Puistotunnit

 

Osta kertalippu tästä

Tulevana kesänä Harmonia tarjoaa ihanan lempeää joogaa ja pilatesta myös ulkotuntien muodossa, nauttien samalla ulkoilman lämmöstä ja raikkaudesta.

Puistojooga

Maanantaisin 29.5., 7.8. ja 21.8.

klo 17-18.

Tunnit pidetään joko Kirsikkapuistossa tai Anttilan liikuntapuistossa, tarkista paikka varauskalenterin tunnin otsikosta!

 

Harmonian puistojooga on lempeä ja aistiva harjoitus, jossa nautimme luonnon äärellä olemisesta. Hyödynnämme luonnon ääniä ja tuntumaa, maan kosketusta, tuulen virtausta ja näkymiä ympärillämme. Harjoitus luo synkroniaa kehoomme ja tilaan kehon ympärillä, voit kokea sisäisen ja ulkoisen luontosi.

Osta kertalippu 10€ TÄSTÄ

Puistopilates

Maanantaisin 5.6., 14.8. ja 28.8.

klo 17-18.

Tunnit pidetään joko Kirsikkapuistossa tai Anttilan liikuntapuistossa, tarkista paikka varauskalenterin tunnin otsikosta!

 

Harmonian puistopilates on lempeä kehon liikkuvuutta sekä tasapainoa luova harjoitus. Nautimme luontoympäristöstä ja annamme ympäröivän energian tuoda hyvää oloa ja inspiraatiota keholle sekä mielelle harjoituksen ohessa.

Osta kertalippu 10€ TÄSTÄ

 

Harmonian puistotunnit sopivat kaikille, aiempaa kokemusta et tarvitse!


Ota mukaan vesipullo, säähän sopivat vaatteet ja halutessa oma matto (suurin osa harjoituksista seisten, mutta mikäli haluat lopussa rentoutua istuen tai maaten alustalla, voit käyttää mattoa).

Mikäli sää todella sateinen niin harjoitus peruuntuu, jolloin saat ilmoituksen viestillä.

 

Puistotunnin hinta on 10€ tai 1 leima Harmonian sarjakortilta. Voit tehdä maksun ennakkoon verkkokaupassa tai käteisellä tunnin alussa. Oston jälkeen pääset varaamaan tuntipaikan varauskalenterista.

Tuntien ohjaajana toimii Kaisu Igonen.

 
Huom! Mikäli maksat tunnin vasta paikan päällä, varaathan tuntipaikan soittamalla 040 417 2117 tai sähköpostitse [email protected]