Tuntikalenteri

 

 

Hanki kertalippu tästä

 

Näin pääset helposti mukaan tunneille:


1. Kirjaudu verkkokauppaamme ja osta kertalippu Harmonian joogastudioon

2. Varaa Harmonian varauskalenterista itsellesi sopiva tunti 

3. Oston yhteydessä saat pin-koodin, jolla pääset ovesta sisään

 

Muistathan, että sinulla on oltava ostettuna kertalippu ennakkoon, ennen kuin voit varata tuntipaikan varauskalenterista.

Viikkotunnit alkavat pyörimään 5.8. alkaen, pl torstain tunnit, jotka alkavat 15.8.

 

Kesän ajan kalenterin näet varauskalenterista. Harmonia on kesälomalla 20.6.-4.8.2024.

Lempeä Hathajooga

Lempeä hathajooga on rauhallisesti ja pehmeästi etenevä tunti, jossa liikkeet herättelevät kehon eri liikeratoja, voit kokea hengityksen itsessäsi ja sinulla on aikaa löytää sisäinen harmonia. Isompi osa tunnista tapahtuu lähellä lattianpintaa ja tunnin alku ja loppu antavat tilaa hengähtää ja rauhoittua. Tunti sopii kaikille, tähän harjoitukseen on helppo osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta

Lempeä Flow-jooga

Lempeällä Flow-jooga tunnilla tehdään asanoita virtaavasti hengityksen tahtiin, kuitenkin rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Aurinkotervehdykset lämmittävät ja vahvistavat kehoa ja valmistavat kohti dynaamisempaa osiota. Tunti kehittä kehon ja mielen hallintaa sekä tasapainottaa olotilaamme kokonaisvaltaisesti.

Yin Jooga

Yinjooga toimii arjen vastapainona. Pysähtymisen, tyyneyden ja levon mahdollisuus antavat tilaa keholle ja mielelle, voit kohdata itsesi kiireettä. Yinjoogan rauhoittavat asennot antavat luvan hellittää, apuvälineiden avulla voit laskea kehosi kannateltavaksi ja pehmeällä tavalla voit löytää kehoosi lisää joustavuutta ja rentoutta. Myös kuunnellen itseäsi, hengittäen lempeyttä, hyväksyen tämän hetken, harjoitus voi antaa ihanan meditatiivisen kokemuksen.

Lempeä Ilmajooga 

Harmonian ilmajooga tunti on hyvänolon ja hyvän mielen tunti. Kyseessä rento joogaharjoitus jossa apuna käytetään katosta riippuvaa silkkiliinaa. Silkki tukee lempeästi kehoa ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden teossa. Perusajatuksena on rentouttaa ja avata kehoa lempeästi. Ilmajoogassa tehdyt liikkeet herättelevät lisäksi keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantavat venyvyyttä. Tunnilla yhdistellään liikkeitä matolla, kankaan sisässä ja ilmassa  Tunnille voi tulla vaikkei ilmajoogasta olisi kokemusta.

Voimajooga

Voimajoogassa on vaikutteita astangajoogasta sekä hathajoogan dynaamisesta puolesta. Tunti koostuu lämmittävistä liikkeistä sekä seisoma-asennoista, jotka vahvistavat niin kehon tasapainoa, keskittävät huomion asennon kannatteluun, mutta lisäävät myös liikkuvuutta. Harjoitus päättyy kuitenkin aina lattian tasoon ja annamme kehon ja mielen rauhoittua ja löytää tasapainoisen yhteyden. Tunti ei sisällä vaikeita liikesarjoja ja jokainen voi soveltaa asennot itselleen sopiviksi, joten voit tulla tunnille mukaan myös ilman aiempaa joogakokemusta.

Meditatiivinen Yin Jooga

Meditatiivinen yinjooga on kestoltaan 90min, joten keholla ja mielellä on aikaa rauhoittua ja asettua harjoituksen lempeään syleilyyn. Yinjooga-asennoissa saat tukeutua ja nojautua niin kehoosi kuin joogan apuvälineisiin, antaen levollisen tilan saapua itseesi. Tällä tunnilla voimme tehdä myös erilaisia keskittymis- ja hengitysharjoituksia, jotka vahvistavat kehon ja mielen yhteyttä sekä saattelevat sinua yhä rentoutuneempaan olotilaan. Harjoitus päättyy aina pidempään loppurentoutukseen, joka voi sisältää hiljaisuutta, sanallista ohjeistusta tai äänimaljojen tai rummun sointia.

Pilates

Harmonian pilatestunti on kokonaisvaltainen kehonhallintaa kehittävä harjoitus, jossa keskitymme etenkin keskivartalon voimaan, tukilihaksiston vahvistamiseen sekä tasapainon ylläpitämiseen. Pilateksessa keskitymme selvemmin linjaukseen ja tarkkuuteen, mutta annamme silti liikkeelle miellyttävän virtauksen ja yhdistämme hengityksen liikkeeseen, jolloin myös mieli asettuu harjoitukseen keskittyneemmin. Syvien lihasten harjoittaminen vaikuttaa asennon parantumiseen ja voi edesauttaa voiman ja liikkuvuuden kehittymisessä, kun saat hallintaa lihaksistoosi ja kehotietoisuutesi syvenee.

Ying & Yang


Yin & Yang Jooga yhdistää rauhoittavan, syvävenyttävän Yin-tunnin ja hieman dynaamisemman flow-tunnin (=Yang) yhdeksi tasapainoiseksi ja lempeäksi kokonaisuudeksi. Teemme tunnilla kokonaisvaltaisen joogaharjoituksen, mikä pitää sisällään hengitys- ja asanaharjoituksia sekä loppurentoutuksen/meditaation.

 

Katso Harmonian teematunnit ja tapahtumat tästä

Tässä asiakkaamme palaute Harmonian tunneista ja tapahtumista.

 

Olen Ritva ja olen käynyt reilun vuoden säännöllisen epäsäännöllisesti Harmonian tunneilla ja tapahtumissa. En muista, mikä mahtoi olla ensimmäinen tunti, mutta minua sykähdytti syksyllä 2021 Kekrin juhla. Se oli mahtava, erilainen.

 

Olen käynyt eniten Ilmajooga- ja Hathatunneilla. Ilmajoogassa ja myös hathassa tulee sellaista, joka saa kehon toimimaan, liikkumaan paremmin. Hatha on rentouttavaa, levollista, rauhoittavaa, vailla suorituspaineita, vailla tekemisen pakkoa, armollista olemista. Ilmajoogasta olen saanut lisää liikkuvuutta kehoon.

 

Harmonian tapahtumista Kekri on ollut ykkösjuttu. Ollaan suomalaisuuden todellisessa luonnossa, kaiken alun äärellä. Runot tai miksi niitä sanoisi, taisi olla rummut tai jokin äänen lähde. Kortit kertoivat tosi isoja asioita, jotka toteutuivat. Mystiikan mukaan tuominen on hyvä juttu. Olemme kuitenkin kaikki yhtä ja samaa energiaa eikä järkemme kaikkea ymmärrä vaikka toisin yritämme todistaa. Jotain meitä suurempaa on olemassa, joka kulkee meidän kanssamme.

Kaakaoseremoniassa kylmät väreet menivät pitkin kehoa, upea mielen matka jonnekin kauas. Tapahtumissa minua kiehtoi rentoutuminen, mystiikka, kortit, rummut, äänet, itsensä äärellä oleminen. Se, että siinä hetkessä ei ole mitään muuta kuin se oleminen.

 

Kaikkia ohjaajia en ole tavannut, muttta Kaisu on tyyliltään paras. Turha hymistely puuttuu. Rentoa ja rohkeaa. Harmonian ympäristö on rauhallinen, tavallisuudesta poikkeava erittäin myönteisellä tavalla. Omaperäinen ja omaleimainen. Suomalainen.

 

Olen kertonut omia kokemuksiani ja kehunut ammattitaitoa. Sitä että täällä ei välttämättä olla sellaisia hyrinähymistelijöitä

 

Ihanaa kun olette.

 

- Ritva 62v

Hyvä tietää - Usein kysytyt kysymykset

Varaa tuntipaikat kätevästi OntheMove -sovelluksen kautta!

Monipuolisen sovelluksen avulla hoidat kaikki tuntivaraukseen liittyvät asiat, eikä sinun tarvitse pitää mukanasi erillistä kulkukorttia. Voit siis leimata tuntikäyntisi ja avata ulko-oven sovelluksen kautta!

HUOM! Sinulla tulee olla aktiivinen sarjakortti tai kertakäynti ostettuna, jotta voit varata tunteja sovelluksen kautta.

 

Mobiilisovelluksen ominaisuuksia:

 • Tuntien varaaminen
 • Jonopaikkojen varaaminen
 • Varausten peruuttaminen
 • Omien varausten tarkastelu (my√∂s menneet varaukset)
 • Tuntien leimaaminen
 • Kauppa (osta k√§yntikerta tai sarjakortti)
 • Ovien avaus
 • Omien tietojen muokkaus ja tarkastelu
 • Maksukortin lis√§ys

Miten saat sovelluksen?


Sovellus löytyy sekä Google Play -kaupasta että App Storesta OnTheMove -nimellä. 
 

 • Kun avaat sovelluksen, seuraa sen ohjeita.
 • HUOM! Lisää sähköpostiosoite, joka on liitetty Vireuksen jäsentiliisi. Muuten sovellus ei löydä sinun tietojasi.
 • Kun lisäät oikean sähköpostiosoitteen, saat numerokoodin sähköpostiisi
 • Lisää koodi sovellukseen ja sen jälkeen pääset sisään
Lataa sovellus Google Play -kaupasta
Lataa sovellus App Storesta

Tässä asiakkaamme Sarin palaute Harmonian tunneista ja tapahtumista.

 

Olen käynyt Harmonian tunneilla ihan alusta saakka. Harmonia tuli minun tarpeisiin juuri oikealla hetkellä. Olin nimittäin päättänyt aloittaa joogan. Takana oli pari todella rankkaa vuotta. Näistä johtuen etsin ratkaisua kehon ja mielen rauhoittamiseen. Olin siis kesän aikana katsellut eri vaihtoehtoja harrastamisen aloittamiseen. Lahti ja Järvenpää olivat lähimmät paikat, mistä löysin itseäni kiinnostavat paikat. Onneksi sitten syksyn tullessa, omalla kuntosalilla alkoi tapahtua. Oli tulossa joogasali Harmonia. Sinne siis.


Olen löytänyt itselleni sopivan rytmin liikkumiseen ja kaksi kertaa viikossa jooga on minulle sopiva tapa. Hyvä kysymys, mikä saa tulemaan. Fiilis ja hyvä fiilis tunnin jälkeen.


Minulle on nyt valikoitunut ilmajooga ja kundaliinijooga. Kävisin varmaan enenmmänkin, mutta kuntosali ja aerobinen kun lisätään viikkoon, niin aika ei vain riitä. Kundaliini on käsittämättömän vaikuttava niin henkisesti kuin fyysisesti. Voi että mitkä unet sen tunnin jälkeen nukkuu. Mitä pidempään käy, sen vaikuttavampaa se on.
Ilmajooga on taas liikkuvuuden kannalta minulle todella hyvä. Näin hieman jäykkänä tyyppinä liinat antavat parempiin venytyksiin mahdollisuuden ja roikunnoilla saa rangan venymään. Näin tämä mummu ei kasva alaspäin, vaan pitää mittansa. :)


Olen käynyt erilaisissa seremonia tapahtumissa. Ne on aina olleet tosi vaikuttavia, kukin tavallaan.
Opettajat ovat kaikki todella hyviä ja asiansa osaavia.

 

Minä olen visuaalinen ihminen. Minä en voi tehdä joogaa jossakin koulun jumppasalissa, tai kirjaston lattialla. Jooga on kokonaisvaltainen harjoitus, jossa tila on yksi iso tekijä. Samoin salin lämpö. Joogassa pitää olla lämmin tila.


Minä suosittelen joogaa ja Harmoniaa kaikille, ikään tai muuhunkaan asiaan katsomatta. Ei ole ihmistä, jolle ei kehon ja mielen yhteensovittaminen ja rauhoittaminen ei olisi hyödyllistä.

 

- Sari 61 v