Yksityistunnit

 

 

 

 

 

 

Tarjoamme yrityksille, seuroille ja muille ryhmille erilaisiin tapahtumiin (virkityspäivät, pikkujoulut tai muut hyvinvointia edistävät tapahtumat) ohjattuja joogatunteja.


Yksityistuntimme kesto on 90min, joka sisältää noin 60min ohjatun harjoituksen sekä teetarjoilun harjoituksen jälkeen ja aikaa tutkailla tilan elementtejä lähemmin samalla rauhoittavia luonnon ääniä kuunnellen. 


Tuntisisältöä voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan tai voitte valita valmiista vaihtoehdoista tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden (kaikki harjoitukset soveltuvat jokaiselle, ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta) 

Harmoniasta löydät kaikki harjoituksiin tarvittavat välineet. 

 

Lempeän liikkeen taikaa 

lempeä hathajoogaharjoitus tarjoaa kehoa palauttavaa, virkistävää tai rauhoittavaa liikettä, jossa liikumme lähellä lattian tasoa rauhalliseen tahtiin omaa kehoa kuunnellen. Harjoituksessa aistitaan liikkeen ja hengityksen virtausta kehossa sekä annetaan aikaa rentoutumiselle ja olemiselle.

Joogaa ilmassa

leijuen ja keinuen: kyseessä on rento ilmajoogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta riippuvaa silkkiliinaa. Silkki tukee lempeästi kehoa ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden teossa. Harjoitus rentouttaa ja avaa kehoa lempeästi ja tunnilla yhdistellään liikkeitä matolla, kankaan sisällä ja ilmassa. Liina voi tarjota näkökulmia myös ylösalaisin niin halutessaan.

Hiljainen hengähdyshetki

tämä harjoitus luo hetken, jossa aika ja tila saavat kadota. Etsiydymme asentoihin, joissa keho voidaan tukea erilaisin apuvälinein mahdollisimman rentoon ja helppoon asentoon. Harjoitus pysähdyttää meidät erityisesti itsemme äärelle ja tarjoaa tauon sekä vastapainon monesti hektiselle arjelle. On vain tämä hetki ja lupa olla tekemättä mitään.

Yksityistuntien hinnat.

 

60min ohjattu yksityistunti 1-2 henkilölle 89€.

 

90min ohjattu yksityistunti, sisältää teetarjoilun:

1-10 osallistujaa 199€
11-15 osallistujaa 249€

 

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse [email protected]