Harmonian Black Week on täällä!

Nyt kaikki Harmonian sarjakortit huippuedullisesti -25% alennuksella!

 

Katso korttivaihtoehdot TÄSTÄ

00

Päivää

00

Tuntia

00

Min

00

Sek

Tule mukaan joogaamaan Harmonian lempeille tunneille!

 

Joogastudio Harmonia on syntynyt ajatuksesta säilyttää yhteytemme itseemme, luontoon ja ympäröivään heimoomme. Halumme on antaa luovuudelle ja tunteille tilaa, kehotuntemuksen vahvistua ja herkkyyden sekä itsetunnon syventyä. Harmonia on sinussa. Harmonia on luonnossa. Harmonia on meissä.

 

Harmonian joogatunnit pohjautuvat hathajoogaan ja tärkeimpinä ajatuksina opetuksessa on, että jooga on kokonaisvaltainen harjoitus ja jooga on kaikille. Keho, mieli ja tunteet rakentavat meistä kokonaisuuden ja niin harjoituskin rakentuu erilaisista elementeistä; liikkeistä, pysähtymisestä, hengityksestä, ajatuksista ja itsensä tunnistamisesta, heittäytymisestä, mutta niin että jokainen voi löytää oman tapansa toteuttaa harjoitusta.

Black Week -tarjoukset

5x sarjakortti - 25%

 95€

71,25€

Oikeuttaa 5 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 3 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

 

Osta tästä

10x sarjakortti -25%

170€

127,50€

Oikeuttaa 10 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 4 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

 

Osta tästä

15x sarjakortti -25%

210€

157,50€

Oikeuttaa 15 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 5 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

 

Ostä tästä

HUOM! Mikäli olet Vireuksen aktiivinen kuukausijäsen, saat Black Weekin kunniaksi -40% alennuksen Harmonian sarjakorteista.

 

1 tarjous/asiakas. Voit lunastaa tarjouksen myös Vireuksen vastaanotosta. Mikäli sinulla ei ole Vireuksen avainkorttia, on se hankittava erikseen. Avainkortin hinta on 25€. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.


Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin, ePassin, Eazybreakin ja Edenredin liikuntaedut. 

00

Päivää

00

Tuntia

00

Min

00

Sek

Tuntivalikoima

Hatha-tunnit

Yin Jooga & Meditaatio

Ilmajooga

Kundaliinijooga

Harmonian joogaopettaja Kaisu

Olen Kaisu, pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2009 ja jooga on ollut mukanani vuosia, ensin hyvin fyysisenä ja vahvana kehollisena harjoituksena mutta ehkäpä kolmen lapsen äitinä, huomasin vähitellen kaipaavani enemmän pysähtymistä ja rauhoittumista omaan arkeeni.


Jooga on luonut itselleni polkua, jossa olen voinut pohtia kuka minä olen. Oma oppipolkuni Shantin joogaopettajakoulutuksessa avasi viimeistään silmäni sekä mieleni sille, että joogasta löytyy luovuutta ja vapautta sekä ehtymätön mahdollisuus toteuttaa itseään. Opettajani Kylli Kukk ja Meri Mort ovat herätelleet itsestäni vahvuutta ja luottamusta, mutta myös äärimmäistä antautumista ja irtipäästämistä.


Jooga on minulle harjoitus, jossa yhdistyy itsetuntemus, kehon ja mielen tasapaino, hengitys, hyväksyminen ja läsnäolo. Minua kiehtoo liikkeen luovuus ja vapaus, ei niinkään asanoiden haasteellisuus tai näyttävyys. Itselleni tärkeä yhteys on myös luontoon ja ympäristömme vaikutus ja energia ovat läsnä ohjauksessani.


Haluan opetuksessani luoda sallivan ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea oman kehon kautta syntyvä liike, aistia ja kokeilla, oivaltaa ja ymmärtää