Liikuntapalvelut yrityksille


 

 

Yrityksen tärkein voimavara ovat työntekijät. Työntekijöiden jaksamiseen vaikuttavat isosti yhteenkuuluvuuden tunne ja yhteinen tekeminen. 

Ja yksi loistava keino lisätä yhteistä tekemistä ja samalla innostaa työntekijöitä liikkumaan on järjestää yhteinen liikuntahetki.

Liikunta tukee työkyvyn säilymistä ja vähentää sairaspoissaoloja. Liikunnalla on positivisia vaikutuksia ja se on tärkeä tekijä tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisyssä.

Mieliala kohenee, stressi vähenee, jaksaminen paranee ja on energisempi olo. 

 

Miltä kuulostaisi omalle työporukalle ryhmäliikuntatunti?

 

Vireus tarjoaa yrityksille yhteistä tekemistä liikunnan muodossa. Ryhmässä liikkuminen on hauska tapa yhteisöllisyyden edistämiseksi. 

Tarjoamme teille ryhmäliikuntapalveluita, joissa kaikki viihtyvät. Mahdollisuuksia löytyy rauhallisesta joogasta aina kunnon hikijumppaan.

Tunnin sisältö voidaan räätälöidä yrityksen tarpeen mukaan. Voit valita myös tunnin valmiista tuntivalikoimasta tai joogastudio Harmonian valikoimasta. 

Tunnit voidaan järjestää esimerkiksi viikoittain tai yksittäisenä osana työhyvinvointipäivää.

 

Suosittelemme teille seuraavia tunteja:

 

Sisäpyöräily 60min

  • tehokasta sis√§py√∂r√§ily√§ mukaansa tempaavan musiikin siivitt√§m√§n√§. Sis√§py√∂r√§ily on kest√§vyysharjoittelua parhaimmillaan, mik√§ vahvistaa ja kiinteytt√§√§ erityisesti pakaroita ja reisi√§. Loistava harjoitusmuoto niin miehille kuin naisillekin ja sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Peruskest√§vyysharjoitus tasaisella, kevyell√§ rasituksella. Sopii erityisen hyvin kiinteytykseen ja painonpudotukseen.

Core&Voima 60min

  • Core&Voima tunnilla yhdistet√§√§n erilaisia harjoituksia kokonaisuudeksi, jolla luomme voimakkaan kehon. Tunti haastaa keskivartaloa monipuolisilla liikkeill√§ ja tuo hallintaa koko keholle. Tunneilla k√§ytet√§√§n niin pienv√§lineit√§ kuin my√∂s kehonpainolla teht√§vi√§ harjoitteita.

Lempeän liikkeen taikaa 90min - Harmonia Joogastudio

  • lempe√§ hathajoogaharjoitus tarjoaa kehoa palauttavaa, virkist√§v√§√§ tai rauhoittavaa liikett√§, jossa liikumme l√§hell√§ lattian tasoa rauhalliseen tahtiin omaa kehoa kuunnellen. Harjoituksessa aistitaan liikkeen ja hengityksen virtausta kehossa sek√§ annetaan aikaa rentoutumiselle ja olemiselle.

Hiljainen hengähdyshetki 90min  - Harmonia Joogastudio

  • t√§m√§ harjoitus luo hetken, jossa aika ja tila saavat kadota. Etsiydymme asentoihin, joissa keho voidaan tukea erilaisin apuv√§linein mahdollisimman rentoon ja helppoon asentoon. Harjoitus pys√§hdytt√§√§ meid√§t erityisesti itsemme √§√§relle ja tarjoaa tauon sek√§ vastapainon monesti hektiselle arjelle. On vain t√§m√§ hetki ja lupa olla tekem√§tt√§ mit√§√§n.

Joogaa ilmassa 90min  - Harmonia Joogastudio

  • leijuen ja keinuen: kyseess√§ on rento ilmajoogaharjoitus, jossa k√§ytet√§√§n apuna katosta riippuvaa silkkiliinaa. Silkki tukee lempe√§sti kehoa ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden teossa. Harjoitus rentouttaa ja avaa kehoa lempe√§sti ja tunnilla yhdistell√§√§n liikkeit√§ matolla, kankaan sis√§ll√§ ja ilmassa. Liina voi tarjota n√§k√∂kulmia my√∂s yl√∂salaisin niin halutessaan.

 Skumppajooga 90min  - Harmonia Joogastudio

  • Skumppajooga on rentoa ja hauskaa asettumista kuplivan joogaharjoituksen pariin. Skumppajoogassa harjoituksessa kulkee mukana lasi kuohuvaa, joka antaa liikkeille oman kiintopisteen ja tuo mukanaan pirskahtelevan ilon sek√§ leikkimielisyyden. Harjoitus koostetaan ryhm√§n toiveidenkin mukaan, liikkeet ovat l√§ht√∂kohtaisesti helppoja ja sopivat kaikille, vaikka et olisi koskaan joogannut, mutta halutessa mukaan voidaan ottaa my√∂s tasapainoa haastavia liikkeit√§. Skumppajoogassa t√§rkeint√§ on nostaa malja yhteiselle hetkelle, nauttia hauskasta tekemisest√§ sek√§ ottaa my√∂s rennosti.
    Huom! Kuohuviini ei kuulu hintaan, asiakkaan on hankittava juomat erikseen.

 

60min ohjatun tunnin hinta on 150‚ā¨ (sis. alv 24%) Maksimi osallistujam√§√§r√§ 25 henkil√∂√§.

Harmonian 90min ohjattu yksityistunti, sisältää teetarjoilun:
1-10 osallistujaa 199‚ā¨ (sis. alv24%)
11-15 osallistujaa 249‚ā¨ (sis. alv 24%)

 

Lisäksi tarjoamme myös kuntosalipalveluita, joista voimme räätälöidä yrityksellenne sopivan paketin. 

 

Ota rohkeasti yhteytt√§ ‚Äď sovitaan teille sopivat palvelut!

 

Vireus Oy
puh. 040 417 2117
[email protected]¬†