Lihaskuntotunnit

 

 

 

Katso kalenteri

Fitball

Fitball-jumpassa käytetään suurta jumppapalloa, jota hyödynnetään lähes jokaisessa liikkeessä. Tehokkaat lihaskuntoharjoitukset vahvistavat syviä vatsa- ja selkälihaksia. Pallolla tehtävät tasapainoharjoitukset parantavat koordinaatiota, kehon hallintaa ja tasapainoa. Tunnilla saatetaan käyttää muita välineitä hyödyksi. Fitball sopii monenikäisille ja -kokoisille liikkujille!

Les Mills Body Pump

Tehokas lihaskuntotunti, jossa levytangon ja painojen avulla harjoitetaan kaikki tärkeimmät lihasryhmät mukavan musiikin tahdissa. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Kehittää lihasten voimaa ja kestävyyttä sekä kiinteyttää ja kohentaa ryhtiä. Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot, alkaen 1,5kg painoista. Helppoa ja sopii kaikenkuntoisille sekä miehille että naisille.

 RVP eli Reisi -Vatsa-Pakara

Lihaskuntotunti, jossa keskitytään reisien, vatsan ja pakaroiden alueelle.  Alussa lämmitellään hyvin ja itse lihaskunto-osiot tehdään sekä rytmisissä sarjoissa että omalla paikalla circuit harjoitteluna. Sopii kaikille.