Joogapolun ensiaskeleet -tutustumisilta

Torstaina 21.9. klo 18.45-20.45.

 

Joogapolun ensiaskeleet -tutustumisilta on tapahtuma, jossa pääset rauhassa tutustumaan etenkin lempeän hathajoogan sekä yin-joogan harjoituksiin. Opit käyttämään joogaharjoituksen apuvälineitä, saat tietoa niin harjoitusten menetelmistä kuin myös joogan ajatusmaailmastakin, filosofiasta sekä kehon toimintajärjestelmistä energia-anatomian kautta.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä

Tutustumme omaan kehoon ja miten joogan asennot asettuvat sopivaksi itsellemme, vaikka kokisit, että mihinkään et taivu ja oikea ja vasenkin ovat aina väärin päin. Lisäksi kuuntelemme hengitystä ja kokeilemme erilaisia hengitysharjoituksia sekä tutustumme myös mantroihin ja erilaisiin meditaatioharjoituksiin. 

Tapahtumassa sinulla on aikaa kysyä, kokeilla, kokeilla uudestaan ja löytää näin miellyttävä polku oman joogaharjoituksen aloittamiseen.

Mikäli siis jooga on sinulle uusi laji tai ehkä edellisestä joogatunnista on vierähtänyt aikaa niin voit tulla leppoisin mielin tutustumaan etenkin Harmonian joogatyyliin sekä tuntitarjontaan tämän tapahtuman kautta. 

Tästä on mukava aloittaa säännöllinen joogaharrastus!

Seuraava Joogan Ensiaskeleet -tutustumisilta pidetään torstaina 21.9. klo 18.45-20.45.

 

Tapahtuma pidetään Vireuksessa, Harmonian joogastudiossa. Osoite on Risto Kallion raitti 2, 04600 Mäntsälä.

 

Tapahtuman hinta on 35‚ā¨.

 

Tutustumisillan voi myös maksaa ePassin, Smartumin, Eazybreakin ja Edenredin liikuntaeduilla.

Tapahtuman minimiosallistujamäärä on 5 henkilöä, maksimimäärä 10 henkilöä.

 

Ilmoittaudu mukaan¬†t√§ytt√§m√§ll√§ alla oleva lomake. Voit ilmoittautua mukaan my√∂s s√§hk√∂postitse laittamalla viesti√§ [email protected]i¬†

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Harmonian joogaopettaja Kaisu


Olen Kaisu, pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2009 ja jooga on ollut mukanani vuosia, ensin hyvin fyysisenä ja vahvana kehollisena harjoituksena mutta ehkäpä kolmen lapsen äitinä, huomasin vähitellen kaipaavani enemmän pysähtymistä ja rauhoittumista omaan arkeeni.


Jooga on luonut itselleni polkua, jossa olen voinut pohtia kuka minä olen. Oma oppipolkuni Shantin joogaopettajakoulutuksessa avasi viimeistään silmäni sekä mieleni sille, että joogasta löytyy luovuutta ja vapautta sekä ehtymätön mahdollisuus toteuttaa itseään. Opettajani Kylli Kukk ja Meri Mort ovat herätelleet itsestäni vahvuutta ja luottamusta, mutta myös äärimmäistä antautumista ja irtipäästämistä.


Jooga on minulle harjoitus, jossa yhdistyy itsetuntemus, kehon ja mielen tasapaino, hengitys, hyväksyminen ja läsnäolo. Minua kiehtoo liikkeen luovuus ja vapaus, ei niinkään asanoiden haasteellisuus tai näyttävyys. Itselleni tärkeä yhteys on myös luontoon ja ympäristömme vaikutus ja energia ovat läsnä ohjauksessani.


Haluan opetuksessani luoda sallivan ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea oman kehon kautta syntyvä liike, aistia ja kokeilla, oivaltaa ja ymmärtää.

 

Tervetuloa mukaan tutustumaan Harmonian joogamaailmaan!