Joogapolun ensiaskeleet

Joogapolun ensiaskeleet on joogan alkeiskurssi, jossa pääset rauhassa tutustumaan etenkin lempeän hathajoogan sekä yin-joogan harjoituksiin. Opit käyttämään joogaharjoituksen apuvälineitä, saat tietoa niin harjoitusten menetelmistä kuin myös joogan ajatusmaailmastakin, filosofiasta sekä kehon toimintajärjestelmistä energia-anatomian kautta.

 

Ilmoittaudu mukaan kurssille

Tutustumme omaan kehoon ja miten joogan asennot asettuvat sopivaksi itsellemme, vaikka kokisit, että mihinkään et taivu ja oikea ja vasenkin ovat aina väärin päin. Lisäksi kuuntelemme hengitystä ja kokeilemme erilaisia hengitysharjoituksia sekä tutustumme myös mantroihin ja erilaisiin meditaatioharjoituksiin. Kurssilla sinulla on aikaa kysyä, kokeilla, kokeilla uudestaan ja löytää näin miellyttävä polku oman joogaharjoituksen aloittamiseen.

Mikäli siis jooga on sinulle uusi laji tai ehkä edellisestä joogatunnista on vierähtänyt aikaa niin voit tulla leppoisin mielin tutustumaan etenkin Harmonian joogatyyliin sekä tuntitarjontaan tämän kurssin kautta. Huom! Kurssilla ei käydä kundaliinijoogan eikä ilmajoogan perusteita, mutta kuulet minkälaisista harjoituksista näillä tunneilla on kyse.

Tästä on mukava aloittaa säännöllinen joogaharrastus!

Seuraava Joogan Ensiaskeleet -alkeiskurssi alkaa sunnuntaina 27.11. klo 10-13.

Kurssin kesto on 2 kertaa ja toinen kerta on su 4.12. klo 10-13. Kurssi pidetään Vireuksessa, Harmonian joogastudiossa.

 

Osallistujille on tarjolla teetä ja vettä. Voit halutessasi ottaa mukaan pientä välipalaa.

 

Alkeiskurssin hinta on 89€.

 

Kurssin voi myös maksaa ePassin, Smartumin, Eazybreakin ja Edenredin liikuntaeduilla.

Kurssin minimiosallistujamäärä on 5 henkilöä, maksimimäärä 10 henkilöä.

 

Ilmoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta alla olevasta linkistä. Voit ilmoittautua mukaan myös sähköpostitse laittamalla viestiä [email protected]

Ilmoittaudu mukaan alkeiskurssille

Harmonian joogaopettaja Kaisu


Olen Kaisu, pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2009 ja jooga on ollut mukanani vuosia, ensin hyvin fyysisenä ja vahvana kehollisena harjoituksena mutta ehkäpä kolmen lapsen äitinä, huomasin vähitellen kaipaavani enemmän pysähtymistä ja rauhoittumista omaan arkeeni.


Jooga on luonut itselleni polkua, jossa olen voinut pohtia kuka minä olen. Oma oppipolkuni Shantin joogaopettajakoulutuksessa avasi viimeistään silmäni sekä mieleni sille, että joogasta löytyy luovuutta ja vapautta sekä ehtymätön mahdollisuus toteuttaa itseään. Opettajani Kylli Kukk ja Meri Mort ovat herätelleet itsestäni vahvuutta ja luottamusta, mutta myös äärimmäistä antautumista ja irtipäästämistä.


Jooga on minulle harjoitus, jossa yhdistyy itsetuntemus, kehon ja mielen tasapaino, hengitys, hyväksyminen ja läsnäolo. Minua kiehtoo liikkeen luovuus ja vapaus, ei niinkään asanoiden haasteellisuus tai näyttävyys. Itselleni tärkeä yhteys on myös luontoon ja ympäristömme vaikutus ja energia ovat läsnä ohjauksessani.


Haluan opetuksessani luoda sallivan ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea oman kehon kautta syntyvä liike, aistia ja kokeilla, oivaltaa ja ymmärtää