Yin

Jooga & Meditaatio

 

 

 

Katso kalenteri

Yin Jooga

Yin Jooga toimii arjen vastapainona. Pysähtymisen, tyyneyden ja levon mahdollisuus antavat tilaa keholle ja mielelle, voit kohdata itsesi kiireettä. Yin Joogan rauhoittavat asennot antavat luvan hellittää, apuvälineiden avulla voit laskea kehosi kannateltavaksi ja pehmeällä tavalla voit löytää kehoosi lisää joustavuutta ja rentoutta. Myös kuunnellen itseäsi, hengittäen lempeyttä, hyväksyen tämän hetken, harjoitus voi antaa ihanan meditatiivisen kokemuksen.

 

Meditatiivinen Yin Jooga

Meditatiivinen yinjooga on kestoltaan 90min, joten keholla ja mielellä on aikaa rauhoittua ja asettua harjoituksen lempeään syleilyyn. Yinjooga-asennoissa saat tukeutua ja nojautua niin kehoosi kuin joogan apuvälineisiin, antaen levollisen tilan saapua itseesi. Tällä tunnilla voimme tehdä myös erilaisia keskittymis- ja hengitysharjoituksia, jotka vahvistavat kehon ja mielen yhteyttä sekä saattelevat sinua yhä rentoutuneempaan olotilaan. Harjoitus päättyy aina pidempään loppurentoutukseen, joka voi sisältää hiljaisuutta, sanallista ohjeistusta tai äänimaljojen tai rummun sointia.

Rumpurentoutus

Rumpurentoutuksessa saat asettua itselle miellyttävään asentoon ja antaa rummun juurevan ja kumean äänen värähdellä itsessäsi. Tunti sisältää lyhyen meditaation ja läsnäoloon asettumisen, jonka jälkeen voit vain levätä ja rentoutua.

Varaa paikka tunnille