Valitse kokonaisvaltainen elämäntapamuutos 

Vireuksen Painonhallintaryhmä

Haluatko pudottaa painoasi pysyvästi? 

Haluatko voida paremmin ja saada lisää energiaa arkeen?

Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, tämä ryhmä on juuri sinua varten!

Ilmoittaudu mukaan

Painonhallintaryhmän pääajatus on muutoksessa, joka lähtee viemään omien arjen toiminta- ja ajatusmallien kautta sinua itseäsi uuteen suuntaan tai uudella tavalla tavoitteisiin.

Voi olla, että olet yrittänyt muutosta ja laihduttanutkin useampia kertoja, mutta muutokset eivät ole pysyneet. 

Tämän vuoksi ryhmässä käydään läpi henkisen valmennuksen osa-alueita, jotta opitaan esimerkiksi huomaamaan, milloin toimintamme ohjautuu tietyn tunteen seurauksena. Onko meillä tapana ajatella tietyissä tilanteissa kuten epäonnistumisen kohdalla aina saman kaavan mukaisesti? ("No taas meni pieleen, yritetään sitten ensi viikolla uudestaan kun tämä viikko jo epäonnistui") 

Pienryhmässä opetellaan siis olemaan tietoisia ajatuksistamme ja sitä kautta heräämään näkemään toimintamme mahdollisesti erilaisesta näkökulmasta. Erilaisten tehtävien ja keskustelujen kautta vahvistetaan luottamusta omaan itseemme ja kykyihimme ja jokainen saa rakentaa tavoitteidensa kautta oman näköistä matkaa. 

 

Eräs tärkeä seikka on ymmärtää, että ryhmän aikana herätellään muutos alulle, jonka loppua ei näy. Kun halutaan pysyvää muutosta, ei ole tarpeellista tehdä isoja tai radikaaleja ratkaisuja arkeensa vaan oppia etenemään askel kerrallaan. Monelle myös tämän salliminen voi olla tärkeä opeteltava taito, malttaa asettaa pieniä tavoitteita päivästä ja viikosta toiseen ja pitää niitä yllä. 

Ryhmässä käsitellään aiheina myös oleellisesti ravitsemusta ja liikuntaa, mutta näissäkin aihealueissa pyritään löytämään jokaiselle oman näköisiä tapoja muutokseen. Valmennuksessa ei käytetä mitään tiettyä ruoka- tai liikuntaohjelmaa vaan tarkoitus on opetella löytämään itsensä kautta motivaatiota, säännöllisyyttä ja tietoisuutta seurata ja toteuttaa näitä seikkoja arjessa. Yhdessä ryhmän kesken voidaan pohtia, mitkä on oleellisia asioita ottaa huomioon, mutta samalla voidaan oppia, että samaan tavoitteeseen on monenlaisia toteutustapoja.

Ryhmän ohjaajana toimii Personal Trainer Kaisu Igonen, joka on auttanut lukuisia ihmisiä painonpudotuksessa ja elämäntapamuutoksessa. Kaisulla on monipuolinen ja kokonaisvaltainen ote valmennuksessaan, jossa huomioidaan myös henkinen valmennus:

"Olen valmentajana viime vuosina keskittynyt myös paljon kuormituksen- ja stressihallintaan. Aina kun kyseessä on muutokset, on hyvä pysähtyä tarkastelemaan, minkälaiset resurssit ja voimavarat meillä on kokonaisuudessaan. On muistettava, että elämämme on kokonaisuus, jossa on hyvä huomioida kaikki osa-alueet ja löytää niiden välinen tasapaino. Vaikka puhumme painonhallinnasta, on taustalla kyse kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja arjen kaikista osa-alueista. Voi olla, että muutoksia tehdessä, on tarve myös ottaa huomioon omat työ- tai opiskelutavat, vapaa-ajan käyttö sekä palautuminen ja unenhallinta liikunnan ja ravitsemuksen ohella. Joskus voi jopa olla, että on enemmän kyse jostain muusta kuin konkreettisesti syömisestä ja liikkumisesta, jotta muutoksesta tulee pysyvä."

 

Näiden aihepiirien ympärille valmennuksen tapaamiset rakentuvat. Ryhmä itsessään ohjaa myös tapaamisten kulkua ja järjestystä, joten aihealueet ja etenemisjärjestys ei ole tässä kohtaa lukittu.

 

Jokaisella osallistujalla on myös mahdollisuus vaikuttaa sisältöön ja painotuksiin. Ryhmätapaamisissa annetaan tilaa keskustelulle ja pyritään luomaan aktiivinen ilmapiiri, jotta saadaan viriteltyä ajatukset mahdollisesti uusillekin taajuuksille.

Kommentteja painonhallintaryhmään osallistuneilta:
 

"Olen oppinut pitämään säännöllisestä ja sopivasta ruokarytmistä kiinni!"

"Oli mahtavaa kuulla, kun muut jakoivat ajatuksiaan ja kokemuksiaan sekä sai vertaistukea muilta ryhmäläisiltä."

"Pidin siitä, kun valmennuksessa tutkailtiin myös omia tunteita ja ajatuksia toiminnan takana."

"Valmennus auttoi minua ymmärtämään, ettei tarvitse heti tavoitella kuuta taivaalta, vaan pienten muutosten tavoittelusta on hyvä aloittaa."

"Pienryhmässä syntyi hyvää keskustelua ja se on auttanut paljon omassa ajatustyössä ja tavoitteiden asettamisessa."

"Tässä ei ole luvassa pikaista painon pudostusta eikä suurinta pudottajaa, vaan pysyviä elämäntapamuutoksia sekä avaimet painonhallintaan. Suosittelen ryhmää ehdottomasti!"

Tule rohkeasti mukaan muutoksen matkalle!

 

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat:

 • Pudottaa painoa pysyvästi
 • Tehdä pysyviä muutoksia elintapoihin
 • Vertaistukea pienryhmästä
 • Voida paremmin 
 • Lisää energiaa arkeen
 • Kattavan, mutta edullisemman valmennuksen painonhallintaan

Valmennuksen sisältö:

 • yhteensä 12 viikon kurssi, aloitus torstaina 10.2.2022 klo 18.00 - 19.15. Viimeinen valmennuskerta 28.4.2022.
 • Tapaamiskerrat torstaisin klo 18.00-19.15
 • mahdollisuus varata yksilökäyntejä
 • 3 kuukauden kuntosali ja ryhmäliikuntajäsenyys kaupan päälle (arvo 177€!)
 • Kurssin minimi osallistujamäärä on 5 henkilöä.
 • Hinta 390€

Painonhallintaryhmän voi maksaa myös liikuntaeduilla! Meille käyvät Smartumin, ePassin, Eazybreakin sekä Edenredin liikuntaedut.

Ilmoittaudu tästä

 

Voit ilmoittautua mukaan myös laittamalla sähköpostia [email protected] tai soittamalla puh. 040 417 2117. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan peruuttamisessa on seitsemän päivän ennakkoilmoittautumisaika kurssin alkamispäivästä laskien. Sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50% kurssimaksusta.  Kysy myös yksilöllistä painonhallintavalmennusta!