Hatha-tunnit

 

 

 

 

 

Katso kalenteri

LEMPEÄ HATHAJOOGA

Lempeä hathajooga on rauhallisesti ja pehmeästi etenevä tunti, jossa liikkeet herättelevät kehon eri liikeratoja, voit kokea hengityksen itsessäsi ja sinulla on aikaa löytää sisäinen harmonia. Isompi osa tunnista tapahtuu lähellä lattianpintaa ja tunnin alku ja loppu antavat tilaa hengähtää ja rauhoittua. Tunti sopii kaikille, tähän harjoitukseen on helppo osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta

 

Lempeä hathajoogatunti maanantaisin klo 18-19.15 ja keskiviikkoisin klo 18-19.15.

 

LUOVA HATHAJOOGA

Luova hathajooga herättelee kehon sisäistä viisautta ja kutsuu sinua liikkeeseen. Tunnilla liikutaan lempeästi eri elementtien ympärillä ja annetaan tilaa myös omalle luovuudelle. Tunnin ohjaaja kannattelee harjoitusta, mutta antaa myös mahdollisuuden jokaisen omanlaiselle harjoitukselle. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta tai luovasta liikkeestä, riittää kun uskallat antautua itsellesi ja päästät irti odotuksista sekä annat hetken viedä.

 

Luovaa Hathajoogaa ei ole toistaiseksi kalenterissa.

 

DYNAAMINEN HATHAJOOGA

Dynaamisella hathajoogatunnilla liikkeet etenevät virtaavaan tahtiin ja myös tunnista isompi osa tehdään seisten. Meistä jokaisessa löytyy maskuliinista ja feminiinistä energiaa sukupuolesta riippumatta ja näiden tasapaino tekee meistä vahvan niin kehon kuin mielen kautta. Tämä tunti vahvistaa kehon ja mielen tasapainoa ja tarjoaa myös mahdollisuuden haastaa itseäsi. Tunnin liikkeet ja asennot ovat kuitenkin yksinkertaisia ja tunti sopii myös, vaikka sinulla ei olisi kokemusta joogasta.

 

Dynaamista Hathajoogaa ei ole toistaiseksi kalenterissa.

Varaa paikka tunnille