Vireus valmennus on yksilöllistä, sinulle sopivaa. 

Vireuksen Personal Training

 

Personal Trainer on erinomainen sijoitus, kun haluat sitouttaa itseäsi liikunnan harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Ammattitaitoiset valmentajamme takaavat tuloksia, treenaat sitten yksin, kaksin tai ryhmässä. 

 

Haluatko kiinteytyä, pudottaa painoa, oppia seisomaan käsillä tai parantaa ryhtiäsi? 

Onko sinulla tavoitteena kestävyyskunnon parantaminen, lihaskunnon kasvattaminen, parempi hyvinvointi?

Mikäli vastasit kyllä, Vireuksen Personal Trainerit auttavat sinua! Personal Trainer on erinomainen sijoitus, kun haluat sitouttaa itseäsi liikunnan harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Ammattitaitoiset valmentajamme takaavat tuloksia, treenaat sitten yksin, kaksin tai ryhmässä.  On lähtötilanteesi mikä tahansa, meiltä saat tukea tavoitteiden saavuttamiseksi.  Yksilölliset vinkit ja ohjeet nostavat treenisi tehokkuutta ja saavutat tuloksia nopeasti.

Vireus Personal Training alkaa tapaamiskäynnistä, jossa pohditaan yhdessä kuntoilun yksilöllistä toteuttamista: henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet ratkaisevat. Tapaamisessa käydään läpi myös asiakkaan tämän hetkistä elämäntilannetta, joka vaikuttaa harjoitussuunnitelman laatimiseen.

Varaa maksuton konsultaatio puh. 040 417 2117

Vireuksen Personal Trainerit

Personal Trainer Antti Hyvärinen

Moro, olen Antti Hyvärinen, Personal Trainer, urheiluhieroja ja painonnostovalmentaja.

Valmennuksesta mulla on muutamien vuosien kokemus ja omakohtaista saliharrastusta reilu 20 vuotta ja painonnostossa kilpailutaustaa yli 35-vuotiaissa.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla teen sinulle alkukartoituksen, jolla selvitetään sinun tavoitteesi, on se sitten painonpudotus, vahvempi keho, parempi tekniikka tai elämäntapamuutos. Tämän pohjalta teen sinulle valmiin ohjelman ja vinkit ruokavalioon.

Spine Metodi -koulutuksesta saadut opit ovat antaneet hyvän lisän valmennukseen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidoissa ja niiden huomioimisessa.

Mun tunneilla keskitytään laatuun. Tekniikat käydään huolella läpi, jotta opit nostamaan teknisesti oikein ja turvallisesti vapailla painoilla, laitteissa tai kehonpainolla. Valmentajana analysoin nostosi ja tsemppaan sinua kohti tavoitettasi.

Varaa aika laittamalla viestiä [email protected]

Personal Trainer Jori Kota-aho

Olen televisiostakin tuttu mäntsäläläinen liikuntaneuvoja sekä koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer.

Omina vahvuuksinani ovat monipuolinen kehon liikuttaminen (etenkin kehonpaino- ja toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuuden kehittäminen), ohjelmointi, palautuminen sekä vegaaniruokavalion koostaminen. Oma urheilutaustani, monipuolinen käytännön kokemukseni sekä intohimoni jatkuvaan kouluttautumiseen varmistavat tasokkaan valmennuksen. Valmennuksessani korostuvat monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja hyvät tekniikat, mitkä takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Huomiota kiinnitetään kokonaisuuteen, jolloin harjoittelu, ruokailu, lepo ja yleinen hyvinvointi optimoidaan tukemaan yksilöllisiä tavoitteita. Harjoitusohjelmat ja ruokavaliot rakennetaan yksilöllisesti jokaisen elämäntilanteen mukaisiksi.

Varaa aika soittamalla puh. 040 417 2117

Personal Trainer Heli Kallio

Hei! Olen Heli Kallio, Personal Trainer, Spine Metodi- kouluttaja, Fysioterapeutti ja hyvinvointivalmentaja. Oma liikunnallinen tausta on enemmän kestävyystyyppisessä harjoittelussa, mutta nyt viimeisimmät vuodet olen keskittynyt enemmän kehon muokkaukseen salilla. Kaikkiruokaisena liikkujana saatat nähdä minut myös Harmonian joogatunneilla tai ryhmäliikunnassa ohjaajan roolissa.

Minulla on koko ikäni verran ollut valtava kiinnostus sekä ihmisen fyysisen kehon maksimaaliseen hyvinvointiin että psyykkiseen mielentilaan ja sen hyvinvointiin. Fyysinen ja psyykkinen valmennus kulkevat minun valmennuksissani rinnakkain ja olen huomannut, että juuri näin syntyy parhaat valmennustulokset. Erikoisosaamistani valmennuksissa on ehdottomasti tuki- ja liikuntaelinten vaivat. Myös liikunnan aloittaminen turvallisesti, painonhallinta ja kehon kiinteytys valmennuksen tavoitteena ovat minulle kotoisia aiheita.

Valmentajana olen leppoisa, mutta riittävän vaativa, jotta voit saavuttaa tuloksia. Kannatan ehdottomasti pitkää ja hidasta tietä huipulle. Se kantaa parhaat ja pitkäaikaiset tulokset ja ennen kaikkea läsnäolon matka valmennuksen jokaisessa hetkessä on parasta ikinä. Toimi itsesi parhaaksi ja soitellaan 😊

Varaa aika  laittamalla viestiä [email protected] 

Personal Trainer Kaisu Igonen

Olen Vireuksen Personal Trainer ja joogaopettaja Kaisu! Liikunta on ollut osa arkeani lapsuudesta asti ja näin ollen olen halunnut jatkaa liikunnallisen elämäntavan ohjaamista myös muille, toiveena aktiivisempia, hyvinvoivia, onnellisia ihmisiä ympärillämme. Näen tärkeimpänä asiana elämän tasapainon, jolloin työt, treenit, ravitsemus, uni, rentoutuminen ja vapaa-aika ovat sopivassa suhteessa arjessamme.

Valmennustapani on lempeä ja kokonaisvaltainen. Parhaimpia saavutuksia valmennuksessa on mielestäni, kun asiakas pystyy havahtumaan omaan tilanteeseensa, ajattelee omia tekojaan, tiedostaa mitä haluaa muuttaa ja on valmis itse miettimään ratkaisuja. Haluan olla tukena, kannustamassa, motivoimassa ja avaamassa näkökulmia sekä antamassa vinkkejä oman ammattitaitoni pohjalta, mutta jokainen valmennettavani joutuu kantamaan vastuun omista teoistaan ja olemaan valmis itse tekemään töitä omien tavoitteiden rakentamiseen. Haluan korostaa, että kun asetamme tavoitteita ja haluamme tehdä muutoksia, on taustalla hyvä olla positiivinen asenne eikä pakko. Elämässä pitää olla etenkin nautintoja, hyvää mieltä ja joustavuutta.

Suurin osa valmennettavistani on elämäntapamuutosta tekeviä, etenkin painonhallintaan keskittyviä asiakkaita. Muutosten tekeminen on siis yksi keskeisimpiä tekijöitä valmennuksissani ja osittain tämän vuoksi minulla on palava kiinnostus psykologiaan, ajatusten ja tunteiden hallintaan sekä erilaisiin käyttäytymismalleihin. Käytänkin valmennuksissa hyvin paljon pohjana henkistä valmennusta ja annan asiakkaalle tilaa tehdä omia havaintoja itsestään ja toiminnastaan. Haluan, että jokainen tietää valmennuksessani, mitkä asiat ovat hänelle itselleen tärkeitä ja omat tavoitteet sekä toiminta tulee rakentua näiden tekijöiden pohjalta.

Oma elämänasenteeni on myönteinen ja pyrin löytämään positiivisia asioita ympäriltäni. Rakastan luontoa ja arjessa arvostan ekologisuutta sekä yhdessä oloa. Minulla on syvä kiinnostus joogaan ja tykkään liikkua monipuolisesti. Erityisesti haluan olla läsnä tässä hetkessä!

”Avaa silmät, hidasta tahtia ja rakasta elämää”

Varaa aika laittamalla viestiä [email protected] 

Valitse itsellesi sopivin tapa treenata Vireuksen Personal Trainerin kanssa.

Personal Trainer kertavalmennus 60min 89€

 • valmennustapaaminen 1 x 60min
 • kirjallinen harjoitusohjelma
 • mm. ensikäynniksi tai uuden ohjelman tekemiseen
 •  yli 10 kertaa alennus -15%

3kk valmennuspaketti 159€/kk 

 • valmennustapaamiset 5 x 60 min
 • tavoitteen mukainen harjoitusohjelma ja päivitys
 • tarvittavat testit ja mittaukset
 • ravinto-ohjeistus
 • valmentajan tuki koko valmennuksen ajan
 • valmennettavan aktiivinen kontakti valmentajan kanssa

6kk valmennuspaketti  149€/kk 

 • valmennustapaamiset 10 x 60 min
 • tavoitteen mukainen harjoitusohjelma ja päivitykset
 • tarvittavat testit ja mittaukset
 • ravinto-ohjeistus
 • valmentajan tuki koko valmennuksen ajan
 • valmennettavan aktiivinen kontakti valmentajan kanssa

Pt-paketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteesi määrittelevät paketin sisällön. 

Muistathan, että aikojen peruutus on tapahduttava edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Peruuttamattomista käynneistä laskutamme 50% käynnin hinnasta.

Varaa aika

Vireus Personal Trainerit ovat koulutettuja ammattilaisia, siksi se toimii. Nosta harjoittelusi uudelle tasolle PT:n avulla! 

 

HUOM! Mikäli haluat vielä keskustella Personal Trainerin kanssa valmennuksesta, uutena asiakkaana saat Personal Trainer -konsultaation veloituksetta!

Varaa maksuton konsultaatio puh. 040 417 2117