Liikuntapalvelut yrityksille


 

 

Yrityksen tärkein voimavara ovat työntekijät. Työntekijöiden jaksamiseen vaikuttavat isosti yhteenkuuluvuuden tunne ja yhteinen tekeminen. 

Ja yksi loistava keino lisätä yhteistä tekemistä ja samalla innostaa työntekijöitä liikkumaan on järjestää yhteinen liikuntahetki.

Liikunta tukee työkyvyn säilymistä ja vähentää sairaspoissaoloja. Liikunnalla on positivisia vaikutuksia ja se on tärkeä tekijä tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisyssä.

Mieliala kohenee, stressi vähenee, jaksaminen paranee ja on energisempi olo. 

 

Miltä kuulostaisi omalle työporukalle ryhmäliikuntatunti?

 

Vireus tarjoaa yrityksille yhteistä tekemistä liikunnan muodossa. Ryhmässä liikkuminen on hauska tapa yhteisöllisyyden edistämiseksi. 

Tarjoamme teille ryhmäliikuntapalveluita, joissa kaikki viihtyvät. Mahdollisuuksia löytyy rauhallisesta joogasta aina kunnon hikijumppaan.

Tunnin sisältö voidaan räätälöidä yrityksen tarpeen mukaan. Voit valita myös tunnin valmiista tuntivalikoimasta tai joogastudio Harmonian valikoimasta. 

Tunnit voidaan järjestää esimerkiksi viikoittain tai yksittäisenä osana työhyvinvointipäivää.

 

Suosittelemme teille seuraavia tunteja:

 

Sisäpyöräily 60min

  • tehokasta sisäpyöräilyä mukaansa tempaavan musiikin siivittämänä. Sisäpyöräily on kestävyysharjoittelua parhaimmillaan, mikä vahvistaa ja kiinteyttää erityisesti pakaroita ja reisiä. Loistava harjoitusmuoto niin miehille kuin naisillekin ja sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Peruskestävyysharjoitus tasaisella, kevyellä rasituksella. Sopii erityisen hyvin kiinteytykseen ja painonpudotukseen.

Core&Voima 60min

  • Core&Voima tunnilla yhdistetään erilaisia harjoituksia kokonaisuudeksi, jolla luomme voimakkaan kehon. Tunti haastaa keskivartaloa monipuolisilla liikkeillä ja tuo hallintaa koko keholle. Tunneilla käytetään niin pienvälineitä kuin myös kehonpainolla tehtäviä harjoitteita.

Lempeän liikkeen taikaa 90min - Harmonia Joogastudio

  • lempeä hathajoogaharjoitus tarjoaa kehoa palauttavaa, virkistävää tai rauhoittavaa liikettä, jossa liikumme lähellä lattian tasoa rauhalliseen tahtiin omaa kehoa kuunnellen. Harjoituksessa aistitaan liikkeen ja hengityksen virtausta kehossa sekä annetaan aikaa rentoutumiselle ja olemiselle.

Hiljainen hengähdyshetki 90min  - Harmonia Joogastudio

  • tämä harjoitus luo hetken, jossa aika ja tila saavat kadota. Etsiydymme asentoihin, joissa keho voidaan tukea erilaisin apuvälinein mahdollisimman rentoon ja helppoon asentoon. Harjoitus pysähdyttää meidät erityisesti itsemme äärelle ja tarjoaa tauon sekä vastapainon monesti hektiselle arjelle. On vain tämä hetki ja lupa olla tekemättä mitään.

Joogaa ilmassa 90min  - Harmonia Joogastudio

  • leijuen ja keinuen: kyseessä on rento ilmajoogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta riippuvaa silkkiliinaa. Silkki tukee lempeästi kehoa ja avustaa perinteisten jooga-asanoiden teossa. Harjoitus rentouttaa ja avaa kehoa lempeästi ja tunnilla yhdistellään liikkeitä matolla, kankaan sisällä ja ilmassa. Liina voi tarjota näkökulmia myös ylösalaisin niin halutessaan.

 Skumppajooga 90min  - Harmonia Joogastudio

  • Skumppajooga on rentoa ja hauskaa asettumista kuplivan joogaharjoituksen pariin. Skumppajoogassa harjoituksessa kulkee mukana lasi kuohuvaa, joka antaa liikkeille oman kiintopisteen ja tuo mukanaan pirskahtelevan ilon sekä leikkimielisyyden. Harjoitus koostetaan ryhmän toiveidenkin mukaan, liikkeet ovat lähtökohtaisesti helppoja ja sopivat kaikille, vaikka et olisi koskaan joogannut, mutta halutessa mukaan voidaan ottaa myös tasapainoa haastavia liikkeitä. Skumppajoogassa tärkeintä on nostaa malja yhteiselle hetkelle, nauttia hauskasta tekemisestä sekä ottaa myös rennosti.
    Huom! Kuohuviini ei kuulu hintaan, asiakkaan on hankittava juomat erikseen.

 

60min ohjatun tunnin hinta on 150€ (sis. alv 24%) Maksimi osallistujamäärä 25 henkilöä.

Harmonian 90min ohjattu yksityistunti, sisältää teetarjoilun:
1-10 osallistujaa 199€ (sis. alv24%)
11-15 osallistujaa 249€ (sis. alv 24%)

 

Lisäksi tarjoamme myös kuntosalipalveluita, joista voimme räätälöidä yrityksellenne sopivan paketin. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä – sovitaan teille sopivat palvelut!

 

Vireus Oy
puh. 040 417 2117
[email protected]