Monipuolista treeniä ja innostava ilmapiiri

Functional-pienryhmävalmennus

Functional-pienryhmävalmennus on toiminnallista harjoittelua, jossa tähdätään eri fyysisten osa-alueiden kehittämiseen. Harjoituksissa tehdään mm.  liikkuvuutta, painonnosto-, voima- ja voimisteluliikkeitä sekä kuntoa kehittäviä harjoitteita.  

 

 

Katso tuntikalenteri

Tehokasta ja monipuolista treeniä kannustavassa porukassa! Valmentaja, joka puskee sinua pois mukavuusalueeltasi!

Functional-tunnit ovat pienryhmävalmennusta, jossa saat varmasti henkilökohtaista ohjausta. Tunti sopii kaikille, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä ja haluavat monipuolistaa omaa harjoittelua. Harjoitusvälineinä toimivat mm. levytangot, kahvakuulat, voimistelurenkaat ja kehonpaino.

Tule mukaan tunneille!

Pääset mukaan Functional-pienryhmävalmennuksen tunneille varaamalla paikan jollekin viikkotunnille. Tuntivarauksen voit tehdä Vireuksen vastaanoton kautta puh. 040 417 2117 tai [email protected] 

Tunnilla pienryhmän valmentaja Jori Kota-aho arvioi, onko sinulla edellytyksiä jatkaa ryhmässä ilman yksilöllisiä harjoituskäyntejä. Mikäli tekniikat ja liikkeet ovat hallussa, voit hankkia jäsenyyteesi Functional-tuntien oikeuden 34€/kk.

Mikäli valmentaja arvioi, että tekniikoita pitäisi vielä hioa, voit varata yksillöllisen ohjauksen tekniikkaharjoitteluun. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus hankkia Functional-tuntioikeus.

Functional -valmentaja Jori Kota-aho

Moikka! Olen Functional -ryhmän päävalmentaja Jori Kota-aho. Oma urheilutaustani, monipuolinen käytännön kokemukseni sekä intohimoni jatkuvaan kouluttautumiseen varmistavat tasokkaan valmennuksen. Functionalissa korostuvat monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja hyvät tekniikat perusteluiden kera. Nämä takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun.

Tervetuloa mukaan!