Harmonian kympin viikko 27.-31.3.

Tule pysähtymään ja rauhoittumaan lempeille joogatunneillemme.

Kaikille viikon 27.-31.3. tunneille kertaliput vain 10€!

 

Lipunmyynti avautuu verkkokaupassa lauantaina 25.3. Kertaliput saatavilla myös Vireuksen vastaanotosta.

 

Oston jälkeen pääset varamaan tuntipaikan varauskalenterista, joka löytyy verkkokaupan yhteydestä.

Huom! Tuntipaikkoja on vapaana rajoitettu määrä. Voit tarkastaa vapaat tuntipaikat varauskalenterista.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Hanki kertalippu TÄSTÄ

Huom! Lauantain teematunnit/workshopit löydät alla olevasta linkistä sekä varauskalenterista.

Harmonian teematunnit

Hatha-tunnit

 

Lue lisää

Ilmajooga

 

Lue lisää

Kundaliinijooga

 

Lue lisää

Yin Jooga & Meditaatio

 

Lue lisää

Pilates

 

Lue lisää

Tässä asiakkaamme palaute Harmonian tunneista ja tapahtumista.

 

Olen Ritva ja olen käynyt reilun vuoden säännöllisen epäsäännöllisesti Harmonian tunneilla ja tapahtumissa. En muista, mikä mahtoi olla ensimmäinen tunti, mutta minua sykähdytti syksyllä 2021 Kekrin juhla. Se oli mahtava, erilainen.

 

Olen käynyt eniten Ilmajooga- ja Hathatunneilla. Ilmajoogassa ja myös hathassa tulee sellaista, joka saa kehon toimimaan, liikkumaan paremmin. Hatha on rentouttavaa, levollista, rauhoittavaa, vailla suorituspaineita, vailla tekemisen pakkoa, armollista olemista. Ilmajoogasta olen saanut lisää liikkuvuutta kehoon.

 

Harmonian tapahtumista Kekri on ollut ykkösjuttu. Ollaan suomalaisuuden todellisessa luonnossa, kaiken alun äärellä. Runot tai miksi niitä sanoisi, taisi olla rummut tai jokin äänen lähde. Kortit kertoivat tosi isoja asioita, jotka toteutuivat. Mystiikan mukaan tuominen on hyvä juttu. Olemme kuitenkin kaikki yhtä ja samaa energiaa eikä järkemme kaikkea ymmärrä vaikka toisin yritämme todistaa. Jotain meitä suurempaa on olemassa, joka kulkee meidän kanssamme.

Kaakaoseremoniassa kylmät väreet menivät pitkin kehoa, upea mielen matka jonnekin kauas. Tapahtumissa minua kiehtoi rentoutuminen, mystiikka, kortit, rummut, äänet, itsensä äärellä oleminen. Se, että siinä hetkessä ei ole mitään muuta kuin se oleminen.

 

Kaikkia ohjaajia en ole tavannut, muttta Kaisu on tyyliltään paras. Turha hymistely puuttuu. Rentoa ja rohkeaa. Harmonian ympäristö on rauhallinen, tavallisuudesta poikkeava erittäin myönteisellä tavalla. Omaperäinen ja omaleimainen. Suomalainen.

 

Olen kertonut omia kokemuksiani ja kehunut ammattitaitoa. Sitä että täällä ei välttämättä olla sellaisia hyrinähymistelijöitä

 

Ihanaa kun olette.

 

- Ritva 62v

Hyvä tietää - Usein kysytyt kysymykset

Varaa tuntipaikat kätevästi OntheMove -sovelluksen kautta!

Olemme saaneet palveluntarjoajaltamme Enkoralta käyttöömme uuden mobiilisovelluksen, joka helpottaa mm. tuntivarausten tekemistä ja omien tietojen muokkaamista. 

HUOM! Sinulla tulee olla aktiivinen sarjakortti tai kertakäynti ostettuna, jotta voit varata tunteja sovelluksen kautta.

 

Mobiilisovelluksen ominaisuuksia:

  • Mahdollisuus varata/peruuttaa Harmonian tunteja
  • Omien tulevien -ja menneiden tuntivarausten seuranta
  • Tulevien tuntivarausten muistutukset
  • Jonopaikan varaaminen ja peruuttaminen
  • Omien tietojen muokkaaminen
  • Omien tuotteiden näkyminen ja niiden voimassaoloaika

Miten saat sovelluksen?


Sovellus löytyy sekä Google Play -kaupasta että App Storesta OnTheMove -nimellä. 
 

  • Kun avaat sovelluksen, seuraa sen ohjeita.
  • HUOM! Lisää sähköpostiosoite, joka on liitetty Vireuksen jäsentiliisi. Muuten sovellus ei löydä sinun tietojasi.
  • Kun lisäät oikean sähköpostiosoitteen, saat numerokoodin sähköpostiisi
  • Lisää koodi sovellukseen ja sen jälkeen pääset sisään
Lataa sovellus Google Play -kaupasta
Lataa sovellus App Storesta

Tässä asiakkaamme Sarin palaute Harmonian tunneista ja tapahtumista.

 

Olen käynyt Harmonian tunneilla ihan alusta saakka. Harmonia tuli minun tarpeisiin juuri oikealla hetkellä. Olin nimittäin päättänyt aloittaa joogan. Takana oli pari todella rankkaa vuotta. Näistä johtuen etsin ratkaisua kehon ja mielen rauhoittamiseen. Olin siis kesän aikana katsellut eri vaihtoehtoja harrastamisen aloittamiseen. Lahti ja Järvenpää olivat lähimmät paikat, mistä löysin itseäni kiinnostavat paikat. Onneksi sitten syksyn tullessa, omalla kuntosalilla alkoi tapahtua. Oli tulossa joogasali Harmonia. Sinne siis.


Olen löytänyt itselleni sopivan rytmin liikkumiseen ja kaksi kertaa viikossa jooga on minulle sopiva tapa. Hyvä kysymys, mikä saa tulemaan. Fiilis ja hyvä fiilis tunnin jälkeen.


Minulle on nyt valikoitunut ilmajooga ja kundaliinijooga. Kävisin varmaan enenmmänkin, mutta kuntosali ja aerobinen kun lisätään viikkoon, niin aika ei vain riitä. Kundaliini on käsittämättömän vaikuttava niin henkisesti kuin fyysisesti. Voi että mitkä unet sen tunnin jälkeen nukkuu. Mitä pidempään käy, sen vaikuttavampaa se on.
Ilmajooga on taas liikkuvuuden kannalta minulle todella hyvä. Näin hieman jäykkänä tyyppinä liinat antavat parempiin venytyksiin mahdollisuuden ja roikunnoilla saa rangan venymään. Näin tämä mummu ei kasva alaspäin, vaan pitää mittansa. :)


Olen käynyt erilaisissa seremonia tapahtumissa. Ne on aina olleet tosi vaikuttavia, kukin tavallaan.
Opettajat ovat kaikki todella hyviä ja asiansa osaavia.

 

Minä olen visuaalinen ihminen. Minä en voi tehdä joogaa jossakin koulun jumppasalissa, tai kirjaston lattialla. Jooga on kokonaisvaltainen harjoitus, jossa tila on yksi iso tekijä. Samoin salin lämpö. Joogassa pitää olla lämmin tila.


Minä suosittelen joogaa ja Harmoniaa kaikille, ikään tai muuhunkaan asiaan katsomatta. Ei ole ihmistä, jolle ei kehon ja mielen yhteensovittaminen ja rauhoittaminen ei olisi hyödyllistä.

 

- Sari 61 v