Tapahtuma

kalenteri

 

 

Varaa paikka

Tulevat tapahtumat

Total Yin la 15.6. klo 10-13 ***

 

Tervetuloa kolmen tunnin lempe√§√§n yinjoogaharjoitukseen ‚Äď pys√§htym√§√§n, hengitt√§m√§√§n, palautumaan, nauttimaan ja rentoutumaan.¬†

 

Lue lisää

Kesäpäivänseisauksen seremonia ja lempeä jooga ke 19.6. klo 18-20 **

 

Harmonian Kesäpäivänseisauksen seremoniassa kokoonnumme yhdessä luonnon, tulen, auringon ja alkavan kesän äärelle. Teemme lempeitä keskittymisharjoituksia luonnossa sekä kokoonnumme lopuksi tulen äärelle pysähtymään rummun äänien saattelemana.

Lue lis√§√§ T√ĄST√Ą

Olemisen √Ą√§rell√§ - Liikett√§ & L√§sn√§oloa -retriitti 27.-30.6.2024.


Haluatko syvent√§√§ yhteytt√§ itseesi ja luontoon? Kaipaatko el√§m√§√§si hetken, jossa voit antautua ja heitt√§yty√§ hetkeen? Koetko, ettei sinulla ole aikaa pys√§hty√§ ja tehd√§ itsellesi mieleisi√§ asioita? Haluaisitko, ett√§ kes√§lomaasi kuuluisi vapautumista, lepoa ja omaa aikaa?T√§m√§ on hetki, jolloin voit syventy√§ omiin tuntemuksiin ja antaa oman voiman nousta esille. Annamme inspiraation humista ymp√§r√∂ivist√§ metsist√§, j√§rvien syvyyksist√§, auringonnousuista ja ‚Äďlaskuista. Halumme on antaa luovuudelle ja tunteille tilaa, kehotuntemuksen vahvistua ja herkkyyden sek√§ itsetunnon syventy√§.

Lue lis√§√§ T√ĄST√Ą

 

* yhden tähden tapahtumat ovat verrattavissa normaaleihin tuntikalenterimme tunteihin, veloitus sarjakortilta 1 leima tai kertakäynti maksu 20e

** kahden tähden tapahtumat ovat kestoltaan usein normaaleja viikkotunteja pidempiä, veloitus sarjakortilta 2 leimaa tai kertakäynti maksu 35e

*** kolmen tähden tapahtumat ovat myös pidempiä työpajoja/ vierailevien opettajien erilaisia teematapahtumia, veloitus sarjakortilta 3 leimaa tai kertakäynti maksu 55e

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Täytä alla olevat tiedot ja ilmoittaudu mukaan tapahtumiin. Mikäli omistat Harmonian sarjakortin, voit ilmoittautua tapahtumiin Harmonian varauskalenterista. Tapahtumailmoittautumiset on tehtävä viimeistään 24h ennen tapahtuman alkua. 

Tapahtumien/kurssien peruutukset viimeistään 3vrk ennen tapahtumaa, tämän jälkeen vain lääkärintodistuksella (paikan voi toki myydä tai luovuttaa toiselle). Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan alle 24h ennen alkamisajankohtaa, varmistathan viestillä tai soittamalla 050 538 8805, että tapahtumassa on tilaa.

Teematunnit

Torstain teematunneilla pääset sekä tutustumaan että syventymään Harmonian joogamaailmaan. 

Hengitä & Hiljenny

Hengitä & Hiljenny -harjoitus tuo meditatiivisen ja rauhoittavan olemisen kerran kuukaudessa Harmonian torstai-iltoihin. Tässä harjoituksessa saat asettua hengityksen äärelle, josta pysähdymme vielä meditatiiviseen keskittymisharjoitukseen. Lopussa annamme kehomme ja mielemme palautua ja laskeudumme levolliseen olemiseen rentoutuen. Mikäli haluat siis tulla yhteiseen hetkeen ja näin auttaa itseäsi löytämään keskittymisestä voimaa ja tasapainoa itsellesi (vaikka hiljentyminen ja pysähtyminen voi toisinaan tuntua myös todella haastavalta), tule kokemaan mitä löydät omasta sisimmästä kun antaudut sille. Voit osallistua harjoitukseen Harmonian sarjakortilla (1leima) tai kertamaksulla 20e.
Hengitä & Hiljenny -teematunti 18.1., 15.2., 14.3., 18.4. ja 23.5. klo 18.45-20.00.

Harmonian Heimopiiri

Harmonian Heimopiirissä kokoonnutaan yhteiseen piiriin, harmoniseen hetkeen. Piiri on kautta aikojen ollut väylä jakaa viisautta, ajatuksia ja kokemuksia. Tämä muinainen kokoontumisen muoto vahvistaa yhteisöllisyyttämme ja mahdollistaa turvallisen tilan pohdiskella elämän mysteereitä ja mahdollisuuksia. Piirin aihepiirit liittyvät joogaan, henkisyyteen sekä luontoyhteyteen ja sisältävät niin keskustelua, pohdiskelua kuin aiheeseen liittyviä harjoituksia.
Kevään 2024 Heimopiirit to 8.2. ja to 4.4. klo 18.45-20.00. Osallistua voit sarjakortilla (1 leima) tai kertamaksulla 20e.

TRE

TRE (Tension releasing exercises) on menetelm√§, jolla voimme itse oppia vapauttamaan kehoon kertynytt√§ j√§nnityst√§ sek√§ stressi√§. Olet ehk√§ n√§hnyt joskus kun el√§imet ravistelevat itse√§√§n, kun ovat uudessa paikassa tai on tapahtunut jotain odottamatonta. T√§m√§ on tapa purkaa kehon j√§nnitystilaa ja omassa kehossamme asuu sama viisaus, joka on ehk√§ vain j√§√§nyt unohduksiin. TRE koostuu valmistavista harjoituksista ja p√§√§osassa on kehon t√§rin√§ tai vapina, joka syntyy valmistelevien liikkeiden avulla. T√§rin√§ vapauttaa ja palauttaa keho-mielij√§rjestelm√§√§mme ja on luonnollinen, mutta tehokas tapa vaikuttaa omaan olotilaan. Hinta 20‚ā¨ tai 1 leima sarjakortilta.
TRE-teematunti 21.3., 25.4. ja 16.5. klo 18.45-19.45.

Chakrajooga

Kevätkauden aikana Harmoniassa liikutaan myös chakroja tasapainottaen ja niihin tutustuen. Kerran kuukaudessa sunnuntain teematunti sukeltaa seitsemän tunnetuimman energiakeskuksen ytimeen ja opimme, miten voimme vapauttaa energiaa ja elämänvoimaa virtaamaan vapaammin jokaisen chakran kautta. Harjoitukset sisältävät pienen alustuksen kyseisen kerran chakrasta/chakroista sekä erityisesti liikettä, asentoja ja meditaatioharjoituksia tälle alueelle. Tunnille voi osallistua kertamaksulla tai sarjakortilla (1leima).
Chakrajoogan aikataulu:
su 28.1. klo 17-18.30 juurichakra ja sakraalichakra
su 11.2. klo 17-18.30 solar plexus eli aurinkopunos-chakra
su 10.3. klo 17-18.30 sydän- ja kurkkuchakra
su 21.4. klo 17-18.30 kolmas silmä ja kruunuchakra
su 19.5. klo 17-18.30 koko kehoa tasapainottava chakrajooga sekä meditaatio
 
Ilmoittaudu mukaan teematunneille varauskalenterista. Ennen ilmoittautumista, hankithan kertalipun verkkokaupasta, jotta voit tehd√§ varauksen teematunnille. Mik√§li sinulla on kysytt√§v√§√§ ilmoittautumiseen liittyen tai haluat maksaa paikan p√§√§ll√§, olethan yhteydess√§ s√§hk√∂postitse [email protected]¬†