Harmonia

Joogaa luovuudella

 

 

Tunnit
Osta sarjakortti
Varauskalenteri

 

 

 

 

 

Harmonia

Joogaa luovuudella

 

Tunnit
Osta sarjakortti
Varauskalenteri

Joogastudio Harmonia on syntynyt ajatuksesta säilyttää yhteytemme itseemme, luontoon ja ympäröivään heimoomme. Halumme on antaa luovuudelle ja tunteille tilaa, kehotuntemuksen vahvistua ja herkkyyden sekä itsetunnon syventyä. Harmonia on sinussa. Harmonia on luonnossa. Harmonia on meissä.

Harmonian joogatunnit pohjautuvat hathajoogaan ja tärkeimpinä ajatuksina opetuksessa on, että jooga on kokonaisvaltainen harjoitus ja jooga on kaikille. Keho, mieli ja tunteet rakentavat meistä kokonaisuuden ja niin harjoituskin rakentuu erilaisista elementeistä; liikkeistä, pysähtymisestä, hengityksestä, ajatuksista ja itsensä tunnistamisesta, heittäytymisestä, mutta niin että jokainen voi löytää oman tapansa toteuttaa harjoitusta.

Tunnit

Hatha-tunnit

 

Yin Jooga & Meditaatio

 

Ilmajooga

 

Pilates

 

Lempeä Flow-jooga

 

Voimajooga

 

Katso koko tuntikalenteri tästä

Ennakkoale syksyn tunneille!

Kaikki sarjakortit nyt tämän viikon huipputarjouksessa!

 

Tutustu lis√§√§ T√ĄST√Ą

Kesäretriitiltä unohtumaton matka olemisen äärelle

Vielä muutama paikka vapaana!
 

Tutustu lisää tästä

Tässä asiakkaiden kommentteja toiminnastamme:

"Kundaliinijooga vastaa minun henkiseeen tarpeeseen löytää fyysisen ja henkisen kehon yhteys, Ilmajooga taas antaa liikkuvuutta ja tekee aivan valtavan hyvää selkärangalle roikuntojen kautta."

"Olen ollut todella tyytyväinen Harmonian tarjontaan, varsinkin kun tuo Kundaliinijooga tuli mukaan tarjontaan."

"Harmonia on parasta mitä itselle voi antaa."

"Harmonian joogastudio on nimensä mukaisesti harmoninen ja visuaalisesti inspiroiva paikka erilaisille joogaharjoitteille."

"Jooga on tuonut ihan uuden ulottuvuuden elämääni, kiitos!"

"Olen joogannut monia vuosia ja käynyt eri paikoissa. Harmonia-joogan tila on todella maaginen, rauhoittava ja maadoittava. Aikaisemmin en ole koittanut ilmajoogaa, syksyllä aloitin teillä ja nyt olen aivan innoissani siitä. Kiitos!"

"Olen niin tyytyväinen Harmonian tarjontaan, erityisesti ilmajooga, sitä ei saa muualta Mäntsälästä. Myös äänimalja-rentoutus on niin ihanaa."

"Kaunis, rauhallinen joogasali. Olen saanut uudenlaisia kokemuksia joogaan Harmonian tunneista. Etenkin ilmajoogatunnin loppurentoutus liinassa on ollut upea kokemus. Suosittelen Harmonian tunteja kaikille, myös seniori-ikäisille" - 87v asiakas

"Harmonia on nimensä mukaisesti harmoninen tila joogalle ja muille rauhallista ympäristöä vaativille harjoitteille. Itse käyn ilmajoogassa, jossa saan venyteltyä kehoni kohtia, joita en muuten onnistu venyttämään. Myös tunnin rauhallinen henki ja lopun rentoutushetki saavat mielen ja kehon rauhoittumaan." - Anna-Maija

 

Harmonia on sinussa.
Harmonia on luonnossa.
Harmonia on meissä.

 

Pysähdy luontoon ympärilläsi, antaudu itsellesi, koe rakkaus ympärilläsi ja huomaa kuinka jokainen hetki voi olla maaginen.

 

Lue lisää Harmoniasta

Joogasta pysähtyminen itsesi kanssa - Aloita matka kohti energisempää ja tasapainoisempaa kehoa

 

Monesti päivämme ovat täynnä tekemistä ja ajattelemisen aihetta, jolloin voi olla haastavaa antaa aikaa itselle ja kuunnella minkälaisia tuntemuksia tai ajatuksia itsessä virtaa suorittamisen ja muun aktiivisuuden taustalla. Joskus olotila voi muuttua levottomaksi tai uupuneeksi, kun asiat itsesi ulkopuolelta vievät ison osan huomiostasi.

 

Toisinaan voit siis kaivata enemmän levollista ja hidasta liikettä tai pysähdystä ja toisinaan avaavampaa ja aktiivisempaa kehon liikuttelua. Näistä harjoituksista löydät hetken molempiin tarpeisiin.

 

Tästä tilaamalla saat itsellesi kaksi maksutonta joogaharjoitusta, joiden avulla voit lempeästi aloittaa harjoittelun kohti energisempää ja tasapainoisempaa kehoa ja mieltä.


Tunnit sopivat kaikille, olit sitten aloittelija tai joogannut jo vuosia. Videot jäävät sinulle.

Tilaa maksuttomat joogatunnit itsellesi ja aloita harjoittelu kotona

Voit harjoitella lempeiden ja kokonaisvaltaisten joogatuntien tahdissa missä vain ja milloin vain