Harmonia

Joogaa luovuudella

 

 

 

 

 

Joogastudio Harmonia on syntynyt ajatuksesta säilyttää yhteytemme itseemme, luontoon ja ympäröivään heimoomme. Halumme on antaa luovuudelle ja tunteille tilaa, kehotuntemuksen vahvistua ja herkkyyden sekä itsetunnon syventyä. Harmonia on sinussa. Harmonia on luonnossa. Harmonia on meissä.

Harmonian joogatunnit pohjautuvat hathajoogaan ja tärkeimpinä ajatuksina opetuksessa on, että jooga on kokonaisvaltainen harjoitus ja jooga on kaikille. Keho, mieli ja tunteet rakentavat meistä kokonaisuuden ja niin harjoituskin rakentuu erilaisista elementeistä; liikkeistä, pysähtymisestä, hengityksestä, ajatuksista ja itsensä tunnistamisesta, heittäytymisestä, mutta niin että jokainen voi löytää oman tapansa toteuttaa harjoitusta.

Harmonian 

tapahtumat keväällä

Tulemme kevään aikana järjestämään ihania ja lempeitä joogatapahtumia, joissa mukana myös ulkopuolisia ohjaajia. 

 

 

Lue lisää

Harmonian kesäretriitit - Olemisen äärellä

Heinäkuun alussa Harmonia siirtyy Savon idyllisiin maalaismaisemiin ja tarjoaa kaksi kesäretriittiä olemisen äärellä. Retriitit rakentuvat yhteyden luomisesta itseen, pysähtymisestä luonnon keskelle sekä yhteisen kesäheimon luomasta energiasta. Paikkana on ihastuttava Rantalan tila Saimaalla Haapalahden rannalla.

 

Lue lisää

Tunnit

Hatha-tunnit

 

Lue lisää

Yin & Yang

 

Lue lisää

Ilmajooga

 

Lue lisää

Harmonia on sinussa.
Harmonia on luonnossa.
Harmonia on meissä.

 

Pysähdy luontoon ympärilläsi, antaudu itsellesi, koe rakkaus ympärilläsi ja huomaa kuinka jokainen hetki voi olla maaginen.

 

Lue lisää Harmoniasta