Harmonia

Joogaa luovuudella

 

 

Tunnit
Osta sarjakortti
Varauskalenteri

 

 

 

 

 

Harmonia

Joogaa luovuudella

 

Tunnit
Osta sarjakortti
Varauskalenteri

Joogastudio Harmonia on syntynyt ajatuksesta säilyttää yhteytemme itseemme, luontoon ja ympäröivään heimoomme. Halumme on antaa luovuudelle ja tunteille tilaa, kehotuntemuksen vahvistua ja herkkyyden sekä itsetunnon syventyä. Harmonia on sinussa. Harmonia on luonnossa. Harmonia on meissä.

Harmonian joogatunnit pohjautuvat hathajoogaan ja tärkeimpinä ajatuksina opetuksessa on, että jooga on kokonaisvaltainen harjoitus ja jooga on kaikille. Keho, mieli ja tunteet rakentavat meistä kokonaisuuden ja niin harjoituskin rakentuu erilaisista elementeistä; liikkeistä, pysähtymisestä, hengityksestä, ajatuksista ja itsensä tunnistamisesta, heittäytymisestä, mutta niin että jokainen voi löytää oman tapansa toteuttaa harjoitusta.

Tunnit

Hatha-tunnit

 

Lue lisää

Yin Jooga & Meditaatio

 

Lue lisää

Ilmajooga

 

Lue lisää

Kundaliinijooga

 

Lue lisää

Pilates

 

Lue lisää

Joogan tutustumisilta tulossa!

Tervetuloa tutustumaan Harmonian joogamaailmaan torstaina 2.2.

Lue lisää TÄSTÄ

Harmonian retriitit kesälle on julkaistu!

Kesäretriitit ovat pysähdyspaikka kesänviettoon.

 

Tutustu retriitteihin tästä

Keväällä Harmoniassa tapahtuu!

Katso Harmonian tapahtumat keväälle alla olevasta linkistä

Lue lisää TÄSTÄ

Tässä asiakkaiden kommentteja toiminnastamme:

"Kundaliinijooga vastaa minun henkiseeen tarpeeseen löytää fyysisen ja henkisen kehon yhteys, Ilmajooga taas antaa liikkuvuutta ja tekee aivan valtavan hyvää selkärangalle roikuntojen kautta."

"Olen ollut todella tyytyväinen Harmonian tarjontaan, varsinkin kun tuo Kundaliinijooga tuli mukaan tarjontaan."

"Harmonia on parasta mitä itselle voi antaa."

"Harmonian joogastudio on nimensä mukaisesti harmoninen ja visuaalisesti inspiroiva paikka erilaisille joogaharjoitteille."

"Jooga on tuonut ihan uuden ulottuvuuden elämääni, kiitos!"

"Olen joogannut monia vuosia ja käynyt eri paikoissa. Harmonia-joogan tila on todella maaginen, rauhoittava ja maadoittava. Aikaisemmin en ole koittanut ilmajoogaa, syksyllä aloitin teillä ja nyt olen aivan innoissani siitä. Kiitos!"

"Olen niin tyytyväinen Harmonian tarjontaan, erityisesti ilmajooga, sitä ei saa muualta Mäntsälästä. Myös äänimalja-rentoutus on niin ihanaa."

"Kaunis, rauhallinen joogasali. Olen saanut uudenlaisia kokemuksia joogaan Harmonian tunneista. Etenkin ilmajoogatunnin loppurentoutus liinassa on ollut upea kokemus. Suosittelen Harmonian tunteja kaikille, myös seniori-ikäisille" - 87v asiakas

"Harmonia on nimensä mukaisesti harmoninen tila joogalle ja muille rauhallista ympäristöä vaativille harjoitteille. Itse käyn ilmajoogassa, jossa saan venyteltyä kehoni kohtia, joita en muuten onnistu venyttämään. Myös tunnin rauhallinen henki ja lopun rentoutushetki saavat mielen ja kehon rauhoittumaan." - Anna-Maija

 

Harmonia on sinussa.
Harmonia on luonnossa.
Harmonia on meissä.

 

Pysähdy luontoon ympärilläsi, antaudu itsellesi, koe rakkaus ympärilläsi ja huomaa kuinka jokainen hetki voi olla maaginen.

 

Lue lisää Harmoniasta