Kiinteydy ja polta rasvaa tehokkaasti

Tehokiinteytys -pienryhmä

 

10 viikon kurssi, 11.1.2024 alkaen.

 

 

Varaa paikka pienryhmään tästä

Oletko harrastanut kuntosaliharjoittelua jo pidemmän aikaa ilman merkittäviä tuloksia? Oletko kenties treenannut samaa ohjelmaa samoilla painolla?

 

Haluatko:

  • kiinteyttää kehoasi tiiviimmäksi?
  • saada muotoja kehoosi?
  • polttaa rasvaa maksimoimalla lihasmassan säilyttäminen?
  • saada parempia tuloksia kuntosaliharjoittelusta?

Mikäli vastasit kyllä, Vireuksen tehokiinteytys -pienryhmä on juuri sinua varten!

Tehokiinteytys-valmennuksen tavoitteena on kiinteyttää kehoa polttaen ylimääräistä rasvaa pois ylläpitämällä ja jopa kasvattamalla lihasmassaa samanaikaisesti. Harjoittelu on optimoitu niin, että kaikki järkevän ja tavoitteellisen harjoittelun elementit ovat napakassa paketissa kohti kiinteää kehoa. Ruokavaliolla on merkittävä osa tavoitteellista kiinteää kehoa.    

Tuloksien aikaansaamiseksi sinulla täytyy olla muutoshalukkuutta ja aikaa sitoutua treenaamaan 3-4x/vko kuntosalilla sekä lisäksi aerobista treeniä yksilöllisen suunnitelman mukaan. Ryhmä sisältää kuntosaliharjoitteluun ohjelman sekä ruokavalion, jota seurataan ja muutetaan yksilöllisesti jokaisen omaa tavoitetta kohden.  Omat tavoitteet määritellään henkilökohtaisella tapaamisella. Yhteiset treenit ovat viikoittain. Ne voivat sisältää kuntosaliharjoittelua tai muuta harjoittelua tukevaa liikuntaa. Koska tuloksia ei saavuteta sormia napsauttamalla, valmennuksen kesto on reilu 2 kuukautta.  

Tehokiinteytys -pienryhmä sisältää: 

  • yksilöllisen tapaamisen: tavoitteiden asettamisen sekä alkumittaukset

  • kuntosaliohjelman

  • ruokavalion

  • valmentajan seurannan ja muutokset kohti henkilökohtaista tavoitetta

  • ryhmätapaamiset

 

Uusi Tehokiinteytys-kurssi starttaa torstaina 11.1.2024.

Kurssin kesto yhteensä 10 viikkoa, tapaamiskerrat torstaisin klo 19.15-20.15.

Kurssin hinta 390€.

Saat lisäksi kuntosali- ja ryhmäliikuntajäsenyyden kaupan päälle valmennuksen ajaksi! (arvo 157€)

Ilmoittaudu mukaan tästä

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan voi perua maksuttomasti viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeisistä peruutuksista perimme 50% kurssimaksusta. Peruutuksen voi tehdä määräajan jälkeen lääkärintodistuksella, josta ilmenee liikuntakielto koko kurssin ajalle.

Tehokiinteytysryhmän valmentaja Heli Kallio

Helillä on noin 30v. työkokemus ihmisten kanssa työskentelystä fysioterapeuttina, personal trainerina, mentaalivalmentajana ja liikunnan ohjaajana. Helin monipuolinen osaaminen ja hänen laaja kokemus auttavat sinua matkalla lempeästi ja samalla jämäkästi. Avoin ja rohkea kommunikaatio asiasta, kun asiasta vahvistavat luottamusta ja turvallisuutta sekä vievät eteenpäin kohti toivomaasi muutosta.