Tuntikalenteri

Hanki nyt 7 päivän kokeilujakso Harmonian joogatunneille vain 25€!

 

Viikkopassilla voit osallistua viikon ajan niin monelle normaalille tunnille, kuin haluat!

 

Tule mukaan rentoutumaan ja pysähtymään Harmonian lempeille joogatunneille.

 

Oston jälkeen saat itsellesi varausoikeuden Harmonian joogatunneille 7 päivän ajaksi. Saat myös pin-koodin, jolla pääset kulkemaan sisään Vireuksen kuntokeskuksen ovesta.

 

Viikkopassi on saatavilla Vireuksen verkkokaupasta sekä vastaanotosta. Maksuvälineenä käyvät myös ePassi, Smartum ja Edenred -liikuntaedut.

Huom! Viikkopassi koskee asiakkaita, joilla ei ole aktiivista sarjakorttia Harmonian joogastudioon. Ostorajoitus 1 viikkopassi/asiakas.

 

 

Hanki 7 päivän kokeilujakso täältä

Lempeä Hathajooga

Lempeä hathajooga on rauhallisesti ja pehmeästi etenevä tunti, jossa liikkeet herättelevät kehon eri liikeratoja, voit kokea hengityksen itsessäsi ja sinulla on aikaa löytää sisäinen harmonia. Isompi osa tunnista tapahtuu lähellä lattianpintaa ja tunnin alku ja loppu antavat tilaa hengähtää ja rauhoittua. Tunti sopii kaikille, tähän harjoitukseen on helppo osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta

Lempeä Flow-jooga

Lempeällä Flow-jooga tunnilla tehdään asanoita virtaavasti hengityksen tahtiin, kuitenkin rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Aurinkotervehdykset lämmittävät ja vahvistavat kehoa ja valmistavat kohti dynaamisempaa osiota. Tunti kehittä kehon ja mielen hallintaa sekä tasapainottaa olotilaamme kokonaisvaltaisesti.

Yin Jooga

Yinjooga toimii arjen vastapainona. Pysähtymisen, tyyneyden ja levon mahdollisuus antavat tilaa keholle ja mielelle, voit kohdata itsesi kiireettä. Yinjoogan rauhoittavat asennot antavat luvan hellittää, apuvälineiden avulla voit laskea kehosi kannateltavaksi ja pehmeällä tavalla voit löytää kehoosi lisää joustavuutta ja rentoutta. Myös kuunnellen itseäsi, hengittäen lempeyttä, hyväksyen tämän hetken, harjoitus voi antaa ihanan meditatiivisen kokemuksen.

Lempeä Ilmajooga 

Harmonian ilmajooga tunti on hyvänolon ja hyvän mielen tunti. Kyseessä rento joogaharjoitus jossa apuna käytetään katosta riippuvaa silkkiliinaa. Silkki tukee lempeästi kehoa ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden teossa. Perusajatuksena on rentouttaa ja avata kehoa lempeästi. Ilmajoogassa tehdyt liikkeet herättelevät lisäksi keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantavat venyvyyttä. Tunnilla yhdistellään liikkeitä matolla, kankaan sisässä ja ilmassa  Tunnille voi tulla vaikkei ilmajoogasta olisi kokemusta.

Voimajooga

Voimajoogassa on vaikutteita astangajoogasta sekä hathajoogan dynaamisesta puolesta. Tunti koostuu lämmittävistä liikkeistä sekä seisoma-asennoista, jotka vahvistavat niin kehon tasapainoa, keskittävät huomion asennon kannatteluun, mutta lisäävät myös liikkuvuutta. Harjoitus päättyy kuitenkin aina lattian tasoon ja annamme kehon ja mielen rauhoittua ja löytää tasapainoisen yhteyden. Tunti ei sisällä vaikeita liikesarjoja ja jokainen voi soveltaa asennot itselleen sopiviksi, joten voit tulla tunnille mukaan myös ilman aiempaa joogakokemusta.

Meditatiivinen Yin Jooga

Meditatiivinen yinjooga on kestoltaan 90min, joten keholla ja mielellä on aikaa rauhoittua ja asettua harjoituksen lempeään syleilyyn. Yinjooga-asennoissa saat tukeutua ja nojautua niin kehoosi kuin joogan apuvälineisiin, antaen levollisen tilan saapua itseesi. Tällä tunnilla voimme tehdä myös erilaisia keskittymis- ja hengitysharjoituksia, jotka vahvistavat kehon ja mielen yhteyttä sekä saattelevat sinua yhä rentoutuneempaan olotilaan. Harjoitus päättyy aina pidempään loppurentoutukseen, joka voi sisältää hiljaisuutta, sanallista ohjeistusta tai äänimaljojen tai rummun sointia.

Pilates

Harmonian pilatestunti on kokonaisvaltainen kehonhallintaa kehittävä harjoitus, jossa keskitymme etenkin keskivartalon voimaan, tukilihaksiston vahvistamiseen sekä tasapainon ylläpitämiseen. Pilateksessa keskitymme selvemmin linjaukseen ja tarkkuuteen, mutta annamme silti liikkeelle miellyttävän virtauksen ja yhdistämme hengityksen liikkeeseen, jolloin myös mieli asettuu harjoitukseen keskittyneemmin. Syvien lihasten harjoittaminen vaikuttaa asennon parantumiseen ja voi edesauttaa voiman ja liikkuvuuden kehittymisessä, kun saat hallintaa lihaksistoosi ja kehotietoisuutesi syvenee.

 

Mystinen maanantai - lempeää hathaa tarinallisesti

Mystiset maanantait sukeltavat lempeän liikkeen sekä mystisen tarinan kautta hetkeen. Tunnin harjoitukset limittyvät tarinaan, myyttisiin jumalattariin, metsänhenkiin tai muinaissuomalaiseen tarustoon Kalevala hengessä. Annamme mielelle mahdollisuuden matkata tarinan kautta erilaisiin ulottuvuuksiin. Mystinen maanantai tuo joogaharjoitukseen ripauksen maagisuutta sekä antaa tilaa toteuttaa harjoitusta uudenlaisen suunnan kautta! Kevätkauden 2024 Mystiset maanantai-tunnit aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina (8.1., 5.2., 4.3., 8.4., 6.5. ja 3.6.).

 
 

Huom! Torstain teematunnit ja viikonlopun workshopit löydät alla olevasta linkistä sekä varauskalenterista.

Katso Harmonian teematunnit ja tapahtumat tästä

Tässä asiakkaamme palaute Harmonian tunneista ja tapahtumista.

 

Olen Ritva ja olen käynyt reilun vuoden säännöllisen epäsäännöllisesti Harmonian tunneilla ja tapahtumissa. En muista, mikä mahtoi olla ensimmäinen tunti, mutta minua sykähdytti syksyllä 2021 Kekrin juhla. Se oli mahtava, erilainen.

 

Olen käynyt eniten Ilmajooga- ja Hathatunneilla. Ilmajoogassa ja myös hathassa tulee sellaista, joka saa kehon toimimaan, liikkumaan paremmin. Hatha on rentouttavaa, levollista, rauhoittavaa, vailla suorituspaineita, vailla tekemisen pakkoa, armollista olemista. Ilmajoogasta olen saanut lisää liikkuvuutta kehoon.

 

Harmonian tapahtumista Kekri on ollut ykkösjuttu. Ollaan suomalaisuuden todellisessa luonnossa, kaiken alun äärellä. Runot tai miksi niitä sanoisi, taisi olla rummut tai jokin äänen lähde. Kortit kertoivat tosi isoja asioita, jotka toteutuivat. Mystiikan mukaan tuominen on hyvä juttu. Olemme kuitenkin kaikki yhtä ja samaa energiaa eikä järkemme kaikkea ymmärrä vaikka toisin yritämme todistaa. Jotain meitä suurempaa on olemassa, joka kulkee meidän kanssamme.

Kaakaoseremoniassa kylmät väreet menivät pitkin kehoa, upea mielen matka jonnekin kauas. Tapahtumissa minua kiehtoi rentoutuminen, mystiikka, kortit, rummut, äänet, itsensä äärellä oleminen. Se, että siinä hetkessä ei ole mitään muuta kuin se oleminen.

 

Kaikkia ohjaajia en ole tavannut, muttta Kaisu on tyyliltään paras. Turha hymistely puuttuu. Rentoa ja rohkeaa. Harmonian ympäristö on rauhallinen, tavallisuudesta poikkeava erittäin myönteisellä tavalla. Omaperäinen ja omaleimainen. Suomalainen.

 

Olen kertonut omia kokemuksiani ja kehunut ammattitaitoa. Sitä että täällä ei välttämättä olla sellaisia hyrinähymistelijöitä

 

Ihanaa kun olette.

 

- Ritva 62v

Hyvä tietää - Usein kysytyt kysymykset

Varaa tuntipaikat kätevästi OntheMove -sovelluksen kautta!

Olemme saaneet palveluntarjoajaltamme Enkoralta käyttöömme uuden mobiilisovelluksen, joka helpottaa mm. tuntivarausten tekemistä ja omien tietojen muokkaamista. 

HUOM! Sinulla tulee olla aktiivinen sarjakortti tai kertakäynti ostettuna, jotta voit varata tunteja sovelluksen kautta.

 

Mobiilisovelluksen ominaisuuksia:

  • Mahdollisuus varata/peruuttaa Harmonian tunteja
  • Omien tulevien -ja menneiden tuntivarausten seuranta
  • Tulevien tuntivarausten muistutukset
  • Jonopaikan varaaminen ja peruuttaminen
  • Omien tietojen muokkaaminen
  • Omien tuotteiden näkyminen ja niiden voimassaoloaika

Miten saat sovelluksen?


Sovellus löytyy sekä Google Play -kaupasta että App Storesta OnTheMove -nimellä. 
 

  • Kun avaat sovelluksen, seuraa sen ohjeita.
  • HUOM! Lisää sähköpostiosoite, joka on liitetty Vireuksen jäsentiliisi. Muuten sovellus ei löydä sinun tietojasi.
  • Kun lisäät oikean sähköpostiosoitteen, saat numerokoodin sähköpostiisi
  • Lisää koodi sovellukseen ja sen jälkeen pääset sisään
Lataa sovellus Google Play -kaupasta
Lataa sovellus App Storesta

Tässä asiakkaamme Sarin palaute Harmonian tunneista ja tapahtumista.

 

Olen käynyt Harmonian tunneilla ihan alusta saakka. Harmonia tuli minun tarpeisiin juuri oikealla hetkellä. Olin nimittäin päättänyt aloittaa joogan. Takana oli pari todella rankkaa vuotta. Näistä johtuen etsin ratkaisua kehon ja mielen rauhoittamiseen. Olin siis kesän aikana katsellut eri vaihtoehtoja harrastamisen aloittamiseen. Lahti ja Järvenpää olivat lähimmät paikat, mistä löysin itseäni kiinnostavat paikat. Onneksi sitten syksyn tullessa, omalla kuntosalilla alkoi tapahtua. Oli tulossa joogasali Harmonia. Sinne siis.


Olen löytänyt itselleni sopivan rytmin liikkumiseen ja kaksi kertaa viikossa jooga on minulle sopiva tapa. Hyvä kysymys, mikä saa tulemaan. Fiilis ja hyvä fiilis tunnin jälkeen.


Minulle on nyt valikoitunut ilmajooga ja kundaliinijooga. Kävisin varmaan enenmmänkin, mutta kuntosali ja aerobinen kun lisätään viikkoon, niin aika ei vain riitä. Kundaliini on käsittämättömän vaikuttava niin henkisesti kuin fyysisesti. Voi että mitkä unet sen tunnin jälkeen nukkuu. Mitä pidempään käy, sen vaikuttavampaa se on.
Ilmajooga on taas liikkuvuuden kannalta minulle todella hyvä. Näin hieman jäykkänä tyyppinä liinat antavat parempiin venytyksiin mahdollisuuden ja roikunnoilla saa rangan venymään. Näin tämä mummu ei kasva alaspäin, vaan pitää mittansa. :)


Olen käynyt erilaisissa seremonia tapahtumissa. Ne on aina olleet tosi vaikuttavia, kukin tavallaan.
Opettajat ovat kaikki todella hyviä ja asiansa osaavia.

 

Minä olen visuaalinen ihminen. Minä en voi tehdä joogaa jossakin koulun jumppasalissa, tai kirjaston lattialla. Jooga on kokonaisvaltainen harjoitus, jossa tila on yksi iso tekijä. Samoin salin lämpö. Joogassa pitää olla lämmin tila.


Minä suosittelen joogaa ja Harmoniaa kaikille, ikään tai muuhunkaan asiaan katsomatta. Ei ole ihmistä, jolle ei kehon ja mielen yhteensovittaminen ja rauhoittaminen ei olisi hyödyllistä.

 

- Sari 61 v