Tapahtuma

kalenteri

 

 

Varaa paikka

Tulevat tapahtumat

Voimauttavan kuvan tekeminen luonnonmateriaaleista su 20.8., su 1.10., su 22.10., la 4.11., su 26.11. **

 

Voimauttavan kuvan tekeminen on terapeuttista toimintaa, jonka tarkoituksena on lisätä osallistujan itsearvostusta, toivoa ja toimijuutta omassa elämässä.

Kuvat toteutetaan luonnonmateriaalia ja erilaisia väriaineita hyödyntäen, eikä mitään aiempaa kokemusta tarvita.

Lue lisää TÄSTÄ

Harmonian Heimopiiri 28.9., 26.10. ja 7.12.

 

Harmonian Heimopiiri kokoontuu kerran kuukaudessa yhteiseen piiriin. Piiri on kautta aikojen ollut väylä jakaa viisautta, ajatuksia ja kokemuksia. Tämä muinainen kokoontumisen muoto vahvistaa yhteisöllisyyttämme ja mahdollistaa turvallisen tilan pohdiskella elämän mysteereitä ja mahdollisuuksia. Piirin aihepiirit liittyvät joogaan, henkisyyteen sekä luontoyhteyteen ja sisältävät niin keskustelua, pohdiskelua kuin aiheeseen liittyviä harjoituksia.

Lue lisää TÄSTÄ

Syvärentouttava sointumatka la 18.11. ja 16.12. klo 10-11.30 **

 

Syvärentouttavalla sointumatkalla pääset vapauttamaan kehosi lempeän äänimaailman äärelle. Harjoitus sisältää lyhyen alustuksen ja asettumisen harjoitukseen, jonka jälkeen saat vain olla noin 45min soiton ajan.

 

Lue lisää TÄSTÄ

Lennokkaasti lentoon ja lempeästi leväten ilmajoogan teematunti to 14.12. klo 18.45-20.45 **

 

Lennokkaasti lentoon on ilmajoogatunti, jossa pääset kokeilemaan uusia liikkeitä ja useampia riipuntoja, jotka pysyvät lattian pinnasta irti.

Lue lisää TÄSTÄ

Talvipäivänseisauksen seremonia ja lempeä jooga to 21.12. klo 18.45-20.45 **

 

Talvipäivänseisaus on katseen kääntäminen kohti valoa, suuri valon paluu juhla joulun kynnyksellä. Tämä harjoitus tuo hetkeksi kiireettömyyden läsnä olevaksi ja juhlistamme valoa, iloa, kiitollisuutta ja toivoa. 

 

Lue lisää TÄSTÄ

 

* yhden tähden tapahtumat ovat verrattavissa normaaleihin tuntikalenterimme tunteihin, veloitus sarjakortilta 1 leima tai kertakäynti maksu 20e

** kahden tähden tapahtumat ovat kestoltaan usein normaaleja viikkotunteja pidempiä, veloitus sarjakortilta 2 leimaa tai kertakäynti maksu 35e

*** kolmen tähden tapahtumat ovat myös pidempiä työpajoja/ vierailevien opettajien erilaisia teematapahtumia, veloitus sarjakortilta 3 leimaa tai kertakäynti maksu 55e

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Täytä alla olevat tiedot ja ilmoittaudu mukaan tapahtumiin. Mikäli omistat Harmonian sarjakortin, voit ilmoittautua tapahtumiin Harmonian varauskalenterista. Tapahtumailmoittautumiset on tehtävä viimeistään 24h ennen tapahtuman alkua. 

Tapahtumien/kurssien peruutukset viimeistään 3vrk ennen tapahtumaa, tämän jälkeen vain lääkärintodistuksella (paikan voi toki myydä tai luovuttaa toiselle). Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan alle 24h ennen alkamisajankohtaa, varmistathan viestillä tai soittamalla 050 538 8805, että tapahtumassa on tilaa.