Yhdessä on paljon enemmän!

Vireus liikuttaa ryhmiä.

 

Yhdessä kuntoileminen on hauskan hengästyttävää ja innostavan tehokasta. Vireus Ryhmäliikunnasta löydät haluamasi tunnin, olit sitten aloittelija tai kokenut liikkuja. Varauskalenteriin

Lihaskuntotunnit

Lue lisää

Sisäpyöräilytunnit

Lue lisää

Tanssitunnit

Lue lisää

Kehonhuoltotunnit

Lue lisää

Harmonia joogastudio

Lue lisää

Mia 30v

"Ryhmistunneilla ei tarvitse itse miettiä minkälaisen treenin tekee, voi vaan heittää aivot narikkaan ja nauttia tehokkaasta treenistä." 

Ryhmäliikunta on mahtava tapa parantaa omaa terveyskuntoa yhdessä kanssatreenajien kanssa.  Hyvä musiikki ja porukka sekä tehokkaat tunnit tempaavat sinut mukaan.  Huomaamatta saat erilaisia terveyshyötyjä mm. luustosi vahvistuu, verenpaine alenee ja nivelet pysyvät kunnossa paremmin. Ryhmiksen hyvän fiiliksen ansiosta unohdat kiireet ja stressin edes hetkeksi. Monipuolinen harjoittelu auttaa painonhallinnassa ja parantaa fyysistä kuntoa, kuten kestävyyttä sekä lihasvoimaa. 

Voit tulla tutustumaan ryhmäliikuntatunnille soittamalla vastaanottoomme puh. 040 417 2117.

Riitta 45v

"Vireuksen ryhmiskalenterista tunnin pystyy valitsemaan omien tavoitteiden mukaisesti, haluaako kunnon hikijumpan vai rauhallisemman kehonhallintatunnin." 

Tunneille on helppo tulla, sillä kaikki on valmiiksi suunniteltua ja asiakas voi vain valita itselleen sillä hetkellä parhaimman tunnin tai vaikka rakentaa tuntikokonaisuuden valitsemalla useamman tunnin peräkkäin. Ryhmäliikunnalla on monia merkittäviä terveydellisiä hyötyjä (mm. kolesterolin hallinta, tules vaivojen ehkäisy ja hallinta sekä stressinhallinta). Hyvä ryhmähenki edesauttaa treenin tehokkuutta ja jaksamista. Tsemppaava ohjaaja auttaa tekemään liikkeet oikein sekä motivoi ja innostaa tulemaan myös uudelleen. Tämän kaiken lisäksi tunneilla voi tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja saada treenikaverin tai vaikka ystävän iäksi!

Tutustu jäsenyysvaihtoehtoihin

Jarmo 52v

"Ohjaaja kannustaa jaksamaan paremmin, kun itse luovuttaisin varmaan aiemmin. Ryhmässä liikkuminen motivoi jaksamaan." 

Silloin, kun sinä haluat

Virtuaalitunnit

Oletko aina halunnut käydä ryhmäliikuntatunneilla, mutta aikataulut eivät ikinä sovi?

Ei hätää, nyt sinulla on mahdollisuus jumpata juuri silloin, kun sinä haluat!

Virtuaalitunnit antavat mahdollisuuden valita sinulle sopivan treenin sinulle sopivaan aikaan.  Meiltä löydät monipuoliset ohjelmat, haluat sitten treenata lihaskuntoa, tanssia tai huoltaa kehoasi. Valikoima koostuu mm. Les Mills -konseptin tunneista sekä suomenkielisistä tunneista. Kalenteristamme löytyy myös valmiiksi aikataulutettuja virtuaalitunteja. 

Joten valitse lempiohjelmasi laitteelta ja aloita jumppaaminen, se on niin helppoa!

 

Varaa ryhmistunnit kätevästi sovelluksen kautta!

OnTheMove -sovelluksen kautta varaat ja muokkaat helposti omia tuntivarauksia.

Sovellus on saatavilla Vireuksen jäsenille sekä Google Play-kaupasta että App Storesta.

Lue lisää sovelluksesta ja lataa se itsellesi alla olevasta linkistä.

 

Vireuksen mobiilisovellus