Asiakastiedote 11.1.2023

 

 

Hyvää alkanutta tätä vuotta.

 

Kiitos näistä vuosista, jotka olette Vireuksessa kuntoilleet. Erityskiitos etenkin niille, jotka ovat kulkeneet matkassamme jo lähes 14 vuoden ajan Vireuksen alkuajoilta lähtien. Olemme ylpeitä teistä ja arvostamme sitä, että haluatte panostaa omaan hyvinvointiinne ja ylläpitää terveyttänne monipuolisten palveluidemme avulla. 

 

14 vuoteen on mahtunut monenlaista. Suurin muutos oli nykyisiin tiloihin muuttaminen, jolloin saimme omat hienot tilat, joita olemme kehittäneet vuosien varrella yhä paremmaksi paikaksi treenata. Olemme jälleen muutosvaiheessa ja haluamme tarjota teille yhä paremman treenipaikan. Tällä hetkellä liikuntatrendinä kuntosaliharjoittelu jatkaa kärkisijoilla. Näistä yleisistä ja Vireuksen tilastollisista syistä kuntosalin investointiin panostetaan seuraavaksi.  Kyselimme myös teiltä palautetta kuntosalin puolelle ja oli hieno huomata, että olimme samoilla linjoilla teidän kanssanne, miten kuntosalia voisi kehittää. 

 

Kuten olette huomanneet, kuntosaliin on jo tullut muutoksia ja remontti jatkuu ensi viikolla. Muutostöitä tehdään siis viikoilla 3 ja 4. Työt toteutetaan niin, että kuntosali on käytössä koko ajan. Pahoittelemme kuitenkin remontista aiheutuvaa häiriötä. Ja sitten jäämme enää odottelemaan uusia toivottuja ja tarpeellisia kuntosalilaitteita :)

 

Vaikka maailmantilanteen taloudelliset näkymät ovat heikot, haluamme silti investoida kuntosaliimme ja täyttää teidän toiveitanne. Uskomme siihen, että omasta psyykkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista huolehtiminen on vielä tärkeämpää tässä maailmantilanteessa. 

 

Olemme varmoja siitä, että näillä uusilla muutoksilla Vireuksen ”maalaiskuntosali” pääsee valtakunnallisten huippusalien joukkoon. 

 

Olemme vuodesta 2008 alkaen pitäneet kuntosalijäsenyyden hintoja samana. Nyt lähes 14 vuoden jälkeen katsomme olevamme vastuullisia siitä, että toimintamme voi jatkua myös tulevaisuudessa yhtä monipuolisena, laadukkaana ja trendien aallonharjalla. Yleisten kustannusten ja erityisesti sähkön hinnan nousun takia teemme pienen hinnan korotuksen kuntosalien jäsenmaksuihin. Opiskelijoiden ja eläkeläisten kuukausimaksun hinnankorotus on 2€/kk ja muiden asiakkaiden hinnankorotus on 3,90€/kk. Hinnankorotus tulee voimaan 1.2.2023. 

 

Haluamme kuitenkin tarjota teille vielä mahdollisuuden ostaa vanhalla hinnalla vuosijäsenyyden kuntosalille hintaan 588€ ja kuntosali + ryhmis hintaan 708€. Tarjoushinta tulee maksaa 1. erässä. Tarjous on voimassa 31.1.2023 asti.

 

Kiitos vielä kerran yhteistyöstä ja yhteisöllisyydestä, jota olette kanssamme rakentaneet. Mikäli sinulla tulee mieleen mitä tahansa, nykäise hihasta ja ole rohkeasti yhteydessä.


Ystävällisin terveisin
Heli Kallio ja Vireuksen henkilökunta