Harmonia

Joogaa luovuudella

 

 

 

 

 

 

Harmonia

Joogaa luovuudella

 

 

 

 

 

Joogastudio Harmonia on syntynyt ajatuksesta säilyttää yhteytemme itseemme, luontoon ja ympäröivään heimoomme. Halumme on antaa luovuudelle ja tunteille tilaa, kehotuntemuksen vahvistua ja herkkyyden sekä itsetunnon syventyä. Harmonia on sinussa. Harmonia on luonnossa. Harmonia on meissä.

Harmonian joogatunnit pohjautuvat hathajoogaan ja tärkeimpinä ajatuksina opetuksessa on, että jooga on kokonaisvaltainen harjoitus ja jooga on kaikille. Keho, mieli ja tunteet rakentavat meistä kokonaisuuden ja niin harjoituskin rakentuu erilaisista elementeistä; liikkeistä, pysähtymisestä, hengityksestä, ajatuksista ja itsensä tunnistamisesta, heittäytymisestä, mutta niin että jokainen voi löytää oman tapansa toteuttaa harjoitusta.

 

Harmonian tunnit jatkuvat!

Tunnit jatkuvat jälleen 8.8. alkaen.

Katso syksyn tuntikalenteri alla olevasta linkistä

 

Katso syksyn tuntikalenteri TÄSTÄ

 

Joogan alkeiskurssi tulossa syksyllä!

Joogapolun ensiaskeleet on kurssi, jossa pääset rauhassa tutustumaan etenkin lempeän hathajoogan sekä yin-joogan harjoituksiin, opit käyttämään joogaharjoituksen apuvälineitä, saat tietoa niin harjoitusten menetelmistä kuin myös joogan ajatusmaailmastakin, filosofiasta sekä kehon toimintajärjestelmistä energia-anatomian kautta.

 

Tutustu alkeiskurssiin TÄSTÄ

 

Joogaa kesällä Harmonian Online-palvelun kanssa

Harmonia Onlinepalvelu tarjoaa sinulle Harmonian lempeät ja kokonaisvaltaiset joogaharjoitukset suoraan kotiin, matkalle, mökille tai missä ikinä liikutkaan.

 

Lue lisää

Tunnit

Hatha-tunnit

 

Lue lisää

Yin Jooga & Meditaatio

 

Lue lisää

Ilmajooga

 

Lue lisää

Kundaliinijooga

 

Lue lisää

Harmonia on sinussa.
Harmonia on luonnossa.
Harmonia on meissä.

 

Pysähdy luontoon ympärilläsi, antaudu itsellesi, koe rakkaus ympärilläsi ja huomaa kuinka jokainen hetki voi olla maaginen.

 

Lue lisää Harmoniasta