Vireus valmennus on yksilöllistä, sinulle sopivaa. 

Vireuksen Personal Training

 

Personal Trainer on erinomainen sijoitus, kun haluat sitouttaa itseäsi liikunnan harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Ammattitaitoiset valmentajamme takaavat tuloksia, treenaat sitten yksin, kaksin tai ryhmässä. 

 

 

 

Varaa aika

Haluatko kiinteytyä, pudottaa painoa, oppia seisomaan käsillä tai parantaa ryhtiäsi? 

Onko sinulla tavoitteena kestävyyskunnon parantaminen, lihaskunnon kasvattaminen, parempi hyvinvointi?

Mikäli vastasit kyllä, Vireuksen Personal Trainerit auttavat sinua! Personal Trainer on erinomainen sijoitus, kun haluat sitouttaa itseäsi liikunnan harrastamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Ammattitaitoiset valmentajamme takaavat tuloksia, treenaat sitten yksin, kaksin tai ryhmässä.  On lähtötilanteesi mikä tahansa, meiltä saat tukea tavoitteiden saavuttamiseksi.  Yksilölliset vinkit ja ohjeet nostavat treenisi tehokkuutta ja saavutat tuloksia nopeasti.

Vireus Personal Training alkaa tapaamiskäynnistä, jossa pohditaan yhdessä kuntoilun yksilöllistä toteuttamista: henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet ratkaisevat. Tapaamisessa käydään läpi myös asiakkaan tämän hetkistä elämäntilannetta, joka vaikuttaa harjoitussuunnitelman laatimiseen.

Varaa maksuton konsultaatio

Vireuksen Personal Trainerit

Personal Trainer Niko Mannila

Moi! Olen Niko Mannila ja olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2015 lähtien ja Personal Trainerina vuodesta 2016. Valmentajana autan sinua pääsemään tavoitteeseen sinulle sopivalla tavalla elämäntilanteesi huomioiden. Myös niihin tavoitteisiin, joita et ehkä ole uskaltanut ääneen sanoa. Ensin kartoitetaan ns. kehon ”heikot lenkit”, jonka jälkeen suunnitellaan harjoittelu yhdessä niin, että pääset vaivoista eroon.

Valmennukseni yksi kulmakivistä on voimaharjoittelu, jolla pystyn tarjoamaan sinulle hyvin toimivan ja terveen kehon. En tule päästämään sinua helpolla, sillä tulokset eivät tule ilmaiseksi. Kanssani tulet saamaan varmuuden siitä, että mitä, miksi ja miten tehdä. Olit sitten nuori urheilija, keski-ikäinen tai eläkeläinen, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva polku kohti paremmin toimivaa kehoa!

Varaa aika

Personal Trainer Toni Enqvist

Terve, nimeni on Toni Enqvist. Ammatiltani olen urheilufysioterapeutti ja Personal Trainer. Oma intohimoni on urheilun parissa työskentely. Fysioterapeuttina olen toiminut useamassa lajissa niin seura- kuin maajoukkuetasolla. Yksilövalmennuksessa minulla on ollut eri palloilulajien urheilijoita. Tarjoan urheilijoille ja aktiiviliikkujille suorituskykyä/fysiikkaa nostavaa ja lajia edistävää valmennusta. Pääpaino on monesti voimaharjoittelussa ja lajin kannalta olennaisten liikemallien harjoittelussa. Menestyäkseen pelkkä lajiharjoittelu ei riitä, vaan tasoerot tehdään yleensä lajiharjoittelun ulkopuolella.

Maallikoille tarjoan tien parempaan, liikunnalliseen elämään. Aloittelijat ja koke-neemmatkin treenaajat saattavat pohtia esimerkiksi tällaisia kysymyksiä - mitä salilla pitäisi tehdä kehittyäkseen, miten eri välineet ja laitteet toimivat, teenkö jonkin liikkeen väärin, voiko huonoilla tekniikoilla rikkoa itsensä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaukset löytyvät kanssani yksilövalmennuksesta. Hyvä lihaskunto on tärkeää arki- ja työelämässä selviämisen kannalta ja se ennalta ehkäisee erilaisia tuki- ja liikuntaelinperäisiä vaivoja ja kipuja. Jokaisen meistä tulisi harjoittaa lihaskuntoa useamman kerran viikossa. Pidempi valmennussuhde mahdollistaa tuloksekkaamman harjoittelun ja sitouttaa niin valmennettavan kuin valmentajan yhteiseen tavoitteeseen.

Varaa aika

Personal Trainer Jori Kota-aho

Olen televisiostakin tuttu mäntsäläläinen liikuntaneuvoja sekä koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer.

Omina vahvuuksinani ovat monipuolinen kehon liikuttaminen (etenkin kehonpaino- ja toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuuden kehittäminen), ohjelmointi, palautuminen sekä vegaaniruokavalion koostaminen. Oma urheilutaustani, monipuolinen käytännön kokemukseni sekä intohimoni jatkuvaan kouluttautumiseen varmistavat tasokkaan valmennuksen. Valmennuksessani korostuvat monipuolisuus, kokonaisvaltaisuus ja hyvät tekniikat, mitkä takaavat tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Huomiota kiinnitetään kokonaisuuteen, jolloin harjoittelu, ruokailu, lepo ja yleinen hyvinvointi optimoidaan tukemaan yksilöllisiä tavoitteita. Harjoitusohjelmat ja ruokavaliot rakennetaan yksilöllisesti jokaisen elämäntilanteen mukaisiksi.

Varaa aika soittamalla puh. 040 417 2117

Personal Trainer Nea Vallenius

Olen saanut nauttia ihmisten liikuttamisesta yli 15 vuotta. Näiden vuosien aikana on ollut ilo olla mukana toteuttamassa ihmisten tavoitteita kohti parempaa huomista. Näiden vuosien aikana olen säännöllisesti käynyt niin fysioterapian kuin liikunta-alan koulutuksissa. Fysioterapian ja valmennustyön lisäksi toimin Spine Metodi -kouluttajana.

Haluan, että oivallat mistä vaivasi johtuvat ja miten niin voit vaikuttaa.  Annan sinulle sellaisia työkaluja, joita voit kuljettaa mukanasi läpi elämän. Valmentajana olen kannustava, mutta tarvittaessa vaativa. Muutoksien aikaan saaminen vaatii myös sinulta sitoutumista ja pitkäjänteistä työtä. Panostaminen itseensä ja omaan hyvinvointiinsa on aina kannattava sijoitus. Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta.

Varaa aika

Personal Trainer Saija Meriläinen

Moi,

Olen Saija, syntyperäinen Mäntsäläläinen. Liikunta on ollut osa elämääni satujumpasta lähtien. Elämän varrella olen harjoitellut useita eri lajeja ja tapoja liikkua, sekä luonnossa että sisätiloissa.

Vireus oli aikanaan ensimmäinen sali, jossa aloitin treenaamisen. Tämän jälkeen olen ehtinyt harjoitella ympäri Eurooppaa työ- ja vapaa-ajan reissuilla sekä viime vuodet opiskelin liikunta-alaa Australiassa.

Osa kasvutarinaani on ollut myös kamppailu syömishäiriön kanssa. Tämä on asia, joka kasvatti ja opetti paljon ja jonka lopullisesti selätin vasta joogan oppeihin perehdyttyäni. Kokonaisvaltaiset harjoitukset avasivat lopullisen ymmärryksen kehon ja mielen vahvistamiselle tasapainoon ja tukemaan hyvinvoinnin kokonaisuudeksi.

Tavoitteenani on kohdata sinut kokonaisena ja luoda sinulle sopiva suunnitelma ja ohjelma. Ajatukseni on luoda muutoksia, jotka kestävät sekä auttavat saavuttamaan tavoitteesi.

Asioilla on tapana järjestyä ja ilon kautta eteenpäin!

Varaa aika Saijalle soittamalla puh. 040 417 2117.


Hi,

I'm Saija, a native of Mäntsälä. Exercise has been a part of my life since fairy tale dance. Throughout my life, I have practiced several different sports and ways of moving, both in nature and indoors.

Vireus was once the first gym where I started training. After this, I have had time to train around Europe on work and leisure trips, and in recent years I studied sports in Australia.

Part of my growth story has also been a struggle with an eating disorder. This is something that deepened and taught me a lot, and which I finally understood only after familiarizing myself with the teachings of yoga. Holistic exercises opened up a definitive understanding of how to strengthen the body and mind into balance, and support well-being as a whole.

My goal is to meet you as a whole and create a plan and program that suits you. My idea is to create changes that last and help you achieve your goals.

Things tend to work out and move forward through joy.

Book a meeting to Saija by calling 040 417 2117.

Valitse itsellesi sopivin tapa treenata Vireuksen Personal Trainerin kanssa.

Personal Trainer kertavalmennus 60min 89€

 • valmennustapaaminen 1 x 60min
 • kirjallinen harjoitusohjelma
 • mm. ensikäynniksi tai uuden ohjelman tekemiseen
 •  yli 10 kertaa alennus -15%

3kk valmennuspaketti 159€/kk 

 • valmennustapaamiset 5 x 60 min
 • tavoitteen mukainen harjoitusohjelma ja päivitys
 • tarvittavat testit ja mittaukset
 • ravinto-ohjeistus
 • valmentajan tuki koko valmennuksen ajan
 • valmennettavan aktiivinen kontakti valmentajan kanssa

6kk valmennuspaketti  149€/kk 

 • valmennustapaamiset 10 x 60 min
 • tavoitteen mukainen harjoitusohjelma ja 2 päivitystä
 • tarvittavat testit ja mittaukset
 • ravinto-ohjeistus
 • valmentajan tuki koko valmennuksen ajan
 • valmennettavan aktiivinen kontakti valmentajan kanssa

Pt-paketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteesi määrittelevät paketin sisällön. 

Muistathan, että aikojen peruutus on tapahduttava edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Peruuttamattomista käynneistä laskutamme 50% käynnin hinnasta.

Varaa aika

Vireus Personal Trainerit ovat koulutettuja ammattilaisia, siksi se toimii. Nosta harjoittelusi uudelle tasolle PT:n avulla! 

 

HUOM! Mikäli haluat vielä keskustella Personal Trainerin kanssa valmennuksesta, uutena asiakkaana saat Personal Trainer -konsultaation veloituksetta!

Varaa maksuton konsultaatio puh. 040 417 2117