Elämäsi uusi selkäranka

Spine Metodi -valmennus

Kivuista eroon, ryhti kuntoon ja voimaa lihaksiin!

Spine-metodi yhdistää uudella tavalla fysioterapian ja voimaharjoittelun ja virittää kehosi sekä mielesi iskuun.

Tuoreimpaan tieteelliseen tutkimustietoon perustuva valmennusmetodi ohjaa sinut läpi kolmen kuukauden yksilöllisen ohjelman, jonka tulokset näkyvät nopeasti ja kestävät jopa loppuelämän.

Varaa aika

Mitä Spine Metodi -valmennus tarkoittaa?

Suomessa on yli miljoona ihmistä, jotka kärsivät tälläkin hetkellä jonkinasteisesta tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Ihmiset osaavat hakeutua erilaisten kipujen kanssa esimerkiksi hierojan käsittelyyn, mutta manuaalinen terapia harvoin yksin ratkaisee ongelmaa – helpottaa kylläkin. Jotta sinulla on valmiudet päästä TULES-vaivoista eroon, tarvitset siihen oikeanlaisia harjoitteita. Spine Metodissa yhdistetään harjoitteita niin fysioterapian kuin myös voimaharjoittelun maailmasta, jolloin sinulle pystytään tarjoamaan paras mahdollinen apu ongelmien selättämiseen.

 

Selkä- tai niskakipuja?

Spine metodilla vältät leikkaushoidon harmit ja voit päästä asiantuntevassa ohjauksessa tapahtuvan harjoittelun avulla kivuistastasi jopa lopullisesti eroon.

Lantio tai jalat jumissa?

Rajoittuneet liikeradat voivat heikentää niin työkykyäsi kuin yleistä hyvinvointiasi. Spine-metodi palauttaa toimintakyvyn kehosi ongelmakohtiin, ja saat lisää iloa ja energiaa päiviisi.

Huono ryhti?

Spine-metodi auttaa kohentamaan kehosi asentoa jo parilla harjoituskerralla. Hyvä ryhti antaa sinulle sekä henkistä että fyysistä selkärankaa – näytät yksinkertaisesti paremmalta!

Lisää voimaa suoritukseen?

Kehon liikkuvuusrajoitteet vaikuttavat merkittävästi myös siihen, miten paljon saat lihaksistasi irti. Spine-metodin mukaisella harjoittelulla lisäät voimantuottoasi jopa 30 %! 

Spine Metodi -valmennuksen sisältö

1. ONGELMA ESIIN

 • Ensimmäisellä tapaamiskerralla sinulle tehdään henkilökohtainen kartoitus
  • Saat tietoa liikkumisen tai muun toimintakyvyn ongelmista tai rajoitteista
  • Kartoituksen pohjana on 12 tuoreimpaan tieteelliseen tutkimustietoon perustuvaa testiä, joissa testataan koko kehon osa-alueet
  • Kartoituksessa otetaan huomioon myös elämän muut osa-alueet
 • Saat Spine-valmentajan suunnitteleman henkilökohtaisen suosituksen jatkosta

 

2. AKTIVOIVA HARJOITTELU

 • Sinulle suunnitellaan yksilöllinen harjoitusohjelma
  • Tavoitteena parantaa ja kehittää suorituskykyäsi sekä päästä vaivoistasi eroon
  • Jo kahdella kerralla voit saavuttaa merkittäviä tuloksia
  • 10-20 kertaa yksilöllisiä harjoituskertoja mahdollistaa oikeanlaisen harjoittelun juuri sinulle
  • Spine-valmentaja seuraa harjoittelua ja muokkaa tarvittaessa harjoittelua yksilöllisten tarpeiden mukaan
 • Säännöllinen harjoittelu Spine-valmentajan kanssa mahdollistaa pitkäkestoiset tulokset

 

3. VOIMAHARJOITTELU

 • Voimaharjoittelu-osio otetaan käyttöön asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaan 
  • tavoitteena ongelmia aiheuttaneiden lihasten vahvistaminen, lihastasapainon optimoiminen ja suoritustekniikan hiominen
 • Mahdollisuus saada jopa 30% lisää voimantuottoon!
 • Koko Spine Metodi -valmennuksen kesto minimissään kolme kuukautta
   

Spine Metodin valmennusta toteutetaan yksilö- tai pienryhmävalmennuksena. Yksilövalmennukseen voit varata maksuttoman 30min konsultaatioajan Spine-valmentajalle

Varaa maksuton konsultaatioaika


Spine Metodi -valmennusta myös liikuntaeduilla!

Voit hyödyntää  Smartumin, ePassin, Eazybreakin ja Edenredin liikuntaetuja myös Spine Metodi -valmennukseen.


Katso TÄSTÄ Spine Metodi -valmennuspakettien hinnat.

Vireuksen Spine-valmentajat

Spine-valmentaja Niko Mannila

Moi! Olen Niko Mannila ja olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2015 lähtien ja Personal Trainerina vuodesta 2016. Valmentajana autan sinua pääsemään tavoitteeseen sinulle sopivalla tavalla elämäntilanteesi huomioiden. Myös niihin tavoitteisiin, joita et ehkä ole uskaltanut ääneen sanoa. Ensin kartoitetaan ns. kehon ”heikot lenkit”, jonka jälkeen suunnitellaan harjoittelu yhdessä niin, että pääset vaivoista eroon.

Valmennukseni yksi kulmakivistä on voimaharjoittelu, jolla pystyn tarjoamaan sinulle hyvin toimivan ja terveen kehon. En tule päästämään sinua helpolla, sillä tulokset eivät tule ilmaiseksi. Kanssani tulet saamaan varmuuden siitä, että mitä, miksi ja miten tehdä. Olit sitten nuori urheilija, keski-ikäinen tai eläkeläinen, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva polku kohti paremmin toimivaa kehoa!

Varaa aika

Spine-valmentaja Nea Vallenius

Olen saanut nauttia ihmisten liikuttamisesta yli 15 vuotta. On ollut ilo olla mukana toteuttamassa ihmisten tavoitteita kohti parempaa huomista. Näiden vuosien aikana olen säännöllisesti käynyt niin fysioterapian kuin liikunta-alan koulutuksissa. Fysioterapian ja valmennustyön lisäksi toimin Spine Metodi -kouluttajana.

Haluan, että oivallat mistä vaivasi johtuvat ja miten niin voit vaikuttaa. Annan sinulle sellaisia työkaluja, joita voit kuljettaa mukanasi läpi elämän. Valmentajana olen kannustava, mutta tarvittaessa vaativa. Muutoksien aikaan saaminen vaatii myös sinulta sitoutumista ja pitkäjänteistä työtä. Panostaminen itseensä ja omaan hyvinvointiinsa on aina kannattava sijoitus. Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta.

Varaa aika

Spine-valmentaja Heli Kallio

Tuki- ja liikuntaelinten vaivat kuten niska, -selkä, lantio ja alaraajojen vaivat ovat yleisiä, joista kärsii yli miljoona suomalaista. Minulla on ollut ilo olla päävastuussa kehittämässä uusia ennaltaehkäiseviä ja käypähoitosuosituksiin perustuvia uusia menetelmiä, joiden myötä Spine Metodi on kehittynyt. Pitkä yli 25v. kokemus ja erilaiset koulutukset fysioterapian ja liikunnan alalla näkyvät osaamisena, mitä haluan Spine Metodi kouluttajana ja valmentajana antaa sinulle.

Haluan, että tulet tietoiseksi, mistä vaivasi johtuvat ja miten Spine Metodi valmennus vie sinua eteenpäin vaivojen vähentämiseksi. Valmentajana olen vaativa ja tarvittaessa pikkutarkka. Spine Metodi valmennus vaatii myös sinulta sitoutumista ja pitkäjänteistä työtä. Työ kannattaa. Terveys on jo arvo sinäänsä. Minä autan sinua saavuttamaan tuloksia vaivojen vähentämisessä, jota rahalla ei voi edes mitata.

Varaa aika

Spine Metodi -pienryhmävalmennus

Tule mukaan syksyn pienryhmävalmennukseen!

Vuoden huippujuttu on Spine Metodi -pienryhmävalmennus!

Spine-pienryhmään ovat kaikki tervetulleita. Ryhmän koko on pieni, maksimissaan 8 henkilöä, joten jokainen tulee kohdatuksi ja saa yksilöllistä ohjeistusta.

Tunneilla käydään läpi koko keho, sitä liikuttavat nivelet ja tukirankaa tukevat lihakset. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja ne tehdään rauhalliseen tahtiin, joten kysymyksille ja henkilökohtaiselle ohjaukselle on aikaa.

Tyypillinen Spine-pienryhmään osallistuja kärsii jostain tuki- ja liikuntaelinvaivasta, esimerkiksi alaselkä on jäykkä tai hartiat ovat jumissa. Vaivojen kanssa ei kannata jäädä yksin eikä odottelemaan niiden pahenemista.

Pienryhmässä saat edullisesti yksilöllistä valmennusta niska-hartiaseudun ja selän alueen vaivoihin sekä yhdessä liikkumisen iloa! 

Ilmoittaudu mukaan

Tässä kommentteja Spine Metodin pienryhmävalmennukseen osallistuneilta:

”Heti ekan kerran jälkeen selkä oli parempi ja pääsin pitkästä aikaa lenkille.”

”Niskani ei ole ollut kipeä ryhmän alkamisen jälkeen.”

"Kaikista tehdyistä liikkeistä on ollut hyötyä ja arjen normaaleja tehtäviä on saanut tehtyä helpommin."

"Ryhtini on parantunut eikä ole enää ollut selkäkipuja. Pystyin jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen kävelemään paremmin."

"Rento ilmapiiri ja sopivan pieni ryhmä. Yksilöllisyys on huomioitu ja rahoille on ollut vastinetta!"

"Hyvää kehontuntemusta tullut. Tilat viihtyisät  ja  ohjaaja on ollut asiantunteva sekä vuorovaikutus on ollut lempeää."

 

Seuraava Spine Metodi -pienryhmävalmennus alkaa

Syksyn 8.9 - 10.11.2021  pienryhmävalmennus keskiviikkoisin klo 19-20.

Pienryhmävalmennuksen hinta on 170€.

Voit ilmoittautua mukaan pienryhmään myös Vireuksen vastaanotossa (puh. 040 417 2117) tai sähköpostitse [email protected] Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan peruuttamisessa on seitsemän päivän ennakkoilmoittautumisaika kurssin alkamispäivästä laskien. Sen jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50% kurssimaksusta. 

Ilmoittaudu tästä

Pienryhmävalmennuksen ohjaaja Ida Räihä

Kuntoutusalan ammattilaisena tehtäväni on tukea ja ohjata sinua kuntoutumis-ja harjoittelupolullasi. Isoin tekijä yhdessä laadittuja tavoitteita kohtimennessä olet kuitenkin Sinä itse. Valmentajana olen kannustava jasopivassa määrin vaativa. Tavoitteenani on saada sinut haastamaan itseäsi jakokemaan onnistumisen tunteita, jotka motivoivat jatkamaan eteenpäin.

Spine Metodi -jatkoryhmä

Spine-jatkoryhmän tunneilla edetään aktivoivan harjoittelun kautta kohti lihasten vahvistamista ja nousujohteista voimaharjoittelua. Jatkoryhmä on suunnattu jo peruskurssin käynneille.

Spine-jatkoryhmä kokoontuu Vireuksen toiminnallisessa tilasssa sekä kuntosalilla.

Ryhmäkoko on pieni, joten yksilölliset tarpeet voidaan huomioida ja henkilökohtaiselle ohjaukselle jää aikaa.

 • Syksyn jatkoryhmä alkaa keskiviikkona 8.9. klo 18 ja päättyy 10.11. (yhteensä 10 kertaa)
 • Ryhmä kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 18-19
 • Jatkoryhmän hinta on 170€

Ryhmän vetäjänä toimii Spine Metodi -kouluttaja Heli Kallio. 

Tuki- ja liikuntaelinten vaivat kuten niska, -selkä, lantio ja alaraajojen vaivat ovat yleisiä, joista kärsii yli miljoona suomalaista. Minulla on ollut ilo olla päävastuussa kehittämässä uusia ennaltaehkäiseviä ja käypähoitosuosituksiin perustuvia uusia menetelmiä, joiden myötä Spine Metodi on kehittynyt. Pitkä yli 25v. kokemus ja erilaiset koulutukset fysioterapian ja liikunnan alalla näkyvät osaamisena, mitä haluan Spine Metodi kouluttajana ja valmentajana antaa sinulle. Haluan, että tulet tietoiseksi, mistä vaivasi johtuvat ja miten Spine Metodi valmennus vie sinua eteenpäin vaivojen vähentämiseksi. Valmentajana olen vaativa ja tarvittaessa pikkutarkka. Spine Metodi valmennus vaatii myös sinulta sitoutumista ja pitkäjänteistä työtä. Työ kannattaa. Terveys on jo arvo sinäänsä. Minä autan sinua saavuttamaan tuloksia vaivojen vähentämisessä, jota rahalla ei voi edes mitata.

Ilmoittaudu mukaan

Lue lisää Spine Metodista osoitteesta 

www.spinemetodi.fi