Vireus valmennus on yksilöllistä, sinulle sopivaa. 

Vireuksen Personal Training

 

Personal Trainer on erinomainen sijoitus, kun haluat sitouttaa itseäsi liikunnan harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Ammattitaitoiset valmentajamme takaavat tuloksia, treenaat sitten yksin, kaksin tai ryhmässä. 

 

 

 

Varaa aika

Haluatko kiinteytyä, pudottaa painoa, oppia seisomaan käsillä tai parantaa ryhtiäsi? 

Onko sinulla tavoitteena kestävyyskunnon parantaminen, lihaskunnon kasvattaminen, parempi hyvinvointi?

Mikäli vastasit kyllä, Vireuksen Personal Trainerit auttavat sinua! Personal Trainer on erinomainen sijoitus, kun haluat sitouttaa itseäsi liikunnan harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Ammattitaitoiset valmentajamme takaavat tuloksia, treenaat sitten yksin, kaksin tai ryhmässä.  On lähtötilanteesi mikä tahansa, meiltä saat tukea tavoitteiden saavuttamiseksi.  Yksilölliset vinkit ja ohjeet nostavat treenisi tehokkuutta ja saavutat tuloksia nopeasti.

Vireus Personal Training alkaa tapaamiskäynnistä, jossa pohditaan yhdessä kuntoilun yksilöllistä toteuttamista: henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet ratkaisevat. Tapaamisessa käydään läpi myös asiakkaan tämän hetkistä elämäntilannetta, joka vaikuttaa harjoitussuunnitelman laatimiseen.

Varaa maksuton konsultaatio

Vireuksen Personal Trainerit

Personal Trainer Niko Mannila

Moi! Olen Niko Mannila ja olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2015 lähtien ja Personal Trainerina vuodesta 2016. Valmentajana autan sinua pääsemään tavoitteeseen sinulle sopivalla tavalla elämäntilanteesi huomioiden. Myös niihin tavoitteisiin, joita et ehkä ole uskaltanut ääneen sanoa. Ensin kartoitetaan ns. kehon ”heikot lenkit”, jonka jälkeen suunnitellaan harjoittelu yhdessä niin, että pääset vaivoista eroon.

Valmennukseni yksi kulmakivistä on voimaharjoittelu, jolla pystyn tarjoamaan sinulle hyvin toimivan ja terveen kehon. En tule päästämään sinua helpolla, sillä tulokset eivät tule ilmaiseksi. Kanssani tulet saamaan varmuuden siitä, että mitä, miksi ja miten tehdä. Olit sitten nuori urheilija, keski-ikäinen tai eläkeläinen, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva polku kohti paremmin toimivaa kehoa!

Varaa aika

Personal Trainer Toni Enqvist

Terve, nimeni on Toni Enqvist. Ammatiltani olen urheilufysioterapeutti ja Personal Trainer. Oma intohimoni on urheilun parissa työskentely. Fysioterapeuttina olen toiminut useamassa lajissa niin seura- kuin maajoukkuetasolla. Yksilövalmennuksessa minulla on ollut eri palloilulajien urheilijoita. Tarjoan urheilijoille ja aktiiviliikkujille suorituskykyä/fysiikkaa nostavaa ja lajia edistävää valmennusta. Pääpaino on monesti voimaharjoittelussa ja lajin kannalta olennaisten liikemallien harjoittelussa. Menestyäkseen pelkkä lajiharjoittelu ei riitä, vaan tasoerot tehdään yleensä lajiharjoittelun ulkopuolella.

Maallikoille tarjoan tien parempaan, liikunnalliseen elämään. Aloittelijat ja koke-neemmatkin treenaajat saattavat pohtia esimerkiksi tällaisia kysymyksiä - mitä salilla pitäisi tehdä kehittyäkseen, miten eri välineet ja laitteet toimivat, teenkö jonkin liikkeen väärin, voiko huonoilla tekniikoilla rikkoa itsensä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaukset löytyvät kanssani yksilövalmennuksesta. Hyvä lihaskunto on tärkeää arki- ja työelämässä selviämisen kannalta ja se ennalta ehkäisee erilaisia tuki- ja liikuntaelinperäisiä vaivoja ja kipuja. Jokaisen meistä tulisi harjoittaa lihaskuntoa useamman kerran viikossa. Pidempi valmennussuhde mahdollistaa tuloksekkaamman harjoittelun ja sitouttaa niin valmennettavan kuin valmentajan yhteiseen tavoitteeseen.

Varaa aika

Personal Trainer Jori Kota-aho

Olen televisiostakin tuttu mäntsäläläinen liikuntaneuvoja sekä koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer.

Omina vahvuuksinani ovat monipuolinen kehon liikuttaminen (etenkin kehonpaino- ja toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuuden kehittäminen), ohjelmointi, palautuminen sekä vegaaniruokavalion koostaminen. Oma urheilutaustani, monipuolinen käytännön kokemukseni sekä intohimoni jatkuvaan kouluttautumiseen varmistavat tasokkaan valmennuksen. Valmennuksessani korostuvat monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja hyvät tekniikat, mitkä takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Huomiota kiinnitetään kokonaisuuteen, jolloin harjoittelu, ruokailu, lepo ja yleinen hyvinvointi optimoidaan tukemaan yksilöllisiä tavoitteita. Harjoitusohjelmat ja ruokavaliot rakennetaan yksilöllisesti jokaisen elämäntilanteen mukaisiksi.

Varaa aika soittamalla puh. 040 417 2117

Personal Trainer Kaisu Igonen

Olen Vireuksen Personal Trainer ja joogaopettaja Kaisu! Liikunta on ollut osa arkeani lapsuudesta asti ja näin ollen olen halunnut jatkaa liikunnallisen elämäntavan ohjaamista myös muille, toiveena aktiivisempia, hyvinvoivia, onnellisia ihmisiä ympärillämme. Näen tärkeimpänä asiana elämän tasapainon, jolloin työt, treenit, ravitsemus, uni, rentoutuminen ja vapaa-aika ovat sopivassa suhteessa arjessamme.

Valmennustapani on lempeä ja kokonaisvaltainen. Parhaimpia saavutuksia valmennuksessa on mielestäni, kun asiakas pystyy havahtumaan omaan tilanteeseensa, ajattelee omia tekojaan, tiedostaa mitä haluaa muuttaa ja on valmis itse miettimään ratkaisuja. Haluan olla tukena, kannustamassa, motivoimassa ja avaamassa näkökulmia sekä antamassa vinkkejä oman ammattitaitoni pohjalta, mutta jokainen valmennettavani joutuu kantamaan vastuun omista teoistaan ja olemaan valmis itse tekemään töitä omien tavoitteiden rakentamiseen. Haluan korostaa, että kun asetamme tavoitteita ja haluamme tehdä muutoksia, on taustalla hyvä olla positiivinen asenne eikä pakko. Elämässä pitää olla etenkin nautintoja, hyvää mieltä ja joustavuutta.

Suurin osa valmennettavistani on elämäntapamuutosta tekeviä, etenkin painonhallintaan keskittyviä asiakkaita. Muutosten tekeminen on siis yksi keskeisimpiä tekijöitä valmennuksissani ja osittain tämän vuoksi minulla on palava kiinnostus psykologiaan, ajatusten ja tunteiden hallintaan sekä erilaisiin käyttäytymismalleihin. Käytänkin valmennuksissa hyvin paljon pohjana henkistä valmennusta ja annan asiakkaalle tilaa tehdä omia havaintoja itsestään ja toiminnastaan. Haluan, että jokainen tietää valmennuksessani, mitkä asiat ovat hänelle itselleen tärkeitä ja omat tavoitteet sekä toiminta tulee rakentua näiden tekijöiden pohjalta.

Oma elämänasenteeni on myönteinen ja pyrin löytämään positiivisia asioita ympäriltäni. Rakastan luontoa ja arjessa arvostan ekologisuutta sekä yhdessä oloa. Minulla on syvä kiinnostus joogaan ja tykkään liikkua monipuolisesti. Erityisesti haluan olla läsnä tässä hetkessä!

”Avaa silmät, hidasta tahtia ja rakasta elämää”

Varaa aika soittamalla puh. 040 417 2117

Personal Trainer Nea Vallenius

Olen saanut nauttia ihmisten liikuttamisesta yli 15 vuotta. Näiden vuosien aikana on ollut ilo olla mukana toteuttamassa ihmisten tavoitteita kohti parempaa huomista. Näiden vuosien aikana olen säännöllisesti käynyt niin fysioterapian kuin liikunta-alan koulutuksissa. Fysioterapian ja valmennustyön lisäksi toimin Spine Metodi -kouluttajana.

Haluan, että oivallat mistä vaivasi johtuvat ja miten niin voit vaikuttaa.  Annan sinulle sellaisia työkaluja, joita voit kuljettaa mukanasi läpi elämän. Valmentajana olen kannustava, mutta tarvittaessa vaativa. Muutoksien aikaan saaminen vaatii myös sinulta sitoutumista ja pitkäjänteistä työtä. Panostaminen itseensä ja omaan hyvinvointiinsa on aina kannattava sijoitus. Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta.

Varaa aika

Personal Trainer Jami Nuutinen

Moikka, olen Personal Trainer ja fysioterapeutti Jami Nuutinen. 

Minun henkilökohtainen valmennusideologiani perustuu progressiiviseen voimaharjoitteluun ja koenkin että vahva keho luo hyvän pohjan kaiken muun rakentamiselle. Tämän lisäksi omaan pitkän jääkiekkotaustan ja minulla onkin annettavaa jääkiekon lajikohtaiseen harjoitteluun. Harjoittelussa mottonani on ”Tosissaan mutta ei totisesti".

Valmentajana olen helposti lähestyttävä ja armollinen. Pidän valmennuksessani ihmisen kohtaamista ja vuorovaikutusta äärimmäisen tärkeänä. Valmennukseeni olet tervetullut ilman kokemusta tai useamman vuoden harjoittelutaustalla. 

Oli tavoitteenasi kuntosalilla käymisen aloittaminen, painonpudotus, lihasmassan tai voiman lisääminen, you name it! Autankin sinua enemmän kuin mielelläni pääsemään kohti asettamaasi määränpäätä."

Varaa aika

Valitse itsellesi sopivin tapa treenata Vireuksen Personal Trainerin kanssa.

Personal Trainer kertavalmennus 60min 69€

 • valmennustapaaminen 1 x 60min
 • kirjallinen harjoitusohjelma + 10€ 
 • mm. ensikäynniksi tai uuden ohjelman tekemiseen
 •  yli 10 kertaa alennus -15%

3kk valmennuspaketti 159€/kk 

 • valmennustapaamiset 5 x 60 min
 • tavoitteen mukainen harjoitusohjelma ja päivitys
 • tarvittavat testit ja mittaukset
 • ravinto-ohjeistus
 • valmentajan tuki koko valmennuksen ajan
 • valmennettavan aktiivinen kontakti valmentajan kanssa

6kk valmennuspaketti  149€/kk 

 • valmennustapaamiset 10 x 60 min
 • tavoitteen mukainen harjoitusohjelma ja 2 päivitystä
 • tarvittavat testit ja mittaukset
 • ravinto-ohjeistus
 • valmentajan tuki koko valmennuksen ajan
 • valmennettavan aktiivinen kontakti valmentajan kanssa

Pt-paketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteesi määrittelevät paketin sisällön. 

Muistathan, että aikojen peruutus on tapahduttava edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Peruuttamattomista käynneistä laskutamme 50% käynnin hinnasta.

Varaa aika

Vireus Personal Trainerit ovat koulutettuja ammattilaisia, siksi se toimii. Nosta harjoittelusi uudelle tasolle PT:n avulla! 

 

HUOM! Mikäli haluat vielä keskustella Personal Trainerin kanssa valmennuksesta, uutena asiakkaana saat Personal Trainer -konsultaation veloituksetta!

Varaa maksuton konsultaatio