Tapahtuma

kalenteri

 

 

Varaa paikka

Tulevat tapahtumat

HealYin® la 13.4. klo 10-12.30

 

HealYin® on hoitava harjoitus, mikä yhdistää lempeään yin joogaan elämän energian virtausta parantavia elementtejä kuten qi gongia, EFT- naputtelua ja acupainantaa. Harjoitus päättyy loppurentoutukseen/meditaatioon, missä voi teemasta riippuen olla mukana esimerkiksi äänimaljoja, jooga nidraa tai reikihoitoa.

 

Lue lisää TÄSTÄ

Syvärentouttava sointumatka la 27.4. klo 10-11.30 **

 

Syvärentouttavalla sointumatkalla pääset vapauttamaan kehosi lempeän äänimaailman äärelle. Harjoitus sisältää lyhyen alustuksen ja asettumisen harjoitukseen, jonka jälkeen saat vain olla noin 45min soiton ajan.

 

Lue lisää TÄSTÄ

Olemisen äärellä - Hetki hiljentyen la 18.5. klo 9.30-13.00.

 

Olemisen äärellä - hetki hiljentyen on pidempi harjoitus, jossa keskitymme kuuntelemaan omaa tilaamme ja linjautumaan läsnäoloon itsessä. Annamme myös erilaisten hengitysharjoitusten herätellä kehoamme ja teemme mahdollisesti lyhyen osuuden harjoituksesta ulkona vahvistaen yhteyttä luonnolliseen tilaan ympärillämme ja kokien luonnon itsessämme.

Lue lisää TÄSTÄ

Total Yin la 15.6. klo 10-13 ***

 

Tervetuloa kolmen tunnin lempeään yinjoogaharjoitukseen – pysähtymään, hengittämään, palautumaan, nauttimaan ja rentoutumaan. 

 

Lue lisää

Kesäpäivänseisauksen seremonia ja lempeä jooga ke 19.6. klo 18-20 **

 

Harmonian Kesäpäivänseisauksen seremoniassa kokoonnumme yhdessä luonnon, tulen, auringon ja alkavan kesän äärelle. Teemme lempeitä keskittymisharjoituksia luonnossa sekä kokoonnumme lopuksi tulen äärelle pysähtymään rummun äänien saattelemana.

Lue lisää TÄSTÄ

 

* yhden tähden tapahtumat ovat verrattavissa normaaleihin tuntikalenterimme tunteihin, veloitus sarjakortilta 1 leima tai kertakäynti maksu 20e

** kahden tähden tapahtumat ovat kestoltaan usein normaaleja viikkotunteja pidempiä, veloitus sarjakortilta 2 leimaa tai kertakäynti maksu 35e

*** kolmen tähden tapahtumat ovat myös pidempiä työpajoja/ vierailevien opettajien erilaisia teematapahtumia, veloitus sarjakortilta 3 leimaa tai kertakäynti maksu 55e

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Täytä alla olevat tiedot ja ilmoittaudu mukaan tapahtumiin. Mikäli omistat Harmonian sarjakortin, voit ilmoittautua tapahtumiin Harmonian varauskalenterista. Tapahtumailmoittautumiset on tehtävä viimeistään 24h ennen tapahtuman alkua. 

Tapahtumien/kurssien peruutukset viimeistään 3vrk ennen tapahtumaa, tämän jälkeen vain lääkärintodistuksella (paikan voi toki myydä tai luovuttaa toiselle). Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan alle 24h ennen alkamisajankohtaa, varmistathan viestillä tai soittamalla 050 538 8805, että tapahtumassa on tilaa.

Teematunnit

Torstain teematunneilla pääset sekä tutustumaan että syventymään Harmonian joogamaailmaan. 

Hengitä & Hiljenny

Hengitä & Hiljenny -harjoitus tuo meditatiivisen ja rauhoittavan olemisen kerran kuukaudessa Harmonian torstai-iltoihin. Tässä harjoituksessa saat asettua hengityksen äärelle, josta pysähdymme vielä meditatiiviseen keskittymisharjoitukseen. Lopussa annamme kehomme ja mielemme palautua ja laskeudumme levolliseen olemiseen rentoutuen. Mikäli haluat siis tulla yhteiseen hetkeen ja näin auttaa itseäsi löytämään keskittymisestä voimaa ja tasapainoa itsellesi (vaikka hiljentyminen ja pysähtyminen voi toisinaan tuntua myös todella haastavalta), tule kokemaan mitä löydät omasta sisimmästä kun antaudut sille. Voit osallistua harjoitukseen Harmonian sarjakortilla (1leima) tai kertamaksulla 20e.
Hengitä & Hiljenny -teematunti 18.1., 15.2., 14.3., 18.4. ja 16.5. klo 18.45-20.00.

Harmonian Heimopiiri

Harmonian Heimopiirissä kokoonnutaan yhteiseen piiriin, harmoniseen hetkeen. Piiri on kautta aikojen ollut väylä jakaa viisautta, ajatuksia ja kokemuksia. Tämä muinainen kokoontumisen muoto vahvistaa yhteisöllisyyttämme ja mahdollistaa turvallisen tilan pohdiskella elämän mysteereitä ja mahdollisuuksia. Piirin aihepiirit liittyvät joogaan, henkisyyteen sekä luontoyhteyteen ja sisältävät niin keskustelua, pohdiskelua kuin aiheeseen liittyviä harjoituksia.
Kevään 2024 Heimopiirit to 8.2. ja to 4.4. klo 18.45-20.00. Osallistua voit sarjakortilla (1 leima) tai kertamaksulla 20e.

TRE

TRE (Tension releasing exercises) on menetelmä, jolla voimme itse oppia vapauttamaan kehoon kertynyttä jännitystä sekä stressiä. Olet ehkä nähnyt joskus kun eläimet ravistelevat itseään, kun ovat uudessa paikassa tai on tapahtunut jotain odottamatonta. Tämä on tapa purkaa kehon jännitystilaa ja omassa kehossamme asuu sama viisaus, joka on ehkä vain jäänyt unohduksiin. TRE koostuu valmistavista harjoituksista ja pääosassa on kehon tärinä tai vapina, joka syntyy valmistelevien liikkeiden avulla. Tärinä vapauttaa ja palauttaa keho-mielijärjestelmäämme ja on luonnollinen, mutta tehokas tapa vaikuttaa omaan olotilaan. Hinta 20€ tai 1 leima sarjakortilta.
TRE-teematunti 21.3., 25.4. ja 23.5. klo 18.45-19.45.

Chakrajooga

Kevätkauden aikana Harmoniassa liikutaan myös chakroja tasapainottaen ja niihin tutustuen. Kerran kuukaudessa sunnuntain teematunti sukeltaa seitsemän tunnetuimman energiakeskuksen ytimeen ja opimme, miten voimme vapauttaa energiaa ja elämänvoimaa virtaamaan vapaammin jokaisen chakran kautta. Harjoitukset sisältävät pienen alustuksen kyseisen kerran chakrasta/chakroista sekä erityisesti liikettä, asentoja ja meditaatioharjoituksia tälle alueelle. Tunnille voi osallistua kertamaksulla tai sarjakortilla (1leima).
Chakrajoogan aikataulu:
su 28.1. klo17-18.30 juurichakra ja sakraalichakra
su 11.2. klo17-18.30 solar plexus eli aurinkopunos-chakra
su 10.3. klo17-18.30 sydän- ja kurkkuchakra
su 21.4. klo17-18.30 kolmas silmä ja kruunuchakra
su 19.5. klo17-18.30 koko kehoa tasapainottava chakrajooga sekä meditaatio
 
Ilmoittaudu mukaan teematunneille varauskalenterista. Ennen ilmoittautumista, hankithan kertalipun verkkokaupasta, jotta voit tehdä varauksen teematunnille. Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen tai haluat maksaa paikan päällä, olethan yhteydessä sähköpostitse [email protected]