomion asennon kannatteluun, mutta lisäävät myös liikkuvuutta. Harjoitus päättyy kuitenkin aina lattian tasoon ja annamme kehon ja mielen rauhoittua ja löytää tasapainoisen yhteyden. Tunti ei sisällä vaikeita liikesarjoja ja jokainen voi soveltaa asennot itselleen sopiviksi, joten voit tulla tunnille mukaan myös ilman aiempaa joogakokemusta.

Meditatiivinen Yin jooga

Meditatiivinen yinjooga on kestoltaan 90min, joten keholla ja mielellä on aikaa rauhoittua ja asettua harjoituksen lempeään syleilyyn. Yinjooga-asennoissa saat tukeutua ja nojautua niin kehoosi kuin joogan apuvälineisiin, antaen levollisen tilan saapua itseesi. Tällä tunnilla voimme tehdä myös erilaisia keskittymis- ja hengitysharjoituksia, jotka vahvistavat kehon ja mielen yhteyttä sekä saattelevat sinua yhä rentoutuneempaan olotilaan. Harjoitus päättyy aina pidempään loppurentoutukseen, joka voi sisältää hiljaisuutta, sanallista ohjeistusta tai äänimaljojen tai rummun sointia.

Ying & Yang

Yin & Yang Jooga yhdistää rauhoittavan, syvävenyttävän Yin-tunnin ja hieman dynaamisemman flow-tunnin (=Yang) yhdeksi tasapainoiseksi ja lempeäksi kokonaisuudeksi. Teemme tunnilla kokonaisvaltaisen joogaharjoituksen, mikä pitää sisällään hengitys- ja asanaharjoituksia sekä loppurentoutuksen/meditaation.

Harmonian joogaopettaja Kaisu

Olen Kaisu, pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2009 ja jooga on ollut mukanani vuosia, ensin hyvin fyysisenä ja vahvana kehollisena harjoituksena mutta ehkäpä kolmen lapsen äitinä, huomasin vähitellen kaipaavani enemmän pysähtymistä ja rauhoittumista omaan arkeeni.


Jooga on luonut itselleni polkua, jossa olen voinut pohtia kuka minä olen. Oma oppipolkuni Shantin joogaopettajakoulutuksessa avasi viimeistään silmäni sekä mieleni sille, että joogasta löytyy luovuutta ja vapautta sekä ehtymätön mahdollisuus toteuttaa itseään. Opettajani Kylli Kukk ja Meri Mort ovat herätelleet itsestäni vahvuutta ja luottamusta, mutta myös äärimmäistä antautumista ja irtipäästämistä.


Jooga on minulle harjoitus, jossa yhdistyy itsetuntemus, kehon ja mielen tasapaino, hengitys, hyväksyminen ja läsnäolo. Minua kiehtoo liikkeen luovuus ja vapaus, ei niinkään asanoiden haasteellisuus tai näyttävyys. Itselleni tärkeä yhteys on myös luontoon ja ympäristömme vaikutus ja energia ovat läsnä ohjauksessani.


Haluan opetuksessani luoda sallivan ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea oman kehon kautta syntyvä liike, aistia ja kokeilla, oivaltaa ja ymmärtää

Tässä asiakkaamme Ritvan palaute Harmonian tunneista ja tapahtumista.

 

Olen Ritva ja olen käynyt reilun vuoden säännöllisen epäsäännöllisesti Harmonian tunneilla ja tapahtumissa. En muista, mikä mahtoi olla ensimmäinen tunti, mutta minua sykähdytti syksyllä 2021 Kekrin juhla. Se oli mahtava, erilainen.

 

Olen käynyt eniten Ilmajooga- ja Hathatunneilla. Ilmajoogassa ja myös hathassa tulee sellaista, joka saa kehon toimimaan, liikkumaan paremmin. Hatha on rentouttavaa, levollista, rauhoittavaa, vailla suorituspaineita, vailla tekemisen pakkoa, armollista olemista. Ilmajoogasta olen saanut lisää liikkuvuutta kehoon.

 

Harmonian tapahtumista Kekri on ollut ykkösjuttu. Ollaan suomalaisuuden todellisessa luonnossa, kaiken alun äärellä. Runot tai miksi niitä sanoisi, taisi olla rummut tai jokin äänen lähde. Kortit kertoivat tosi isoja asioita, jotka toteutuivat. Mystiikan mukaan tuominen on hyvä juttu. Olemme kuitenkin kaikki yhtä ja samaa energiaa eikä järkemme kaikkea ymmärrä vaikka toisin yritämme todistaa. Jotain meitä suurempaa on olemassa, joka kulkee meidän kanssamme.

Kaakaoseremoniassa kylmät väreet menivät pitkin kehoa, upea mielen matka jonnekin kauas. Tapahtumissa minua kiehtoi rentoutuminen, mystiikka, kortit, rummut, äänet, itsensä äärellä oleminen. Se, että siinä hetkessä ei ole mitään muuta kuin se oleminen.

 

Kaikkia ohjaajia en ole tavannut, muttta Kaisu on tyyliltään paras. Turha hymistely puuttuu. Rentoa ja rohkeaa. Harmonian ympäristö on rauhallinen, tavallisuudesta poikkeava erittäin myönteisellä tavalla. Omaperäinen ja omaleimainen. Suomalainen.

 

Olen kertonut omia kokemuksiani ja kehunut ammattitaitoa. Sitä että täällä ei välttämättä olla sellaisia hyrinähymistelijöitä

 

Ihanaa kun olette.

 

- Ritva 62v

Varaa tuntipaikat kätevästi OntheMove -sovelluksen kautta!


Monipuolisen sovelluksen avulla hoidat kaikki tuntivaraukseen liittyvät asiat, eikä sinun tarvitse pitää mukanasi erillistä kulkukorttia. Voit siis leimata tuntikäyntisi ja avata ulko-oven sovelluksen kautta!
HUOM! Sinulla tulee olla aktiivinen sarjakortti tai kertakäynti ostettuna, jotta voit varata tunteja sovelluksen kautta.

Mobiilisovelluksen ominaisuuksia:
 • Tuntien varaaminen
 • Jonopaikkojen varaaminen
 • Varausten peruuttaminen
 • Omien varausten tarkastelu (my√∂s menneet varaukset)
 • Tuntien leimaaminen
 • Kauppa (osta k√§yntikerta tai sarjakortti)
 • Ovien avaus
 • Omien tietojen muokkaus ja tarkastelu
 • Maksukortin lis√§ys

Miten saat sovelluksen?

 

Sovellus löytyy sekä Google Play -kaupasta että App Storesta OnTheMove -nimellä.

 

 • Kun avaat sovelluksen, seuraa sen ohjeita.
 • HUOM! Lis√§√§ s√§hk√∂postiosoite, joka on liitetty Vireuksen j√§sentiliisi. Muuten sovellus ei l√∂yd√§ sinun tietojasi.
 • Kun lis√§√§t oikean s√§hk√∂postiosoitteen, saat numerokoodin s√§hk√∂postiisi
 • Lis√§√§ koodi sovellukseen ja sen j√§lkeen p√§√§set sis√§√§n

Tässä muutama palaute asiakkailtamme

 

"Voimajooga tunti osuu juuri perjantaille, ihana viikon lopetus, pääsee jättämään työasiat mielestä pois ja hetken oma aikaa arjessa."
-  Johanna
"Harmonia on nimensä mukaisesti harmoninen tila joogalle ja muille rauhallista ympäristöä vaativille harjoitteille. Itse käyn ilmajoogassa, jossa saan venyteltyä kehoni kohtia, joita en muuten onnistu venyttämään. Myös tunnin rauhallinen henki ja lopun rentoutushetki saavat mielen ja kehon rauhoittumaan." - Anna-Maija
"Meditatiiviset Yin-joogatunnit ovat kokonaisvaltaisesti hyvinvointia lisääviä. Useasti olen lähtenyt sieltä niin, että en tunne stressiä ja olen energisoitunut. Jatkakaa samaan malliin hyvää työtä, paras joogastudio missä olen koskaan käynyt! - Tanja
"Hämmentävää miten paljon uusia positiivisia asioita Harmonian ja ennen kaikkea Kaisun (viisas nainen) opetustavan ja kuljetuksen mukana on löytynyt omasta itsestä, jäykän kropan lisäksi. Toki ketään tai mitään muita Harmoniassa väheksymättä. Kiva fiilis kun astuu ovesta sisään ja tietää että voi turvallisin mielin antautua harjoitukseen mukaan."
- Petri
"Kaisu on paras! Tunnit ovat mielekkäitä, tarpeeksi toistoa, mutta myös vaihtelevuutta hyvin. Aloitin pilateksen syksyllä ja syksyn aikana paino on tippunut 5kg!! Näin ei koskaan käynyt esim. salitreenissä, vaikka kävin usean kerran viikossa. Myös kropassa tuntuu heti tosi hyvältä ja terveeltä. Yleisfiilis on loistava! Harmonia on parasta, mitä Mäntsälässä on tarjolla." - Hanna
"Harmonian joogatunnit ovat antaneet lisää liikkuvuutta, henkisesti on tasapainoisempi ja rauhoittuneempi olo (ärtymys ja tiuskiminen vähentynyt). Flow tunti ehdoton suosikki, sopivasti vastusta ja ihanan vetreä olo tunnin jälkeen." - Niina
"Turvallinen tila. Harmoniaan saa tulla omana itsenään. Siellä saa olla just sellainen kuin on. Ohjaajat tekevät ilmapiiristä hyväksyvän, rentouttavan ja lempeän."
- Laura

Hyvä tietää - Usein kysytyt kysymykset

Ennakkotarjous syksyn tunneille!

5x sarjakortti -25%

 95€

71,25€

Oikeuttaa 5 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 3 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käynti käytettävä 6 kuukauden sisällä.

 

Osta tästä

10x sarjakortti -25%

170€

127,50€

Oikeuttaa 10 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 4 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käynti käytettävä 6 kuukauden sisällä.

 

Osta tästä

15x sarjakortti -25%

210€

157,50€

Oikeuttaa 15 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 5 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käynti käytettävä 6 kuukauden sisällä.

 

Osta tästä

HUOM! Mikäli olet Vireuksen aktiivinen kuukausijäsen, saat Harmonian sarjakortit -35% alennuksella. 

 

1 tarjous/asiakas. Voit lunastaa tarjouksen myös Vireuksen vastaanotosta ma & ti klo 15-17.30.

 

Oston jälkeen lataa puhelimeen maksuton OnTheMove -sovellus, jonka kautta pääset kulkemaan sisään ja leimaamaan tuntikäyntisi.

 

Mik√§li haluat avainkortin,¬†voit hankkia sen¬†erikseen vastaanotosta. Avainkortin hinta on 25‚ā¨

 

Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.


Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin, ePassin ja Edenredin liikuntaedut. 

 

Tarjous on voimassa

00

Päivää

00

Tuntia

00

Min

00

Sek