Hengitä & Hiljenny

palautumista ja voimaantumista -kurssi

 

Hengitä & Hiljenny on kurssi, joka antaa tilan päivääsi pysähtyä rauhoittumaan, elpymään ja lepäämään. Kurssin keskiössä on oppia helppoja hengitys- ja keskittymisharjoituksia, joiden avulla voit hetkeksi keskittyä itseesi ja suunnata huomion hermoston rauhoittamiseen.

Tarkastelemme myös oman elämämme kautta mikä vie ja tuo itsellemme energiaa ja pohdimme helppojen tehtävien kautta, miten luoda tasapainoa näiden tekijöiden välille. Kurssilla teemme myös aina restoratiivisen palauttavan joogaharjoituksen eli etsiydymme asentoihin, joissa voimme olla ja levätä.

 

Ilmoittaudu mukaan kurssille

Huomaatko, että pimenevät illat imevät voimiasi? Painavatko työkiireet tai muu arjen kuormitus pikavauhtia päälle? Olisiko aika hidastaa?

 

Jos siis toteat, että nyt olisi hyvä hetki pysähtyä, tutkailla miten vähemmän voi ollakin enemmän ja antaa itselle tilaisuuden vaikuttaa omaan palautumiseen niin kehon kuin mielenkin tasolla, niin tule mukaan hengittämään ja hiljentymään.

Hengitä & Hiljenny -kurssilta saat:


- Mielen ja kehonhuoltoa, luvan pysähtyä
- Restoratiivisten harjoituksien hyvät vaikutukset, kuten lihasjännitysten väheneminen, tasapainottava vaikutus sykkeeseen sekä verenpaineeseen, parasympaattisen hermoston eli palautumisesta vastaavan hermoston toiminnan lisääntyminen, myönteinen vaikutus unenlaatuun
- Työkaluja tukemaan parempaa elämänlaatua ja tarkastelemaan mahdollisuutta vaikuttaa itse omaan hyvinvointiin
- Mahdollisuuden kokea riittävyyden ja vapauden kokemuksia sekä käsitellä tunteita sanattomasti

Lähde mukaan kurssille ja anna kehosi sekä mielesi pysähtyä ja palautua. 

Seuraava Hengitä & Hiljenny -kurssi pidetään torstaina 2.11.-23.11.2023

Kurssin kesto on 4 kertaa ja tapaamiskerrat ovat torstaisin klo 18.45-20.15. Kurssi pidetään Vireuksessa, Harmonian joogastudiossa.

 

Kurssin hinta on 79€.

 

Kurssin voi myös maksaa ePassin, Smartumin, Eazybreakin ja Edenredin liikuntaeduilla.

Kurssin minimiosallistujamäärä on 5 henkilöä, maksimimäärä 10 henkilöä.

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Voit ilmoittautua mukaan myös sähköpostitse laittamalla viestiä [email protected]

Ilmoittaudu mukaan!

Täytä alla oleva lomake.

Olisiko tässä sinun hetkesi latautua, antaa aikaa kokemuksille ja tuntemuksille itsessäsi ja oivaltaa keinoja voimaantua omassa arjessa?

 

Tämä kurssi sopii etenkin sinulle joka:


- haluat antaa itsellesi kiireettömän hetken omaa aikaa
- etsit työkaluja rauhoittamaan omaa kehoa ja mieltä
- huomaat olevasi kuormittunut ja kaipaat tasapainoa elämääsi
- olet kiinnostunut palautumisesta ja haluat optimoida omaa jaksamista
- haluat lisää energiaa arkeesi ja kaipaat elämänhallintaan tukea
- olet valmis kokeilemaan olemista suorittamisen sijaan

Harmonian joogaopettaja Kaisu


Olen Kaisu, pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2009 ja jooga on ollut mukanani vuosia, ensin hyvin fyysisenä ja vahvana kehollisena harjoituksena mutta ehkäpä kolmen lapsen äitinä, huomasin vähitellen kaipaavani enemmän pysähtymistä ja rauhoittumista omaan arkeeni.


Jooga on luonut itselleni polkua, jossa olen voinut pohtia kuka minä olen. Oma oppipolkuni Shantin joogaopettajakoulutuksessa avasi viimeistään silmäni sekä mieleni sille, että joogasta löytyy luovuutta ja vapautta sekä ehtymätön mahdollisuus toteuttaa itseään. Opettajani Kylli Kukk ja Meri Mort ovat herätelleet itsestäni vahvuutta ja luottamusta, mutta myös äärimmäistä antautumista ja irtipäästämistä.


Jooga on minulle harjoitus, jossa yhdistyy itsetuntemus, kehon ja mielen tasapaino, hengitys, hyväksyminen ja läsnäolo. Minua kiehtoo liikkeen luovuus ja vapaus, ei niinkään asanoiden haasteellisuus tai näyttävyys. Itselleni tärkeä yhteys on myös luontoon ja ympäristömme vaikutus ja energia ovat läsnä ohjauksessani.


Haluan opetuksessani luoda sallivan ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea oman kehon kautta syntyvä liike, aistia ja kokeilla, oivaltaa ja ymmärtää