Ystävänpäivän sarjakorttiale 12.2.-18.2.

10x sarjakortti -20%

170€

136€

Oikeuttaa 10 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 4 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käyntikerta on tapahduttava 6 kuukauden sisällä.

 

Osta tästä

15x sarjakortti -20%

210€

168€

Oikeuttaa 15 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 5 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käyntikerta on tapahduttava 6 kuukauden sisällä.

 

Ostä tästä

Sarjakorttilaisen Bonus-etu!

Mikäli sinulla on jo sarjakortti Harmoniaan ja tuot ystäväsi uudeksi sarjakorttilaiseksi, saat 3 extrakäyntiä omaan sarjakorttiin!

 

1 tarjous/asiakas. Tarjous päättyy 18.2. klo 23.59.

Voit lunastaa tarjouksen myös OnTheMove -sovelluksen kautta tai Vireuksen vastaanotosta

ma ja ti klo 14-18

to klo 11-18

 

Sisäänpääsyyn ja tunnin leimaamiseen voit käyttää OnTheMove -sovellusta tai hankkia avainkortin, jonka hinta on 25€. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.


Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin, ePassin ja Edenredin liikuntaedut. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

HUOM! Mikäli olet Vireuksen aktiivinen kuukausijäsen, saat -35% alennuksen Harmonian sarjakorteista! 

 

Yhteystiedot:

[email protected] 

050 538 8805 (Harmonia)

040 417 2117 (Vireus)

00

Päivää

00

Tuntia

00

Min

00

Sek

Tuntivalikoima

Lempeä Hatha

Lempeä hathajooga on rauhallisesti ja pehmeästi etenevä tunti, jossa liikkeet herättelevät kehon eri liikeratoja, voit kokea hengityksen itsessäsi ja sinulla on aikaa löytää sisäinen harmonia. Isompi osa tunnista tapahtuu lähellä lattianpintaa ja tunnin alku ja loppu antavat tilaa hengähtää ja rauhoittua. Tunti sopii kaikille, tähän harjoitukseen on helppo osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta

Yin Jooga 

Yin jooga toimii arjen vastapainona. Pysähtymisen, tyyneyden ja levon mahdollisuus antavat tilaa keholle ja mielelle, voit kohdata itsesi kiireettä. Yinjoogan rauhoittavat asennot antavat luvan hellittää, apuvälineiden avulla voit laskea kehosi kannateltavaksi ja pehmeällä tavalla voit löytää kehoosi lisää joustavuutta ja rentoutta. Myös kuunnellen itseäsi, hengittäen lempeyttä, hyväksyen tämän hetken, harjoitus voi antaa ihanan meditatiivisen kokemuksen.

Lempeä ilmajooga

Harmonian ilmajooga tunti on hyvänolon ja hyvän mielen tunti. Kyseessä rento joogaharjoitus jossa apuna käytetään katosta riippuvaa silkkiliinaa. Silkki tukee lempeästi kehoa ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden teossa. Perusajatuksena on rentouttaa ja avata kehoa lempeästi. Ilmajoogassa tehdyt liikkeet herättelevät lisäksi keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantavat venyvyyttä. Tunnilla yhdistellään liikkeitä matolla, kankaan sisässä ja ilmassa Tunnille voi tulla vaikkei ilmajoogasta olisi kokemusta.

Lempeä Flow Jooga

Lempeällä Flow-jooga tunnilla tehdään asanoita virtaavasti hengityksen tahtiin, kuitenkin rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Aurinkotervehdykset lämmittävät ja vahvistavat kehoa ja valmistavat kohti dynaamisempaa osiota. Tunti kehittä kehon ja mielen hallintaa sekä tasapainottaa olotilaamme kokonaisvaltaisesti.

Pilates

Harmonian pilatestunti on kokonaisvaltainen kehonhallintaa kehittävä harjoitus, jossa keskitymme etenkin keskivartalon voimaan, tukilihaksiston vahvistamiseen sekä tasapainon ylläpitämiseen. Pilateksessa keskitymme selvemmin linjaukseen ja tarkkuuteen, mutta annamme silti liikkeelle miellyttävän virtauksen ja yhdistämme hengityksen liikkeeseen, jolloin myös mieli asettuu harjoitukseen keskittyneemmin. Syvien lihasten harjoittaminen vaikuttaa asennon parantumiseen ja voi edesauttaa voiman ja liikkuvuuden kehittymisessä, kun saat hallintaa lihaksistoosi ja kehotietoisuutesi syvenee.

Voimajooga

Voimajoogassa on vaikutteita astangajoogasta sekä hathajoogan dynaamisesta puolesta. Tunti koostuu lämmittävistä liikkeistä sekä seisoma-asennoista, jotka vahvistavat niin kehon tasapainoa, keskittävät huomion asennon kannatteluun, mutta lisäävät myös liikkuvuutta. Harjoitus päättyy kuitenkin aina lattian tasoon ja annamme kehon ja mielen rauhoittua ja löytää tasapainoisen yhteyden. Tunti ei sisällä vaikeita liikesarjoja ja jokainen voi soveltaa asennot itselleen sopiviksi, joten voit tulla tunnille mukaan myös ilman aiempaa joogakokemusta.

Meditatiivinen Yin jooga

Meditatiivinen yinjooga on kestoltaan 90min, joten keholla ja mielellä on aikaa rauhoittua ja asettua harjoituksen lempeään syleilyyn. Yinjooga-asennoissa saat tukeutua ja nojautua niin kehoosi kuin joogan apuvälineisiin, antaen levollisen tilan saapua itseesi. Tällä tunnilla voimme tehdä myös erilaisia keskittymis- ja hengitysharjoituksia, jotka vahvistavat kehon ja mielen yhteyttä sekä saattelevat sinua yhä rentoutuneempaan olotilaan. Harjoitus päättyy aina pidempään loppurentoutukseen, joka voi sisältää hiljaisuutta, sanallista ohjeistusta tai äänimaljojen tai rummun sointia.

Hanki tästä kertalippu hintaan 10€ (norm. 20€)

Haluatko helpotusta jatkuvaan stressiin?

Tuntuuko lihakset kireiltä ja keho jäykältä?

Onko arki kiireistä ja hektistä?

Tuntuuko, että keho ei palaudu työn ja arjen kuormitukselta?

Kaipaatko läsnäolon kokemusta?

Haluatko syventää itsetuntemustasi?


Mikäli vastasit kyllä, Harmonian lempeät joogatunnit ovat sinua varten.

 

Joogastudio Harmonia on syntynyt ajatuksesta säilyttää yhteytemme itseemme, luontoon ja ympäröivään heimoomme. Halumme on antaa luovuudelle ja tunteille tilaa, kehotuntemuksen vahvistua ja herkkyyden sekä itsetunnon syventyä. Harmonia on sinussa. Harmonia on luonnossa. Harmonia on meissä.

 

Harmonian joogatunnit pohjautuvat hathajoogaan ja tärkeimpinä ajatuksina opetuksessa on, että jooga on kokonaisvaltainen harjoitus ja jooga on kaikille. Keho, mieli ja tunteet rakentavat meistä kokonaisuuden ja niin harjoituskin rakentuu erilaisista elementeistä; liikkeistä, pysähtymisestä, hengityksestä, ajatuksista ja itsensä tunnistamisesta, heittäytymisestä, mutta niin että jokainen voi löytää oman tapansa toteuttaa harjoitusta.

 

Tunneiltamme saat:

Rauhoittumista ja pysähtymistä hetkeen
Helpotusta stressiin
Lisää liikkuvuutta kehoon
Parannusta kehon hallintaan

 

Tule mukaan joogaamaan Harmonian lempeille tunneille!

Harmonian joogaopettaja Kaisu

Olen Kaisu, pohjakoulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Olen työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2009 ja jooga on ollut mukanani vuosia, ensin hyvin fyysisenä ja vahvana kehollisena harjoituksena mutta ehkäpä kolmen lapsen äitinä, huomasin vähitellen kaipaavani enemmän pysähtymistä ja rauhoittumista omaan arkeeni.


Jooga on luonut itselleni polkua, jossa olen voinut pohtia kuka minä olen. Oma oppipolkuni Shantin joogaopettajakoulutuksessa avasi viimeistään silmäni sekä mieleni sille, että joogasta löytyy luovuutta ja vapautta sekä ehtymätön mahdollisuus toteuttaa itseään. Opettajani Kylli Kukk ja Meri Mort ovat herätelleet itsestäni vahvuutta ja luottamusta, mutta myös äärimmäistä antautumista ja irtipäästämistä.


Jooga on minulle harjoitus, jossa yhdistyy itsetuntemus, kehon ja mielen tasapaino, hengitys, hyväksyminen ja läsnäolo. Minua kiehtoo liikkeen luovuus ja vapaus, ei niinkään asanoiden haasteellisuus tai näyttävyys. Itselleni tärkeä yhteys on myös luontoon ja ympäristömme vaikutus ja energia ovat läsnä ohjauksessani.


Haluan opetuksessani luoda sallivan ilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea oman kehon kautta syntyvä liike, aistia ja kokeilla, oivaltaa ja ymmärtää

Tässä muutamia palautteita asiakkailtamme

"Meditatiiviset Yin-joogatunnit ovat kokonaisvaltaisesti hyvinvointia lisääviä. Useasti olen lähtenyt sieltä niin, että en tunne stressiä ja olen energisoitunut. Jatkakaa samaan malliin hyvää työtä, paras joogastudio missä olen koskaan käynyt!

- Tanja

"Turvallinen tila. Harmoniaan saa tulla omana itsenään. Siellä saa olla just sellainen kuin on. Ohjaajat tekevät ilmapiiristä hyväksyvän, rentouttavan ja lempeän."

- Laura

"Harmonian joogatunnit ovat antaneet lisää liikkuvuutta, henkisesti on tasapainoisempi ja rauhoittuneempi olo (ärtymys ja tiuskiminen vähentynyt). Flow tunti ehdoton suosikki, sopivasti vastusta ja ihanan vetreä olo tunnin jälkeen."

- Niina

 

"Tunneilla keskittyminen ja rauhoittuminen omaan tekemiseen luo rennon ja levänneen olon."

- Riitta

 

"Joskus on haastavassa elämäntilanteessa tullut tunnilla kyyneleet silmiin, kun on saanut mahdollisuuden hetkeksi keskittyä vain itseensä ja saanut luvan päästää irti.

- Katri

 

"Hämmentävää miten paljon uusia positiivisia asioita Harmonian ja ennen kaikkea Kaisun (viisas nainen) opetustavan ja kuljetuksen mukana on löytynyt omasta itsestä, jäykän kropan lisäksi. Toki ketään tai mitään muita Harmoniassa väheksymättä. Kiva fiilis kun astuu ovesta sisään ja tietää että voi turvallisin mielin antautua harjoitukseen mukaan."

- Petri

 

"Olen saanut olla oma itseni juuri sellaisena kuin olen, ei tarvitse esittää mitään. Jo pelkästään tilan ajatteleminen saa mielen rauhoittumaan.

- Anne

 

"Kaisu on paras! Tunnit ovat mielekkäitä, tarpeeksi toistoa, mutta myös vaihtelevuutta hyvin. Aloitin pilateksen syksyllä ja syksyn aikana paino on tippunut 5kg!! Näin ei koskaan käynyt esim. salitreenissä, vaikka kävin usean kerran viikossa. Myös kropassa tuntuu heti tosi hyvältä ja terveeltä. Yleisfiilis on loistava! Harmonia on parasta, mitä Mäntsälässä on tarjolla."

- Hanna

 

Hyvä tietää - Usein kysytyt kysymykset

Ystävänpäivän sarjakorttiale 12.2.-18.2.

10x sarjakortti -20%

170€

136€

Oikeuttaa 10 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 4 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käyntikerta on tapahduttava 6 kuukauden sisällä.

 

Osta tästä

15x sarjakortti -20%

210€

168€

Oikeuttaa 15 tuntikäyntiin Harmoniassa. Kortti on voimassa 5 kuukautta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ensimmäinen käyntikerta on tapahduttava 6 kuukauden sisällä.

 

Ostä tästä

Sarjakorttilaisen Bonus-etu!

Mikäli sinulla on jo sarjakortti Harmoniaan ja tuot ystäväsi uudeksi sarjakorttilaiseksi, saat 3 extrakäyntiä omaan sarjakorttiin!

 

1 tarjous/asiakas. Tarjous päättyy 18.2. klo 23.59.

Voit lunastaa tarjouksen myös OnTheMove -sovelluksen kautta tai Vireuksen vastaanotosta

ma ja ti klo 14-18

to klo 11-18

 

Sisäänpääsyyn ja tunnin leimaamiseen voit käyttää OnTheMove -sovellusta tai hankkia avainkortin, jonka hinta on 25€. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.


Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin, ePassin ja Edenredin liikuntaedut. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

HUOM! Mikäli olet Vireuksen aktiivinen kuukausijäsen, saat -35% alennuksen Harmonian sarjakorteista! 

 

Yhteystiedot:

[email protected] 

050 538 8805 (Harmonia)

040 417 2117 (Vireus)

00

Päivää

00

Tuntia

00

Min

00

Sek