Yhdessä on paljon enemmän!

Vireus liikuttaa ryhmiä.

 

Yhdessä kuntoileminen on hauskan hengästyttävää ja innostavan tehokasta. Vireus Ryhmäliikunnasta löydät haluamasi tunnin, olit sitten aloittelija tai kokenut liikkuja. 

 

Katso jäsenyysvaihtoehdot tästä

Mäntsälän monipuolisin ja kattavin tuntitarjonta!

Vireuksen ryhmiskalenterista löydät laajan valikoiman mukaansa tempaavia tunteja aina rauhallisesta kehonhuollosta kovempaan hikijumppaan!

Lähes joka päivälle valittavana useita tunteja, joista voit yhdistellä itsellesi sopivan viikkokalenterin.

Tule mukaan liikkumaan hyvällä fiiliksellä hyvässä seurassa yhdessä tsemppaavien ohjaajien kanssa. Huomaat, kuinka hyvä olo valtaa kehon ja mielen, kuntosi kohenee, liikkuvuutesi paranee ja kehosi vahvistuu.

Kevään 2024 kalenteri alkaa virallisesti 8.1. alkaen. Tunteja järjestetään jo tammikuun ensimmäisen viikon aikana. Harmonian joogatunnit sekä Functional eivät kuulu ryhmäliikuntajäsenyyteen.

Sisäpyöräilytunnit

 
Sisäpyöräily PK eli peruskestävyystunti
 • Tehokasta sisäpyöräilyä mukaansa tempaavan musiikin siivittämänä. Sisäpyöräily on kestävyysharjoittelua parhaimmillaan, mikä vahvistaa ja kiinteyttää erityisesti pakaroita ja reisiä. Loistava harjoitusmuoto niin miehille kuin naisillekin! Peruskestävyysharjoitus tasaisella, kevyellä rasituksella. Sopii erityisen hyvin kiinteytykseen ja painonpudotukseen.
Sisäpyöräily Mix
 • Tehokasta sisäpyöräilyä mukaansa tempaavan musiikin siivittämänä. Sisäpyöräily on kestävyysharjoittelua parhaimmillaan, mikä vahvistaa ja kiinteyttää erityisesti pakaroita ja reisiä. Loistava harjoitusmuoto niin miehille kuin naisillekin! Peruskestävyysharjoitus tasaisella, kevyellä rasituksella. Sopii erityisen hyvin kiinteytykseen ja painonpudotukseen.
Sisäpyöräily VK eli vauhtikestävyystunti
 • Tehokasta sisäpyöräilyä mukaansa tempaavan musiikin siivittämänä. Sisäpyöräilyn voima tunneilla vahvistetaan ja kiinteytetään erityisesti pakaroita ja reisiä. Loistava harjoitusmuoto, sopii haasteita kaipaaville!

Lihaskuntotunnit

 

RVP (reisi-vatsa-pakara)
 • Lihaskuntotunti, jossa keskitytään reisien, vatsan ja pakaroiden alueelle. Alussa lämmitellään hyvin ja itse lihaskunto-osiot tehdään sekä rytmisissä sarjoissa että omalla paikalla circuit harjoitteluna. Sopii kaikille.
Toiminnallinen treeni
 • Tunnilla treenataan monipuolisesti mm. kehonhallintaa, liikkuvuutta, voimaharjoittelua ja kaikkea siltä väliltä. Tunnit pidetään Functional-alueella (Velmumestan puolella).
Body
 • Body on tehokas lihaskuntotunti, jossa kuormitetaan koko kehoa. Lihaskuntoliikkeet tehdään kolmen liikkeen pattereissa reippaasti liikkeestä toiseen siirtyen. Lihaskuntopattereiden välissä tehdään lyhyt sykkeenkohotus.
Core&Voima
 • Core&Voima -tunnilla yhdistetään erilaisia harjoituksia kokonaisuudeksi, jolla luomme voimakkaan kehon. Tunti haastaa keskivartaloa monipuolisilla liikkeillä ja tuo hallintaa koko keholle. Tunneilla käytetään niin pienvälineitä kuin myös kehonpainolla tehtäviä harjoitteita.
Pumppi
 • Tehokas lihaskuntotunti, jossa levytangon ja painojen avulla harjoitetaan kaikki tärkeimmät lihasryhmät mukavan musiikin tahdissa. Kehittää lihasten voimaa ja kestävyyttä sekä kiinteyttää ja kohentaa ryhtiä. Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot, alkaen 1,5kg painoista. Helppoa ja sopii kaiken kuntoisille, sekä miehille että naisille.
Zumba-Step
 • Step and shake it! Zumba step on reisiä ja pakaroita vahvistava tunti, jossa soundit antaa erilaiset lattarimusiikin sävelet. Koreografioita ei tarvitse pelätä, pysyt varmasti matkassa mukana. Haluatko viikkoosi tanssin hurmaa, jalkojen poltetta ja iloista lattarimenoa? STEP ON!
Energiaa aamuun
 • Virkistävä yhdistemätunti koko keholle, jolla buustaat päivääsi. Tunnilla yhdistellään aerobista lihaskuntoa ja liikkuvuutta, jolla käynnistät päiväsi tehokkaasti.

Tanssitunnit

 

PartyDance
 • Tervetuloa Klubille! PartyDance tunti tarjoaa tanssiklubin parhaat palat ilman tönimisiä ja tungosta. Mukaansa tempaavat kipaleet saavat virneen kasvoille ja hien otsalle. Nyt on aika päästää tanssipeto irti. Pistetään porukalla bileet pystyyn ja aletaan reivaamaan!
DanceWorkout (kuntotanssi)
 • Monipuolinen ja hyvän fiiliksen ryhmäliikuntatunti, jossa yhdistyy lihaskunto sekä tanssi. Tunnilla tanssitaan helppoja ja innostavia koreografioita musiikin tahtiin. Tunti sopii sekä aloittelijoille, että enemmänkin tanssineille. Tervetuloa mukaan!
Zumba
 • Zumba on kaloreita kuluttava fitness-tanssitunti, joka on yhtaikaa tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Treenatessa, vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa, arjen huolet unohtuvat! Tule nauttimaan tanssin ilosta, mukavasta menosta ja musiikin sykkeestä!

Kehonhuoltotunnit

 

Liikkuvuus ja keho
 • Liikkuvuus ja keho tunnilla tehdään monipuolisia harjoitteita kehon liikkuvuuden parantamiseksi. Tunnilla voidaan käyttää erilaisia pienapuvälineitä.
Syvävenyttely
 • Kehoa ja mieltä rauhoittava tunti. Tällä tunnilla ehdit pysähtyä kuuntelemaan kehoasi ja olemaan läsnä tässä hetkessä. Syvävenyttely tunnilla asennoissa viipyillään monesti useampikin minuutti, jolloin kehon syvemmätkin kudoskerrokset rentoutuvat ja venyvät. Tämä on loistava harjoitus tulla palauttelemaan kehoa.
Tutustu jäsenyysvaihtoehtoihin täältä

Harmonia - Joogaa luovuudella

Joogastudio Harmonia on syntynyt ajatuksesta säilyttää yhteytemme itseemme, luontoon ja ympäröivään heimoomme. Halumme on antaa luovuudelle ja tunteille tilaa, kehotuntemuksen vahvistua ja herkkyyden sekä itsetunnon syventyä. Harmonia on sinussa. Harmonia on luonnossa. Harmonia on meissä.

Harmonian joogatunnit pohjautuvat hathajoogaan ja tärkeimpinä ajatuksina opetuksessa on, että jooga on kokonaisvaltainen harjoitus ja jooga on kaikille. Keho, mieli ja tunteet rakentavat meistä kokonaisuuden ja niin harjoituskin rakentuu erilaisista elementeistä; liikkeistä, pysähtymisestä, hengityksestä, ajatuksista ja itsensä tunnistamisesta, heittäytymisestä, mutta niin että jokainen voi löytää oman tapansa toteuttaa harjoitusta.

Tutustu Harmonian tuntivalikoimaan tästä

Mia 30v

"Ryhmistunneilla ei tarvitse itse miettiä minkälaisen treenin tekee, voi vaan heittää aivot narikkaan ja nauttia tehokkaasta treenistä." 

Ryhmäliikunta on mahtava tapa parantaa omaa terveyskuntoa yhdessä kanssatreenajien kanssa.  Hyvä musiikki ja porukka sekä tehokkaat tunnit tempaavat sinut mukaan.  Huomaamatta saat erilaisia terveyshyötyjä mm. luustosi vahvistuu, verenpaine alenee ja nivelet pysyvät kunnossa paremmin. Ryhmiksen hyvän fiiliksen ansiosta unohdat kiireet ja stressin edes hetkeksi. Monipuolinen harjoittelu auttaa painonhallinnassa ja parantaa fyysistä kuntoa, kuten kestävyyttä sekä lihasvoimaa. 

Voit tulla tutustumaan ryhmäliikuntatunnille soittamalla vastaanottoomme puh. 040 417 2117.

Riitta 45v

"Vireuksen ryhmiskalenterista tunnin pystyy valitsemaan omien tavoitteiden mukaisesti, haluaako kunnon hikijumpan vai rauhallisemman kehonhallintatunnin." 

Tunneille on helppo tulla, sillä kaikki on valmiiksi suunniteltua ja asiakas voi vain valita itselleen sillä hetkellä parhaimman tunnin tai vaikka rakentaa tuntikokonaisuuden valitsemalla useamman tunnin peräkkäin. Ryhmäliikunnalla on monia merkittäviä terveydellisiä hyötyjä (mm. kolesterolin hallinta, tules vaivojen ehkäisy ja hallinta sekä stressinhallinta). Hyvä ryhmähenki edesauttaa treenin tehokkuutta ja jaksamista. Tsemppaava ohjaaja auttaa tekemään liikkeet oikein sekä motivoi ja innostaa tulemaan myös uudelleen. Tämän kaiken lisäksi tunneilla voi tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja saada treenikaverin tai vaikka ystävän iäksi!

Jarmo 52v

"Ohjaaja kannustaa jaksamaan paremmin, kun itse luovuttaisin varmaan aiemmin. Ryhmässä liikkuminen motivoi jaksamaan." 

Silloin, kun sinä haluat

Virtuaalitunnit

Ohjattujen tuntien lisäksi voit jumpata myös virtuaalituntien tahtiin.

Virtuaalituntien avulla sinulla on mahdollisuus treenata juuri silloin, kun sinä haluat!

Koko ryhmäliikuntatila on käytössäsi oman varauksesi ajan.

Meiltä löydät monipuoliset ohjelmat, haluat sitten treenata lihaskuntoa, pyöräillä, tanssia tai huoltaa kehoasi. Valikoima koostuu mm. Les Mills -konseptin tunneista sekä suomenkielisistä tunneista. Kalenteristamme löytyy myös valmiiksi aikataulutettuja virtuaalitunteja. 

Joten valitse sinulle sopiva aikataulu varauskalenterista ja tee varaus. Paikan päällä laita lempiohjelmasi laitteelta päälle ja aloita jumppaaminen, se on niin helppoa!

 

Varaa ryhmistunnit kätevästi sovelluksen kautta!

OnTheMove -sovelluksen kautta varaat ja muokkaat helposti omia tuntivarauksia.

Sovellus on saatavilla Vireuksen jäsenille sekä Google Play-kaupasta että App Storesta.

Lue lisää sovelluksesta ja lataa se itsellesi alla olevasta linkistä.

 

Vireuksen mobiilisovellus