Vireuksessa kuntoilu on hauskaa.

Vireus kuntosali

Vireuksen kuntosali on suunniteltu tukemaan monipuolista harjoittelua. Olit sitten vasta-aloittelija tai kokenut treenaaja, meiltä löydät helppokäyttöiset modernit laitteet, vapaat painot, toiminnallisen puolen sekä välineet tehokkaaseen treenaamiseen. 

 

 

Liity jäseneksi

Timo 49v

”Vireuksen kuntosali on tosi monipuolinen ja laitevalikoimaa löytyy eri lihasryhmille. On myös kiva, kun ilmanvaihto pelaa treenatessa”

Monipuolinen laitevalikoima

Laadukkaat ja helppokäyttöiset kuntosalilaitteemme tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia treenata monipuolisesti ja tehokkaasti kohti sinun tavoitteitasi. 

Vapaiden painojen alue ja painonnostopuoli

Meiltä löytyy myös rautaa!

Kattavalta vapaiden painojen alueelta löydät mm. käsipainoja aina 60kg asti, joten puntit eivät lopu kesken! Säätöpenkit ja peilit helpottavat erilaisten liikkeiden toteuttamisessa. Voimannostoa varten salilta löytyy kaikki, mitä tarvitset treeniä varten.

Jussi 28v

”Salilta löytyy kaikki tarvittava laitteista vapaisiin painoihin, kyllä kelpaa treenata!”

Toiminnallinen alue

Saliltamme löydät myös toiminnallisen alueen, joista löydät kaiken tarvittavan tehokkaaseen toiminnalliseen harjoitteluun!

Pääset heiluttamaan kahvakuulaa, vetämään leukoja, soutamaan renkailla ja hyppimään boxeille. Tässä tilassa treenaat tehokkaasti ja toiminnallisesti välineiden kanssa tai kehonpainolla. Tila toimii erinomaisesti myös vaikkapa alkulämmittelyn tekemiseen. Toiminnallinen tila sijaitsee Fun Velmumestan puolella.

Järjestämme myös Functional –pienryhmävalmennustunteja Mikäli olet kiinnostunut tehokkaasta ja toiminnallisesta pienryhmävalmennuksesta, tule mukaan Functional-tiimiin! Lue lisää TÄÄLTÄ.

Satu 55v

"On mukava tulla treenaamaan, kun Vireuksen henkilökunta on aina iloisella tuulella” 

Varaa maksuton tutustumiskäynti soittamalla puh. 040 417 2117.

Kuvagalleria

Miksi kuntosali?

Kuntosalitreeni on kaikille tärkeää. Tyypillisiä kuntosaliharjoittelun hyötyjä ovat lihasten vahvistaminen ja kasvattaminen, niska- ja selkävaivojen vähentäminen, aineenvaihdunnan kasvattaminen ja muut terveyshyödyt, kuten diabeteksen suojaaminen ja sydän- ja verenkiertotoimintaa parantava vaikutus, kuten verenpaineen aleneminen. Kuntosaliharjoittelulla voit muokata kehoa, hidastaa ikääntymisen aiheuttamia muutoksia, parantaa fyysistä kuntoa ja elämänlaatua.

Lihasvoiman kasvu on nopeimmin kehittyvä fyysisen kunnon osa-alue. Voimatasot saattavat nousta jo muutamassa kuukaudessa jopa 30-50 prosenttia. Voimatasojen kasvun myötä huomaat, miten jaksamisesi työssä ja arjessa sujuu helpommin. Lihaskuntoharjoittelu auttaa myös muissa liikuntalajeissa, kuten mm. kestävyyslajeissa (jalkapallo, triathlon ja jääkiekko). Jos samaa saliohjelmaa tekee liian kauan, kehitys loppuu. Harjoittelun säännöllisyys, nousujohteisuus sekä kuormituksen kasvu takaavat jatkuvan kehityksen. Lihas kehittyy levossa, joten riittävä palautuminen on tärkeää.

Kuntosaliharjoittelu, erityisesti voimaharjoittelu on tehokkain tapa muokata kehoa. Kuntosalitreenin kiinteyttävät vaikutukset näkyvät kohtuullisen nopeasti. Lihaskudos kehittyy, rasva palaa ja keho tiivistyy. Salitreenin jälkeen lihakset kuluttavat energiaa pitkään, joka vauhdittaa aineenvaihduntaa ja sitä kautta auttaa painonhallinnassa.

Kuinka usein harjoittelen ja miten pääsen alkuun?

Kuntosaliharjoittelu kaksi kertaa viikossa riittää terveyskunnon ylläpitämiseksi ja aloittavilla henkilöillä kehittäväksi. Kolme treenikertaa viikossa kehittää jo merkittävästi voimatasoja. Riippuen omista tavoitteistasi, harjoittelumäärät ja tavat muokkautuvat sen mukaisesti. Kuntosalilaitteet ovat turvallinen tapa aloittaa harjoittelu. Vaikka salilaitteet saattavat näyttää hieman omituisilta, ne ovat silti aloittelijaystävällisiä. Laitteissa loukkaantumisriski on minimaalinen, koska liikeradat ovat turvallisia. Vapailla painoilla tehtävä harjoittelu on erittäin tehokasta, mutta tekniikat on hyvä olla hallinnassa. Jos sinua askarruttaa edes hieman, miten laitteet toimivat ja mitä kannattaa tehdä, kysy rohkeasti apua henkilökunnaltamme. Kuntosaliltamme löydät Personal Trainerit, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. Aloittelijalle suosittelemme konsultaation varaamista.

Tule rohkeasti kokeilemaan saliharjoittelua meille, saatat huomata positiivisen muutoksen!

Varaa maksuton tutustumiskäynti soittamalla puh. 040 417 2117.

Katso jäsenyysvaihtoehdot